Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@20:31:00 GMT

آقا سید! جای‌تان در تحریریه خبرگزاری فارس خالیست

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۸۲۱۵

آقا سید! جای‌تان در تحریریه خبرگزاری فارس خالیست

سید! عید غدیر امسال، جایتان خالیست و گلایه داریم از کرونا که شما را گرفت و آنقدر گسترده شد که خانواده‌های بیشماری را عزادار کرد.

گروه جامعه خبرگزاری فارس: اولین عید غدیر بدون شما رسید و چقدر این لحظات بر ما سخت می‌گذرد؛ نه به خاطر عیدی گرفتن که البته آن هم سعادتی بود که محروم شدیم؛ یادش بخیر! اسکناس‌های ۲۰۰ تومانی و ۵۰۰ تومانی را لابلای دفترچه کارهای‌تان پنهان کرده بودید و روز بعد از عید غدیر، با احترام تقدیم می‌کردید؛ گاهی طلب عیدی بیشتر برای همسر و فرزند می‌کردیم و شما چه متواضعانه، خواسته را اجابت می‌کردید؛ آری این اسکناس‌ها در کیف پول‌مان جایگاه ویژه داشتند و چقدر به پول‌هایمان برکت می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید! عید غدیر امسال، جایتان خالیست و گلایه داریم  از کرونا که شما را گرفت و آنقدر گسترده شد که خانواده‌های بیشماری را عزادار کرد؛ کرونا، روند زندگی‌ها را تغییر داده است و زیست بوم جدیدی با ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی کننده، ایجاد کرده است. دوستی‌ها فاصله‌دار شده و مهمانی‌ها و دورهمی به دیدارهای تصویری مجازی و تلفنی تبدیل شده است؛ دورکاری به خیلی از شغل‌ها پیوند خورده است و حالا همکاران را هم کمتر می‌بینیم. 

اما حال ما در این مدت، غم است با ترکیبی از یک بهت. شما را اواخر اسفند، قبراق و سرحال دیدیم و مثل هر سال رفتیم تا دوباره در شیفت نوروزی همدیگر را ببینیم و چهارم فروردین، خبر وداع‌تان، اشک را مهمان چشمانمان کرد. از آن بدتر که هر کسی در منزلش به تنهایی برایتان عزاداری کرد و نه آمدیم برای خاکسپاری، نه مراسم ختم؛ نه سوم و نه هفت.

چقدر مظلومانه رفتید؛ یادمان می‌آید وقتی خبر درگذشت همکار خوبمان سرکار خانم عبدالمحمدی را شنیدید، گفتید که «حضور در کنار خانواده عزادار و شرکت در مراسم وظیفه ماست» و ما نتوانستیم این کار را برای رفتن شما انجام دهیم.

 استاد سیدعبدالله سیداحمدی زاویه! چقدر جای‌تان در تحریریه خبرگزاری فارس خالیست؛ دم غروب که می‌شود، دلمان بیشتر می‌گیرد؛ عادت کرده بودیم که رفتمان به آمدن شما گره بخورد و هر روز درسی جدید به دفتر تجارب خبری‌مان بیفزاییم.

گاهی غروب‌ها احساس می‌کنیم همانجا پشت میزتان نشسته‌اید و انگشتانتان روی صفحه کلید کیبورد در حال حرکت است تا خبری را تصحیح کنید؛ مانند برخی رویاها می‌ماند، می‌دانیم آنچه می‌بینیم با واقعیت همخوانی ندارد اما احساس خوشایندی داریم چرا که در رویا درگذشتگان را می‌بینیم که حرف می‌زنند، راه می‌روند و در یک کلام زندگی می‌کنند و چه رویای شیرینی. حیف که این زیبایی‌ها با برخواستن از خواب، رنگ می‌بازد و باز یادمان می‌افتد که چه کرد با ما این کرونا.

اما بدانید خاطره خوبتان تا ابد با ما خواهد بود حتی با سخت‌گیری‌ها و اخم کردنتان به خبری که با سرعت و گاهی بی‌دقت برایتان ارسال کرده بودیم؛ استاد از شما مهربانی به یاد داریم و بس.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا خبرگزاری فارس عید غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۸۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری میهمانی غدیر
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است