Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهید قنبر ظاهری برنتی، شهید خبرنگار ی است که کمتر کسی از وی یاد می‌کند؛ این خبرنگار شهید مازندرانی بخشی از وصیت‌نامه خود را به دوری از اختلاف سلیقه‌ها اختصاص داده و گفته: « از همه خواستارم اختلاف سلیقه‌ها را کنار بگذارند».

خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس فرهنگی|شهید قنبر ظاهری برنتی یکی از شهدایی است که سال ۱۳۳۹ در روستای برنت سوادکوه به دنیا آمد و ساده زیست و سال‌های بعد از شهادت او هم ساده‌انگارانه سپری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزنامه کیهان کار می‌کرد و خبرنگار بود، ظاهری در سال ۶۲ به عنوان نماینده و خبرنگار کیهان به قم عازم شد، در عملیات الفجر ۸ در کنار دیگر همرزمانش بود. بعد از عملیات، بیشتر مشتاق جبهه شد.

مانند همه شهدا، سعی می‌کرد بیشتر در جبهه بماند و کمتر به خانه می‌آمد، بعد از ماه‌ها وقتی به دیدار پدر و مادر می‌رفت، برای اینکه آنان به حضورش عادت نکنند، زود به جبهه می‌رفت، فقط دیداری تازه می‌کرد و بعد خداحافظی.

پانزدهم فروردین سال ۶۴ بود که وصیت‌نامه‌ای نوشت و اعلام کرد: « هیچ وابستگی مادی احساس نمی‌کنم و دلهره‌ای قلبم را به تپش نمی‌آورد و به همه سفارش می‌کنم طوری زندگی کنند که هر لحظه برای پاسداری از هدفی بزرگ، بتوانند از آن دست بکشند».

این شهید خبرنگار علاوه بر اینکه نگذاشت وابستگی معنوی، مانع حضور او در جبهه شود، از وابستگی مادی هم دوری کرد تا نکند ثروت دنیا باعث شود که دست از مبارزه با دشمن بردارد و پای رفتن به جبهه نداشته باشد.

این خبرنگار شهید مازندرانی بخشی از وصیت‌نامه خود را به دوری از اختلاف سلیقه‌ها اختصاص داده و گفته: « از همه خواستارم اختلاف سلیقه‌ها را کنار بگذارند».

شهید ظاهری همچنین در بخش پایانی وصیت‌نامه خود از از پدر و مادر خود می‌خواهد امیدشان به خدا باشد. او از پدر و مادرش گذشت و آسمانی شد. پدر او رفتن پسر را طاقت نیاورد و نزد او رفت و مادر شهید نیز به فرزند آسمانی خود پیوست.

با شهادت ظاهری‌ها چه دخترانی که دل شکسته شدند و چه مادرانی که خنده تا ابد بر لب‌های آنها خشکید، چه همسران شهدایی که کودکان قد و نیم قد را با سختی روزگار بزرگ کردند و کسی سراغی از آنها نگرفت؛ مرده‌اید، زنده‌اید، با جای خالی شهید چه می‌کنید.

همین چند روز قبل بود مادر یکی از شهدای غواص به گلایه عنوان کرده بود در این سال‌ها هیچ سراغی از ما نگرفتند و از این دست خانواده‌ها بسیار هستند.

چه بسیار شهدایی که هنگام رفتن به جبهه نامزد داشتند، مثل همین مظاهر جوان و قرار بود لباس عروس بر تن همسر خود بپوشانند و به اهالی محل، شام عروسی دهند، رفتند و برنجی که پدر برای عروسی آنها نگه داشته بود تبدیل به غذای عزا شد.

شهید ظاهری برنتی، خبرنگار، اهل روستای برنت سوادکوه ۲۴ بهمن ۶۴ در ۲۵ سالگی به شهادت رسید و در آرامگاه ساری به خاک سپرده شد؛ او هم خبرنگار است، اما کسی یادش نمی کند، روز خبرنگار بر این شهید گلگون کفن مبارک باد.


انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید ظاهری خبرنگار شهید سوادکوه مازندران اختلاف سلیقه ها وصیت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۹۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد

امتداد- نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بهمن ماه سال ۱۴۰۲ افزایش میزان وام ازدواج در سال ۱۴۰۳ را تصویب کردند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  طبق این مصوبه، بانک مرکزی مکلف است، به کسانی که تاریخ عقدشان بعد از یکم فروردین سال ۱۴۰۱ است، مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان وام ازدواج بپردازد.

وام ازدواج سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج هایی که تاریخ ازدواج آن ها بعد از ۱۴۰۱/۱/۱بوده است مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان و با دوره ی بازپرداخت ۱۰ ساله است.

اگر خانم ها کمتر از ۲۳ سال سن داشته باشند مبلغ وام آنها ۳۵۰ میلیون تومان است.

همچنین اگر آقایان کمتر از ۲۵ سال باشند، ۳۵۰ میلیون تومان وام دریافت میکنند.

وام ازدواج به چه کسانی تعلق می گیرد؟

۱- تاریخ ازدواج باید بعد از ۱ فروردین ۱۴۰۱ باشد.

۲- هر یک از زوجین باید یک ضامن معتبر و مورد تایید بانک را معرفی کند.

 

۳- به جز ضامن، نیاز به تهیه سفته به مبلغ مورد نظر نیز وجود دارد.

۴- ضمنا زوجین نباید پیشتر وام ازدواج گرفته باشند.

۵- همچنین ازدواج زوجین به صورت عقد رسمی و دفتری ثبت شده و دارای سند ازدواج باشند.

۶- هر مدرک مشابه دیگری که در ادیان رسمی کشور مرسوم باشد قابل قبول خواهد بود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • ببینید/ خلبان نامداری که درخواستِ کم کردن درجه‌اش را داشت!
  • کار بزرگ شهید شفیع زاده در توپخانه سپاه
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باعث ریشه کن شدن فساد است