Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، محمود واعظی شامگاه پنجشنبه در حاشیه آئین رسمی توقف ساخت و خروج پراید از خط تولید و رونمایی رسمی از محصول جدید گروه خودرو سازی سایپا و آغاز تولید انبوه دو محصول فیس لیفت ساینا و کوئیک، با تبریک ایام عید غدیر و روز خبرنگار، از تلاش ها و خدمات اصحاب رسانه بویژه در شرایط سخت شیوع بیماری کرونا قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه صنعت خودرو در جهان جزو صنایع پیشرفته است که توسعه آن موجب توسعه کشور خواهد بود، ادامه داد: اگر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را در نظر بگیریم، در صنعت خودروسازی کشور بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر مشغول کار هستند و از سویی دیگر نزدیک به 50 حلقه رشته فعالیت اعم از فولاد، پتروشیمی و شیشه به صنعت خودروسازی مرتبط هستند.

واعظی گفت: امروز کشور با شرایط تحریم بی سابقه‌ای مواجه است و صنعت خودروسازی اولین حوزه‌ای بود که تحریم شد، تا از این طریق ارزش افزوده و اشتغال در کشور از بین برود و اگرچه در مقاطعی به مشکل هم برخوردیم، اما مدیران و تلاشگران ما توانستند این شرایط را به خوبی اداره کنند و تحریم ها را کم اثر سازند.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه امروز بواسطه تلاش مدیران،‌ مهندسان و کارگران، آرامش خوبی در گروه‌های خودروسازی سایپا و ایران خودرو برقرار است، تصریح کرد: خوشبختانه باوجود شرایط تحریم و شیوع بیماری کرونا و مشکلات ارزی در ماه‌های گذشته، گزارش های امید بخشی در این بخش دیده می شود.

واعظی با قدردانی از سختکوشی همه فعالان عرصه تولید خودرو و توجه آنان به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت ارتقاء کیفیت محصولات و حرکت در مسیر جهش تولید، اظهارداشت: مطابق با گزارش وزارت صمت به دولت، امسال تولید خودرو 19 درصد و تولید وانت‌بار بیش از 30 درصد افزایش داشته است و این رشد با همت همت و اراده مدیران، مهندسان و کارگران حاصل شده است.

رئیس دفتر رئیس جمهور در بیان انتظارات دولت از صنعت خودروسازی کشور، با تاکید بر اینکه باید پژوهش اولویت اول صنعت خودروسازی و قطعه‌سازی کشور باشد، گفت: تا زمانی که به کیفیت و توسعه توجه نشود، هرچقدر هم تولید داشته باشیم، در واقع در حال کپی‌سازی هستیم؛ زمانی می‌توانیم خودروساز حرفه‌ای شویم که به تحقیق و پژوهش توجه داشته باشیم و باید ضمن استفاده از دستاورد دیگران، فضای مناسب را در اختیار محققان و دانشمندان داخلی قرار دهیم.

واعظی با اشاره به لزوم توجه به داخلی سازی محصولات و حرکت در این مسیر، گفت: از زمان آغاز تحریم‌ها، به ویژه تحریم‌های دو سال گذشته، اراده و توجه برای ساخت داخل بیشتر شده است؛ اگر بتوانیم قطعه مورد نیاز را درداخل کشور تولید کنیم دیگر از تحریم نگرانی نخواهیم داشت.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه 25 درصد ارز بری برای تولید خودروی طراحی شده داخلی، زیاد است، ادامه داد: می توانیم با استفاده از توان داخلی و همت و اراده تلاشگران در کوتاه مدت این رقم را به حداقل کاهش دهیم.

واعظی با اشاره به ضرورت توجه به کیفیت قطعات و خودروهای تولید شده در داخل کشور، بویژه در زمینه ایمن سازی خودروها، تصریح کرد:‌ حفظ جان و سلامتی مردم از هر چیز دیگری با اهمیت تر است؛ وباید خودرویی در اختیار مردم قرار بدهیم که خدایی ناکرده در صورت بروز حادثه کمترین صدمه به سرنشینان وارد شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه باید به مردم قول بدهیم که با خروج پراید از خط تولید،‌ خودرویی با کیفیت بهتر و ایمنی بیشتر به آنان ارائه کنیم، گفت: ایران خودرو و سایپا باید همیشه در محصولات خود یک خودروی مردمی که قیمت آن برای طبقه متوسط به پایین قابل تحمل باشد، داشته باشند.

وی با بیان انکه باید تولید افزایش یابد تا بازار اشباع شود، اظهارداشت: الان بیشتر سود به جیب دلالان می‌رود و فشار روی خودروساز و قطعه‌ساز است؛ معتقدیم هم خودرو ساز و قطعه ساز باید سود ببرند و هم مصرف کننده دچار خسارت نشود.
رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به ضرورت و اهمیت صادرات خودرو، تاکید کرد: تا زمانی که صنعت خودروسازی کشور، صادرکننده نباشد، کیفیت محصولات بالا نخواهد رفت و باید با استفاده از بازار‌های منطقه و همسایه‌ها باید صادرات را رونق دهیم.
دکتر واعظی ادامه داد: با رفع تحریم‌ها ممکن است که واردات برای خودروساز و قطعه‌ساز سودآوری به همراه داشته باشد، اما مدیران نباید این دوره سخت را فراموش کنند و باید با تمام قوت، ساخت داخل را جلو ببرند و خودروسازان ما نباید هیچ‌وقت از خودرویی که می‌سازند راضی باشند و همیشه باید به فکر ارتقاء کیفیت آن باشند.

رئیس دفتر رئیس جمهور با تقدیر از تلاش های مهندس مدرس خیابانی سرپرست وزارت صمت در عرصه های گوناگون مدیریتی در این وزارتخانه و اقدامات موفق در زمینه بازرگانی و صنایع، اظهارداشت: مهندس مدرس خیابانی از زمان قبول سرپرستی وزارت صمت، بسیار با انرژی و انگیزه بالا به مسائل و مشکلات رسیدگی کرده و عملکرد خوبی در سه ماه گذشته داشته که موجب رضایتمندی بخش های مختلف بوده است.

واعظی مهندس مدرس خیابانی را جوانی پرکار، سالم، متدین و انقلابی و متخصص و بهترین گرینه برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت دانست و اظهار امیدواری کرد که مجلس شورای اسلامی چهارشنبه هفته آینده در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی با رای خوبی وی را تایید کند.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه دشمنان در تحریم ملت ایران به هچ یک از اهداف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی خود دست پیدا نکرده اند، افزود: امیدواریم در ماه‌های آینده شرایط تحریمی کشور تغییر کند، زیرا هدف آن‌هایی که ما را تحریم کردند تسلیم شدن ایران در 3 الی 4 ماه بود، اما الان 2.5 سال گذشته است و ما در این مدت علاوه بر اینکه تسلیم نشدیم، اتکایمان به خودمان نیز افزایش یافته است.

واعظی با اشاره به اینکه زندگی مردم سخت شده، اما چیزی متوقف نشده است و تحریم‌کنندگان فقط ایجاد مزاحمت کردند، تصریح کرد: شواهد و علائم نشان می دهد در روز‌های پایانی تحریم قرار داریم و باید تاکید کنم که ماه‌های آینده وضع به مراتب بهتر می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: واعظی خبرنگار پتروشیمی رئیس دفتر رئیس جمهور صنعت خودروسازی صنعت خودرو قطعه ساز سازی کشور تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۹۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش گفت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

به گزارش ایسنا، ناصر عاشوری در نشستی خبری با بیان اینکه متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور ۱۱۵ میلیون لیتر است، اظهار کرد: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروسازها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

وی با بیان اینکه دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است اما این روند زمان‌بر است، گفت: بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های ۲۰ تا ۴۰ هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر ۱۰‌ تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اظهار کرد: با اطمینان می‌توان گفت ما تا دو سال آینده در همه حوزه های انرژی اعم از آب، برق، گاز و بنزین بحران خواهیم داشت.

وی با اشاره به برنامه‌های درنظر گرفته شده در طول نمایشگاه نفت، گفت: در این مدت با شرکتهای داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکتهای دانش بنیان مذاکره خواهیم داشت و تعدادی از تفاهمنامه هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم به قرارداد تبدیل خواهیم کرد که بخشی از این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با بیان اینکه با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت، گفت: در ۳ پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری در خصوص مهاجرت نیروهای متخصص از پالایشگاه بتوان و مشکلات حاصل از این مساله، گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچار به‌ دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشورهای خارجی را دارند به‌طوری که از کشورهای همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی تصریح کرد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با اشاره به میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها گفت: میزان بدهی دولت به این بخش حدود ۲۰۰ همت است، یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی ۵۰ همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آنها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در ۶ فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای «تملیکی» و «توقیفی» بهتر شده است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • ۵ سال زندان در انتظار این مشمولان سربازی
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است