Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@02:07:46 GMT

دانشگاه ملایر، قطب علمی غرب کشور

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۳۹۸۱

دانشگاه ملایر، قطب علمی غرب کشور

رئیس دانشگاه ملی ملایر با بیان اینکه این مرکز آموزش عالی به عنوان قطب علمی غرب کشور به شمار رفته و دومین دانشگاه مطرح استان همدان است، گفت: دانشگاه ملایر جای خود را در سطح کشور باز کرده است.

دکتر خسرو سایوند یکشنبه ۱۹ مردادماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۰۴۳ دانشجو در تمام مقاطع تحصیلی از کاردانی تا دکتری در قالب دانشجوی ایرانی و غیرایرانی در ۸۷ رشته در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، ادامه داد: ۲۰۰ عضو هیئت علمی با ما همکاری می کنند و ۱۷۵ کارمند داریم همچنین این دانشگاه افزون بر ۴۰۰ هکتار فضای فیزیکی دارد و نگهداری این مرکز علمی با این وسعت کار ساده ای نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عملکرد دانشگاه ملی ملایر را طی دو سال اخیر تشریح کرد و افزود: تغییر ماهیت دانشگاه ملایر به یک دانشگاه جامع، حیات ما را تضمین کرد و ضریب اطمینان بیشتری را برای آینده فعالیت مرکز رقم زد.

رئیس دانشگاه ملی ملایر با تأکید بر اینکه باید برای دانشگاه ها رشته های خوب أخذ کرد، یادآور شد: دریافت ۱۴ رشته جدید در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در چون گیاهان دارویی، عمران، محیط زیست، صنایع مبلمان، علوم کامپیوتر، عبلوم باغبانی، مهندسی هسته ای و ... از جمله موفقیت های ما به شمار می رود.

وی با اشاره به اینکه در راستای ارتقای مرتبه علمی و تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیئت علمی ۲۶ عضو هیئت علمی دانشگاه ارتقاء یافتند، اظهارکرد: طی این دو سال به اندازه پنج سال اخیر ارتقای علمی داشتیم.

سایوند به تبدیل وضعیت استخدامی کارکنان دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: ۷۴ نفر از قراردادی به پیمانی، ۱۳ نفراز پیمانی به رسمی آزمایشی و دو نفر از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی تبدیل وضعیت پیدا کردند.

این مقام مسئول به دریافت مجوز و راه اندازی پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی مختلف در این دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: در همین راستا تفاهم نامه ای بین دانشگاه ملایر و پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای منعقد شده است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۸ احداث و تجهیز آزمایشگاه ها و مراکز پژوهشی را داشتیم، گفت: دو میلیارد تومان تجهیزات تخصصی برای آزمایشگاه ها خریداری کردیم البته از آزمایشگاه ها توانستیم ۱۰۰ میلیون تومان درآمدزایی داشته باشیم که برای نخستین بار رقم خورد.

سایوند از راه اندازی مرکز پژوهشی و آموزشی دام و طیور دانشکده کشاورزی داشنگاه ملایر خبر داد و اظهار کرد: در طول دو سال اخیر تلاش کردیم از ناحیه فروش املاک مازاد و مستهلک، کسب درآمد و صرفه جویی مالی کنیم، به گونه ای که ۵۲ سند اموال و وسایل دانشگاه به ویژه باغ سروری تعیین تکلیف شده و ما توانستیم سال گذشته دو میلیارد تومان پس انداز داشته باشیم.

وی تکمیل و بهره برداری از پروژه تصفیه خانه فاصلاب دانشگاه، پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه دانشکده فنی مهندسی، ساماندهی ۵۰ هزار مترمربع فضای سبز و محوطه سازی دانشگاه و توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات را از اهم اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته عنوان کرد.

رئیس دانشگاه ملی ملایر با بیان اینکه در بحث مقابله با کرونا تمام پرسنل دانشگاه جهادی پای کار بوده اند، گفت: در همین راستا ۲۳۵ بسته کمک معیشتی به همت پرسنل دانشگاه ملایر بین افراد نیازمند و آسیب دیده توزیع شد.

سایوند از عقد قرارداد با بخش خصوصی به منظور احداث مجتمع خوابگاهی ۲۵۰۰ نفری خبر داد و گفت: سال گذشته نخستین یادواره ۹ شهید خلبان و ۲۸۴ شهید ارتش شهرستان ملایر به میزبانی دانشگاه ملایر در فضایی باشکوه و معنوی برگزار شد. 

وی جایگاه دانشگاه ملایر را در کشور مهم و قابل قبول ارزیابی و اظهار امیدواری کرد: بتوانیم در مسیر دانشگاه های نسل سوم و چهارم و دانشگاه های پژوهش محور قراگرفته و به افق های روشن دست پیدا کنیم./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه ملی ملایر دانشگاه ملایر دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۳۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد

رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: اگر جریان علمی کشور در کنار جریان دفاعی نبود این بازدارندگی رقم نمی‌خورد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه‌ها در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تبریک روز معلم گفت: این باور قطعی است که اگر بناست کشور حرکت رو به جلو داشته باشد با تکریم استاد و دانشمند رقم می‌خورد.

وی ادامه داد: افتخارات امروز در کشور و بازدارندگی که ایجاد شده همه محصول تلاش دانشمندان و معلمان کشور بوده است.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با بیان این‌مطلب که بزرگ مدافع جریان علمی کشور مقام معظم رهبری بودند، افزود: جریان مداوم حمایت از علم در کشور توسط مقام معظم رهبری در تمام فراز و فرود‌ها وجود داشت.

وی با اشاره به وعده صادق افزود: اگر جریان علمی کشور در کنار جریان دفاعی نبود این بازدارندگی رقم نمی‌خورد این موضوع نشان داد اگر دانشگاه قوی باشد جریان اقتصادی هم در برابر آن تسلیم می‌شود. همان طور که شاهد بودیم جریان اقتصادی در برابر جریان دفاعی تسلیم شد.

وی تاکید کرد: باید در حوزه‌های مختلف به جریان دانش توجه شود.

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • مسابقات قهرمانی بوکس کشور در ملایر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم