Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@15:29:34 GMT

دستگاه ضدسرما در شرکت کمباین سازی ایران ساخته می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۲۷۵۵

دستگاه ضدسرما در شرکت کمباین سازی ایران ساخته می‌شود

مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران از ساخت دستگاه ضدسرما در این واحد صنعتی خبر داد.

 علی‌اصغر حمیدی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک با بیان اینکه امروز حدود ۹۰ درصد کمباین کشور در کمباین سازی ایران ساخته می‌شود، اظهار کرد: هر سال به دلیل تغییر درجه دما به ویژه در اوایل فصل بهار شکوفه‌ها از بین می‌رود و باغ داران متضرر می‌شوند بر این اساس دستگاه ضدسرما در کمباین سازی ایران ساخته شد که قابلیت تغییر دما را دارد و در سال آینده مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عمده چالش این شرکت تغییرات و نوسان قیمت بازار است، گفت: این موضوع تاثیر منفی خود را در خط تولید تا منافع مصرف کننده بر جای می‌گذارد.

حمیدی‌فرد ادامه داد: موارد متعددی در خصوص نوسان بازار باید بررسی شود از جمله این موارد می‌توان به عرضه محصولات فولاد مبارکه در بازار اشاره کرد، فولاد یکی از مواد اولیه کارخانه کمباین و بسیاری دیگر از شرکت‌ها است، متاسفانه عدد مشخص و با ثباتی در این رابطه وجود ندارد، قیمت محصولات این شرکت به رقمی متفاوت با آنچه کارخانه عرضه می کند در نظر گرفته می‌شود.

مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران در خصوص محصولات تولیدی شرکت از نظر تخصص داخلی گفت: محصولات تولیدی شرکت از نظر فنی هم اکنون کاملا بومی است و مشکلی وجود ندارد، اما باید توجه داشت این موضوع به معنای عدم واردات قطعات نیست بلکه به این معناست که قطعات اصلی که کمباین عملیات برداشت را انجام می‌دهد کاملا در داخل و با تکیه بر دانش داخلی تولید می‌شود.

مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران گفت: استان قدس رضوی هر ماه در خصوص وضعیت کارخانه پایش انجام می‌دهد و در مجموع باید گفت رونق تولید نیاز به حرکت جهادی دارد و حرکت جهادی نیز مستلزم تلاش است در واقع در این شرکت هر فردی در جایگاه خود مدیرعامل است و این همان نگاه جهادی است.

حمیدی فرد  در خصوص وضعیت نیاز کشور به کمباین و ظرفیت تولید اظهار کرد: در این موضوع کشور تقریبا اشباع شده است اما از نظر تعداد بخشی از کمباین‌های موجود به دلیل فرسودگی باعث ریزش گندم می‌شوند و سالانه یک میلیون تن ریزش داریم که برای جلوگیری از این ضرر باید کمباین جدید جایگزین شود بر این اساس سالانه حدود هزار دستگاه کمباین نیاز کشور است که امکان تولید این تعداد را در کارخانه داریم، اما خط تولید کمباین نیمه سنگین هنوز راه اندازی نشده است.

وی با اشاره به اینکه آخرین قیمت کمباین گندم بدون کابین ۳۱۲ میلیون تومان است، گفت: تولیدکننده به سرمایه در گردش نیاز دارد، در بحث مکانیزاسیون بودجه‌ای در نظر گرفته شده و بانک کشاورزی مسئول پرداخت است که این کمک دولت در رونق تولید کمباین موثر بوده است.

مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران با بیان اینکه سال گذشته در یک ماه حدود ۳۰۰ سفارش که ۶ ماه کار است ثبت شد، افزود: نمونه تولید شده داخلی با خارجی تفاوتی ندارد با این حال واردات کمباین در صورتی که طبق شرایط برابر از نظر مسائلی مانند تخصیص ارز انجام شود ضربه ای به تولید داخلی وارد نمی کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمباین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم