Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از کارشناسان سازمان ملل بار دیگر خواستار رفع تحریم‌های یکجانبه علیه کشورها از جمله ایران شدند و افزودند این تحریم‌ها باعث رنج و مرگ مردم در دوران همه‌گیری کرونا شده و معافیت‌های بشردوستانه هم کارایی ندارند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، گروهی از کارشناسان سازمان ملل خواستار رفع تحریم‌های یکجانبه علیه کشورهایی از جمله ایران و یمن شدند و افزودند معافیت‌های بشردوستانه کار نمی‌کند و مردم کشورهای تحت تحریم از دریافت درمان‌های نجات‌بخش و محافظت در مقابل کروناویروس محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه‌ای که روز جمعه منتشر شد، این گروه گفتند تحریم‌ها باعث رنج و مرگ مردمان کشورهای ایران، سوریه، یمن، ونزوئلا و کوبا شده‌ است.

«آلنا دوهان» گزارشگر ویژه سازمان ملل در ارتباط با تاثیرات منفی اقدامات اجباری یکجانبه، اعلام کرد: تحریم‌ها باید برداشته شوند—یا حداقل کاهش یابند—تا مردم بتوانند به مایحتاج اولیه مثل صابون و مواد ضد عفونی کننده برای سلامت ماندن دسترسی پیدا کنند و بیمارستان‌ها هم بتوانند به دستگاه تنفس مصنوعی و سایر تجهیزات برای زنده نگه داشتن مردم دسترسی یابند.

دوهان افزود از زمانی که او در ماه آوریل خواستار رفع همه تحریم‌های یکجانبه شده بود که در مسیر مقابله کشورها با همه‌گیری «کووید-۱۹» ممانعت ایجاد می‌کند، هیچ چیز بهبود نیافته است.

به گزارش «میدل ایست آی»، صلیب سرخ جهانی، جوامع هلال احمر و چندین قانون‌گذار آمریکایی درخواست مشابهی را در ابتدای همه‌گیری جهانی کرونا مطرح کرده بودند که به طور گسترده نادیده گرفته شده است.

دوهان و کارشناسان دیگر سازمان ملل بدون نام بردن از کشور تحریم‌کننده خاص گفتند: تحریم‌هایی که با نام ارائه حقوق بشر اعمال شدند در حقیقت در حال کشتن مردم و محروم کردن آنها از حقوق اساسی از جمله حق سلامتی، دسترسی به مواد غذایی و خود زندگی هستند.

در ادامه بیانیه آن‌ها آمده است: ما درخواست خود از کشورهای تحریم‌کننده را برای رفع فوری، تعلیق یا کاهش تحریم‌هایشان تکرار می‌کنیم تا دارو، تجهیزات پزشکی، غذا و سوخت به دست مردم برسد.

در ادامه این بیانیه از کشورها و سازمان‌های بین دولتی به دلیلی تلاش‌هایشان برای کمک به کشورهای تحت تحریم به منظور مقابله با شیوع کرونا تشکر اما تاکید شده این تلاش‌ها کافی نیستند.

آن‌ها افزودند: برای تضمین حقوق بشر و همبستگی در دوران همه‌گیری، مجوز تحویل کمک‌های بشر دوستانه باید به ساده‌ترین روش ممکن فراهم شود—ترجیحاً به صورت خودکار در صورت درخواست. افراد و سازمان‌های حقوق بشری که در ارائه این کمک‌ها دخیل هستند به هیچ وجه نباید هدف تحریم‌های ثانویه قرار بگیرند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان ملل تحریم ها حقوق بشر یمن ایران بحران کرونا سازمان ملل همه گیری تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۶۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده

به‌گزارش همشهری آنلاین به نقل از نیوساینتیست، یک اصلاح در طراحی توربین‌ها با الهام از بال‌های کرکس آند می‌تواند انرژی تولیدشده توسط توربین‌های بادی را افزایش دهد.

تاکنون ویژگی‌های بال پرندگان که معمولا در بال‌های هواپیما استفاده می‌شوند، روی پره‌های توربین غول‌پیکر مورد استفاده در تولید برق، آزمایش نشده بودند.

خشایار رهنمای بهمبری در این‌باره گفت: جمع‌آوری داده‌های تجربی روی توربین‌های بادی مجهز به بال به‌دلیل اندازه آنها بسیار دشوار است. گروه تحقیقاتی بهمبری بال‌هایی را با الهام از سنگین‌ترین پرنده جهان، طراحی کردند. این پرنده می‌تواند مسافت‌های بسیار زیادی را با وجود وزنی بالغ بر ۱۵ کیلوگرم طی کند.

بیشتر بخوانید:

کشف سیارکی جالب که بچه ماه است!

یک شبیه‌سازی رایانه‌ای از جریان هوا از طریق یک توربین نشان داد که این بال‌ها به‌طور متوسط ۱۰درصد نیروی کشش را کاهش و بازده را افزایش می‌دهند. به گفته بهمبری،‌ این بال‌ها باعث می وشند توربین‌ها با به حداقل رساندن مقاومت، انرژی بیشتری جذب کنند.

یکی از محققان دانشگاه استرالیای جنوبی به نام پیتر ماژوسکی نیز معتقد است یافته‌های این محقق ایرانی از لحاظ مهندسی و آیرودینامیکی منطقی است، اما مقاوم‌سازی توربین ها ممکن است چندان عملی نباشد هرچند برای توربین های جدید افزودن این مدل بال‌ها باعث بهبود عملکرد می شود.

کد خبر 846736 برچسب‌ها آب برق تکنولوژی (فناوری) انرژی نو

دیگر خبرها

  • معافیت مردم شهرستان محمودآباد از پرداخت پذیره اولیه موقوفات
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه
  • گزارشگر سازمان ملل خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه رژیم صهیونیستی شد
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • معافیت ایرباس از تحریم های روسیه
  • آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟
  • افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟