Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، پس از اینکه سه ماهه دوم امسال سه ماهه‌ای ناامیدکننده برای شرکت‌های بزرگ نفتی جهان بود، سومین شرکت بزرگ نفتی دنیا، اکسون موبیل هشدار داد که ۲۰ درصد از منابع نفت و گاز جهان احتمالاً دیگر کاربردی نداشته باشد.

طبق اعلام اکسون موبیل، اگر قیمت‌های نفت و گاز ریکاوری نشوند، یک پنجم ذخایر نفت و گاز جهان تا پایان سال دیگر از لحاظ فنی به عنوان منابع ثبت شده در نظر گرفته نخواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد کثیری از شرکت‌های نفت و گاز میلیاردها دلار از ذخایر نفت و گاز خود را کنار گذاشته‌اند، چرا که ارزش این ذخایر در حال و هوای کنونی بازارهای انرژی چیزی نیست که قبلاً بود.

اکسون در سه ماهه دوم امسال با بدترین عملکرد تاریخ خود روبرو شد و ۱.۱ میلیارد دلار ضرر کرد. این در حالی است که در سه ماهه دوم سال قبل اکسون ۳.۱ دلار سود کرده بود.

کد خبر 4993373

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت نفت اکسون موبیل نفت خام ویروس کرونا ویروس کرونا بورس قیمت دلار قیمت طلا وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت نفت بانک مرکزی ایران ایالات متحده آمریکا بازار سهام سهام عدالت وام ودیعه مسکن شاخص کل بورس تولید نفت بانک مرکزی نفت و گاز سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۶۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران امروز در نشست خبری در پاسخ به سوال مهر در مورد اینکه چرا تراز تجاری پارسال منفی ۱۶.۸ میلیارد دلار شد، اظهار کرد: نکته اول آنکه پارسال ۱.۸ میلیارد یورو واردات طلا داشتیم که هم طلا وارد شده و هم در قبال رفع تعهد ارزی استفاده شده است.

وی افزود: همچنین بعضی از منابع کشور آزاد شد که این منابع هم برای آزادی نهاده‌ها و کمک به افزایش تولید در صنایع در حوزه تأمین ماشین آلات و مواد اولیه اختصاص یافت.

ضیغمی ادامه داد: بنابراین شاید عدد منفی ۱۶ میلیارد دلار برای تراز تجار چندان واقعی نباشد و ناشی از آثار موضوعات دیگر باشد.

به گفته وی، با برگزاری نمایشگاه‌هایی از جنس ایران اکسپو و اجرای برنامه‌های صادراتی و تعامل با بانک مرکزی برای تأمین بودجه واحدهای تولیدی برای صادرات محور شدن، قطعاً این عدد (منفی بودن تراز تجاری) کمتر خواهد شد.

تکمیل می‌شود...

کد خبر 6090899 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۰ ارديبهشت
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست