Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدیجه روزبهانی همسر شهید محمود صارمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره این خبرنگار شهید گفت: شهید صارمی انسان بسیار ساده‌ای بودند. من در تمام مدت دروغی از ایشان نشنیدم. همانطور که می‌دانید خود ما هم در حرفه خبرنگاری، به پرهیز از دروغ و حفظ ارزش‌ها تاکید می‌کنیم، این موضوع در رفتار شهید صارمی هم بسیار هویدا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ویژگی‌های دیگر شهید صارمی می‌توان به مسئولیت پذیری ایشان اشاره کرد. طوریکه ۲ سال آخر خدمتش را در مزار شریف گذراند و به گونه‌ای با مردم آنجا عجین شده بود که آن‌ها گمان می‌کردند عضوی از خانواده شان است. او می‌توانست به دلیل کسالت و... به افغانستان نرود، اما حس مسئولیت پذیری اش مانع از این تصمیم می‌شد.

روزبهانی اظهار کرد: شهید صارمی برای پرداختن به مشکلات مردم مزار شریف در آنجا ماند و در نهایت خیلی ناجوانمردانه به شهادت رسید.

این بانوی خبرنگار در توصیف حرفه خبرنگاری گفت: کسی که وارد عرصه خبر می‌شود می‌داند که با مشکلات بسیاری روبه رو خواهد شد. گا‌ها با در بسته مواجه می‌شود، در بسیاری از مواقع، چه از لحاظ امنیت شغلی و چه سلامتی بدنی به خطر می‌افتد، اما باز هم زبان حق گوی او آرام نمی‌ماند و آنچه که می‌بیند را با صداقت و صحت کامل منعکس می‌کند.

وی افزود: فکر می‌کنم خبرنگاری شغل بسیار سختی است، از این رو لازم بود که روزی را برای قدردانی از زحمات زنان و مردانی که در عرصه خبر فعال هستند اختصاص دهند. من در دو دهه‌ای که خودم کار خبر انجام میدهم، بسیاری از جوانان مشتاق به این حرفه را با چشمانم می‌بینم. امیدوارم فضا طوری پیش برود که انگیزه این جوانان برای کار بهتر و کیفیت بیشتر، افزایش یابد.

همسر شهید محمود صارمی در پاسخ به اینکه آیا زندگی با یک خبرنگار سخت است یا خیر بیان کرد: به نظرم خیلی سخت است، زیرا همزمان با همسرت، تو هم آن مخاطرات را تجربه میکنی، البته در خیلی از مشاغل این اتفاق می‌افتد که خبرنگاری هم یکی از آنهاست.

نزدیک به ۵ سال داشتم که پدرم شهید شد

سینا صارمی فرزند شهید محمود صارمی گفت: من ۴ سال و نیم داشتم که پدرم شهید شد. با اینکه خیلی کم سن بودم، اما همیشه جای خالی اش را حس می‌کردم.

وی درباره خاطره‌ای از پدرش اظهار کرد: یک بار به همراه پدر و مادرم به پارک رفته بودیم، یادم می‌آید نزدیک بود که من زمین بخورم، پدرم آمد مرا نگه دارد که خودش زمین خورد، آن لحظه خیلی ناراحت شدم.

صارمی با بیان اینکه خبرنگاری کار سختی است گفت: هیچوقت نخواستم خبرنگار شوم، زیرا خبرنگار بودن مستلزم داشتن صبر و حوصله و پیگیری بسیار است و شاید من آن صبر و حوصله را ندارم. خبرنگاران در خیلی از جا‌ها به بن بست می‌خورند و متاسفانه در ایران، در بیشتر مواقع رفتار درستی با خبرنگار ندارند.

وی در پاسخ به اینکه چند درصد از خبرنگاران را همانند پدرتان شجاع می‌بینید بیان کرد: خیلی ازخبرنگاران را دیده ام که با جان و دل کار می‌کنند. مادر خودم و تعدادی دیگر با شجاعت به مسائل ورود می‌کنند و می‌جنگند. من هم این شجاعت را تا حدودی در کار و زندگی ام دارم، اما هیچوقت نخواستم که یک خبرنگار باشم.

گفتنی است، شهید محمود صارمی در ۱۷ مرداد سال ۱۳۷۷ توسط طالبان به شهادت رسید و در سالگرد او، این روز را به نام روز خبرنگار، نامگذاری کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهید صارمی شهید شهید محمود صارمی شهید صارمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۲۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصم با ظالم و دستگیری از مظلوم شاخص رفتاری علی(ع) بود/ خدمت رسانی به فرد حادثه دیده سیره ائمه است

به گزارش خبرآنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه حجت الاسلام والمسلمین معزی سخنان خود را با قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در این دوره از مجمع عمومی آغاز و ابراز امیدواری کرد که در نتیجه این فعالیت‌ها، خدمت‌رسانی به مردم افزایش و ارتقاء یابد.

وی در جوار حرم ملکوتی امیرالمؤمنین علیه السلام در شهر نجف اشرف به بازخوانی بخش‌هایی از خطبه‌های نهج‌البلاغه پرداخت. عفت و پاکدامنی، تقوا، ساده‌زیستی، عدالت‌طلبی، رفتار صادقانه، خصم با ظالم و دستگیری از مظلوم از جمله شاخص رفتاری امام علی علیه‌السلام بود که نماینده رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کرد.



حجت الاسلام‌والمسلمین معزی به بخش‌هایی از ادعیه‌های زیارتی نیز اشاره کرد.

نماینده رهبر معظم انقلاب در این بخش از سخنان خود حمایت مردم ایران اسلامی از مردم مظلوم غزه را برآمده از سیره رفتاری امیرالمومنین علیه السلام توصیف کرد.

عدالت‌خواهی یکی از شاخص‌های دیگر سیره رفتاری امیرالمومنین علیه السلام است که نماینده رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کرد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در ادامه با اشاره به فرمایش امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر که می فرمایند: "مالک مردم دو دسته اند یا برادر دینی تو هستند و یا در خلقت همانند تو" افزود : نظام اسلامی باید مطبق با معارفی دینی و سیره رفتاری معصومین علیهم السلام گام بردارد.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی هدایت در مسیر امام علی علیه‌السلام را یک دعای خیر خواند و تصریح کرد: باید در عمل با تاسی از امیرالمومنین علیه السلام در مسیر سعادت و کمال گام برداریم تا مبادا میل‌ و هوس‌های دنیوی ما را از این مسیر خارج سازند.

نماینده ولی فقیه در جمعیت بر اهمیت تاسی از امیرالمومنین علیه السلام در جمعیت هلال‌احمر تاکید کرد. به گفته وی شاخص‌های رفتاری حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام همچون حمایت از مظلوم، احسان به دیگری باید به عنوان شعار اصلی فعالیت‌ها در هلال احمر قرار گیرد.

وی جمعیت هلال‌احمر را جمعیت خدمت‌رسانی مظلومان و مستضعفان توصیف کرد و افزود: فرد حادثه‌دیده در حقیقت انسان مکرمی‌ است، که در زمانی کوتاه ممکن است بر اثر حوادث و سوانح طبیعی و غیرطبیعی لطمات جانی و مالی دیده باشد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر خدمت‌رسانی به این حادثه دیده را برگرفته از روحیه معارف دینی‌ و آموزه‌های منطبق با سیره ی ائمه اطهار علیهم السلام دانست.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی در این بخش با گرامیداشت و یاد و خاطره آیت‌الله غیوری در جمعیت هلال‌احمر به حکم امام‌خمینی(ره) به ایشان نیز اشاره کرد که بر رسیدگی به مستضعفان تاکید شده است.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر خدمت‌رسانی در حوادث همچون زلزله، سیل، طوفان و حوادث جاده‌ای را از مصادیق خدمت به همنوع برشمرد که این نهاد عام‌المنفعه در عرصه بین‌المللی و داخلی نسبت به انجام آن اهتمام می‌ورزد.

حجت الاسلام‌ معزی اما با طرح این پرسش که آیا تنها زلزله به جامعه لطمات و خسارت وارد می‌سازد، افزود: ناهنجاری‌های فرهنگی_اجتماعی نیز به مثابه زلزله‌ روح و جان جوانان را نشانه گرفته است و باید در برابر این ناهنجاری نیز اقدامات لازم صورت پذیرد.

به گفته وی دشمنان با ابزارهای متعدد تبلیغانی سعی دارند ایمان و امید را در جوانان ایران اسلامی‌ کاهش دهند لذا ضرورت دارد در با ارتقا فرهنگ دینی و معرفتی در کشور این توطئه‌ها را خنثی ساخت.

وی در ادامه جامعه ‌اسلامی را جامعه‌ خدمتگزار، شکیبا، احسان‌گر و عادل برشمرد و تصریح کرد: در جامعه اسلامی با مردم باید با عدالت رفتار کرد. عدالت از نگاه امیرالمومنین علیه السلام یعنی هر چیز در وضع خودش قرار داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلیمن معزی همچنین با اشاره به روایات و احادیث، خدمت به خلق را خدمت به خدا بر شمرد و بر احسان و مهرورزی بر دیگری تاکید کرد.

وی در پایان از رئیس جمعیت هلال احمر، دبیرکل و یکایک اعضای مجمع عمومی قدردانی کرد و این خدمت را که در مسیر رضای خداوند است، بسیار ارزشمند دانست.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902700

دیگر خبرها

  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • ویژگی‌های معلم خوب در مدرسه شهید کاظمی اردبیل
  • روایت شهادت بانوی پاسدار و فرزندش توسط منافقین
  • خصم با ظالم و دستگیری از مظلوم شاخص رفتاری علی(ع) بود/ خدمت رسانی به فرد حادثه دیده سیره ائمه است
  • رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»
  • واکنش میرجلال‌الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • تمام آنچه می‌خواستم روی پرده است/ نتیجه اعتماد به فیلمسازان جوان
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • این شهید حتی موقع به‌ دنیا آمدن فرزندش هم حاضر نشد به خانه برگردد!