Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@01:31:13 GMT

کاهش 15 درصدی مصرف بنزین بعد از شیوع دوباره کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۱۱۲۲

کاهش 15 درصدی مصرف بنزین بعد از شیوع دوباره کرونا

موج جدید شیوع کرونا در کشور باعث شده تا مصرف بنزین با کاهش همراه شود.

قدس آنلاین: رییس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی با اشاره به کاهش ۱۵ درصدی مصرف بنزین با شیوع دوباره کرونا گفت:‌ مصرف بنزین در حال حاضر بین ۶۵ تا ۷۰ میلیون لیتر در روز است.

«ناصر رئیسی‌فرد» امروز (جمعه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای مقابله با کرونا همچنان در جایگاه‌های سوخت اجرا می‌شود، ‌ ادامه داد: پروتکل‌های بهداشتی در پمپ‌بنزین‌ها به طور کامل رعایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارکنان جایگاه‌ها موارد را به درستی رعایت می‌کنند و تجهیزات نیز روزانه ضدعفونی می‌شود.

رئیسی‌فرد تاکید کرد:‌ البته مردم نیز باید موارد بهداشتی را رعایت کنند زیرا نمی‌توان به دلیل نداشتن ماسک از فروش بنزین به مردم جلوگیری کرد.

به گفته رئیسی فرد، ‌موج جدید شیوع کرونا در کشور باعث شده تا مصرف بنزین با کاهش همراه شود.

وی با بیان اینکه بعد از فروکش کردن کرونا در ماه‌های اردیبهشت و خرداد، ‌ مصرف بنزین حدود ۲۰ درصد بالا رفته بود اما به دلیل افزایش تعداد مبتلایان و فوت‌شدگان ناشی از این ویروس، ‌ مصرف بنزین با کاهشی ۱۵ درصدی همراه است.

رییس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی میزان مصرف بنزین را در شرایط فعلی ۶۵ تا ۷۰ میلیون لیتر در روز عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، ‌شیوع کرونا در ایران از اسفند ماه سال گذشته باعث شد تا مصرف بنزین در ابتدای سال تا ۴۰ میلیون لیتر در روز کاهش پیدا کند.

این امر به دلیل افت تعداد سفرها و پایین آمدن تردد در شهرها رخ داد. با این حال با کاهش تعداد مبتلایان، ‌سفرها نیز بیشتر شد و اغلب کسب و کارها به فعالیت خود بازگشتند.

همین موضوع در کنار کاهش زمان طرح ترافیک، ‌ مصرف بنزین را در ماه‌های گذشته افزایش داد. اما با شیوع دوباره کرونا، ‌ مصرف بنزین دوباره با کاهش همراه شده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونا بنزین مصرف برق مصرف بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۱۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که چاقی و کشیدن سیگار عوامل مؤثر در شیوع بیماری آسم هستند که با راهکارهای پیشگیری می‌توان در این زمینه موفق عمل کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی محمدیان شامگاه سه‌شنبه در گرامیداشت روز جهانی آسم در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی  اردبیل، اظهار داشت: 18 اردیبهشت روز جهانی آسم است و این بیماری که عمدتا عوامل ژنتیکی و گاه عوامل محیطی بر آن تأثیرگذار بوده جز بیماری‌های غیرواگیر التهابی است که شیوع آن در شرایط کنونی بیش از گذشته مشاهده می‌شود.

وی علایم این بیماری را تنگی نفس، تپش قلب و برخی سختی‌‌ها در نفس کشیدن عنوان کرد و گفت: آسم جز بیماری‌های مزمن محسوب می‌شود که می‌تواند با حملات شوک‌آور، تنگی نفس همراه با سنگینی روی سینه و برخی دیگر از علایم ظهور و بروز پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: 10 درصد این بیماران کودکان بوده و مابقی در گروه‌های سنی بالا هستند که بر اثر چاقی، اضافه وزن و همچنین مصرف دخانیات گرفتار این بیماری می‌شوند.

محمدیان افزود: متأسفانه امروز مشکل اصلی ما در جامعه اضافه وزن و چاقی افراد است که بیش از 70 درصد جمعیت گرفتار این شرایط وزنی هستند که انتظار می‌رود با ورزش و رعایت اصول تغذیه جلوی این روند نامناسب گرفته شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در دوران شیردهی مصرف شیر مادر برای کودکان از عوامل محافظتی در مقابل این بیماری است و در کنار آن کمبود ویتامین‌ها نیز می‌تواند به تشدید این بیماری کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به آسم آلرژیک نیز اشاره کرد و ادامه داد: حساسیت‌های فصلی مشکلاتی را برای گروه‌‌های مختلف جامعه فراهم می‌آورد که متخصصان اعلام می‌کنند در فصل بهار از باز کردن درب و پنجره جلوگیری کرده و نسبت به محافظت بیشتر در امور تغذیه و سایر مسایل شخصی دقت لازم انجام شود.

محمدیان بیان کرد: دور بودن از استرس و مصرف نکردن خودسرانه داروها از عوامل کاهش بیماری آسم است که قطعا دقت در این زمینه می‌تواند نتایج مناسبی را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق و توقیف ۴۰۰۰ خودروی شوتی در یک سال
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین!
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین