Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@22:13:12 GMT

تولید داروی کنترل عوارض تنفسی کرونا در البرز

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۲۸۵۹

تولید داروی کنترل عوارض تنفسی کرونا در البرز

ایسنا/البرز نائب رئیس اتاق بازرگانی استان البرز از تولید داروی کنترل عوارض تنفسی کرونا در استان البرز خبر داد.

دکتر امیر فرشچی روز یکشنبه ۱۹ مرداد ماه در جمع خبرنگاران در خصوص تولید این دارو اظهار کرد: بیش از شش ماه است که با شیوع کرونا در کشور، یک شرکت دارویی در البرز اقدام به تولید داروی توسیلیزومب با نام تجاری تمزیوا برای درمان بیماران مبتلا به کرونا با درگیری حاد تنفسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: این دارو پس از انجام مطالعه بالینی در مقایسه با داروی برند اروپایی اصلی از نظر اثر بخشی و ایمنی یکسان شناخته شد.

نائب رئیس اتاق بازرگانی استان البرز بیان کرد: حال با گذشت چند هفته از اتمام پروسه‌های اداری جهت اخذ مجوز ورود به بازار، هر روز درگیر ایرادات جزیی از سازمان غذا و دارو هستیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه آمار رسمی تلفات کرونا در روز از ۲۰۰ نفر گذشته است و دارویی که به اندازه کل نیاز سال برای این بیماران تولید کرده‌ایم را نمی‌توانیم به دست بیماران برسانیم، گفت: این درحالی است که بازار سیاه نمونه خارجی آن با قیمت هر ویال ۷۰ میلیون تومان شکل گرفته است. این دارو ۸۰ درصد بیماران کرونایی وارد فاز حاد ریوی را درمان و از مرگ آنها جلوگیری می کند.

فرشچی تاکید کرد: مسئولان سازمان غذا و دارو گویا آمار مرگ و میر هموطنان را ندارند که نمی‌توانند در خصوص مجوز ورود به بازار و تعیین قیمت این دارو تصمیم گیری نمایند.

وی عنوان کرد: امروز سازمان غذا و دارو در بحران شدید کرونا و در جنگ تحریم‌ها با در اختیار داشتن کارشناسان زبده و دلسوز نیاز به مدیران شجاع و رزمندگانی جان برکف با قدرت تصمیم گیری دارد؛ در غیر این صورت کمبود دارو به سادگی جان هزاران هموطن ما را خواهد گرفت و این مصیبت روز به روز گسترده تر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سازمان غذا و دارو كرونا اتاق بازرگانی استان البرز من ماسک میزنم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد

کمبود نگران‌کننده انسولین بیماران دیابتی در بریتانیا را به چالش کشیده و موجب افزایش استرس و اضطراب در میان ۴۰۰ هزار مبتلا به دیابت نوع یک در این کشور شده است‌.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا در حال حاضر با کمبود داروهایی از جمله داروهای اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی، صرع و انسولین مواجه است که این امر به‌ویژه موجب افزایش نگرانی میان بیماران دیابتی نوع یک و خانواده‌های آن‌ها شده است.

تأمین منظم انسولین در بدن برای زندگی ضروری است و دسترسی قابل‌اعتماد به آن بخشی حیاتی از زندگی مبتلایان به دیابت نوع یک به‌شمار می‌رود که بدن آن‌ها به دلیل یک وضعیت خود ایمنی، نمی‌توانند به‌طور طبیعی انسولین بسازد، بنابراین باید هر روز آن را تزریق و دوز انسولین خود را تنظیم کنند.

کمبود انسولین و افزایش خطر زندگی

اخبار مربوط به هر گونه کمبود این دارو موجب ایجاد اضطراب قابل‌توجهی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک می‌شود که برای سلامتی این بیماران به‌شدت مضر است. مبتلایان به دیابت نوع یک در عرض چند روز بدون انسولین جان خود را از دست می‌دهند و استرس ناشی از کمبود آن این امر را تسریع می‌کند.

گفته می‌شود که کمبود دارو در بریتانیا یک امر عادی است که برگزیت به تشدید آن منجر می‌شود، با این حال اداره ملی سلامت بریتانیا درصدد اطمینان‌بخشی به مبتلایان به دیابت نوع یک برآمده است تا بدانند در صورت در دسترس نبودن محصولات انسولین معمولی که استفاده می‌کنند، می‌توانند از فرمول‌های جایگزین بهره ببرند. با این حال تعدادی از افراد به دلیل تزریق «دوز نامناسب» با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل کتواسیدوز (یک عارضه جانبی بالقوه تهدید کننده زندگی دیابت نوع یک) در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابراین تأثیر کمبود این دارو بر بیماران و داروخانه‌های جامعه بریتانیا همچنان یک نگرانی عمیق محسوب می‌شود. این قبیل کمبودها نه‌تنها بر توزیع به موقع داروها تأثیر می‌گذارد، بلکه فشار زیادی را از نظر عملیاتی و مالی بر داروخانه‌های جامعه وارد می‌آورد. از سوی دیگر ماهیت نامطمئن عرضه دارو، شرایط تهدید کننده زندگی را برای بیماران سراسر بریتانیا برجسته کرده است و مردم خواستار ساماندهی سیستم شکننده عرضه داروهای بریتانیا توسط دولت شده‌اند.

کمبود نگران‌کننده انسولین به‌عنوان جدیدترین موردی که بریتانیا را تحت‌تأثیر قرار داده است، باعث ایجاد استرس بالایی برای ۴۰۰ هزار فرد مبتلا دیابت در این کشور شده است و گفته می‌شود این محصولات در میان کمبود تولید جهانی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود.

کد خبر 749027

دیگر خبرها

  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد