Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: درباره نگرانی والدین از بازگشائی مدارس گفت: سهم دانش آموزان در انتقال بیماری زیاد دیده شده زیرا ذات این ویروس با تجمع است و ما نیز نگرانی والدین را می دانیم و این احتمال وجود دارد که برخی والدین دانش آموزان را به مدرسه نفرستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"حسین براهوئی" امروز یکشنبه ۱۹مردادماه در بازدید از خبرگزاری ایسنا استان کرمان با تبریک ۱۷ مرداد روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران گاهی مسیر کشور، دولت و تاریخ را عوض می کنند.

وی افزود: خبرنگاران به دلیل اینکه از دل مردم می آیند و یک پایه مردمی و یک پایه دولتی دارند؛ می توانند بالانسی بین توانمندی های حاکمیت و تقاضاهای مردمی ایجاد کنند.

براهوئی با بیان اینکه خبرنگاران باید در حد اعلاء حمایت شوند، تصریح کرد: باید خبرنگاران دارای پشتوانه قوی باشند که در مقابل دولت و دستگاه ها ز آنها حمایت کند زیرا برخی مواقع رسانه ها دولت را نقد می کنند و بیان ضعف و قوت دولت کار آسانی نیست پشتیبانی و تهور می خواهد.

وی بیان کرد: نباید خبرنگاران دغدغه مالی و تامین اجتماعی داشته باشند تا بتوانند راحت قلم بزنند و رسالت خود را انجام بدهند.

معاون آموزش و پرورش استان کرمان در ادامه درباره بازگشائی مدارس در نیمه شهریورماه و نگرانی والدین اظهار کرد: در تاریخ معاصر چنین وضعیتی مانند شیوع کرونا نبوده و امروز دیدیم علم تجربی دستهایش را بالا برد و نتوانستند بلافاصله این بیماری را درمان کنند و تاکید بر هوشمندی ویروس است.

وی افزود: این مسئله در قانون دیده نشده بود که در حوادث غیرمترقبه مدارس تعطیل شود، تکلیف آموزش چه می شود و با شیوع کرونا، در آزمون و خطا کار کردیم زیرا نمی شد آموزش را تعطیل کرد.

براهوئی درباره نگرانی والدین از بازگشائی مدارس گفت: سهم دانش آموزان در انتقال بیماری زیاد دیده شده زیرا ذات این ویروس با تجمع است و ما نیز نگرانی والدین را می دانیم و این احتمال هست که برخی والدین دانش آموزان را به مدرسه نفرستند.

وی تصریح کرد: ۲۷ اردیبهشت ماه که مدارس برای رفع اشکال باز شد، دانش آموزی مراجعه نکرد و تنها حدود ۸ درصد مراجعه حضوری برای رفع اشکال داشتیم.

معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش کرمان با اشاره به اینکه مردم نگران هستند و نگرانی آنها به جاست، گفت: سه سناریو برای بازگشائی مدارس تعریف شده که در وضعیت قرمز مدارس فیزیکی تعطیل خواهد بود و کلا آموزش در فضای مجازی دنبال می شود.

وی افزود: در ماه های گذشته آموزش از طریق سامانه شاد دنبال شد که البته این شبکه تا تبدیل شدن به یک سیستم مدیریتی فاصله دارد و در فضای مجازی دارد کار می شود.

براهوئی با اشاره به تلاش برای بومی گرائی در آموزش های فضای مجازی در کشور بیان کرد: عملکرد آموزش و پرورش در بازگشائی مدارس تابعی از ستاد ملی کرونا است.

وی بیان کرد: در وضعیت زرد آموزش مدارس ترکیبی خواهد بود به این نحو که برخی دروس با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در مدارس و برخی دروس از طریق فضای مجازی دنبال می شود و در وضعیت سفید اصل با آموزش حضوری است و کارهای تکمیلی با آموزش های مجازی دنبال خواهد شد.

معاون آموزش و پرورش استان کرمان گفت: خیلی از الزامات ایجاد شده و معلمان باید به تجهیزات روز و وسائل ارتباطی مجهز شوند و دانش داشته و همچنین در قالب ماده ۶۹ برنامه ششم توسعه وزارت ارتباطات باید پای کار آمده و بسته فراهم کند.

وی اظهار کرد: سلامت دانش آموزان اولویت اصلی ماست و هر جائی سلامت دانش آموزان به خطر بیفتد، به تبعیت از ستاد ملی کرونا تصمیم گیری می کنیم.

براهوئی در ادامه گفت: در جنوب استان تعدادی از همکاران فرهنگی ما به کرونا مبتلا شده و درصد ابتلاء تابعی از مبتلایان جامعه است زیرا در آوزش و پرورش مراجعات زیاد است.

وی در بخش دیگری از سخنانش درباره تعداد مدارس با یک دانش آموز به ایسنا گفت: در شهرستان شهربابک یک مدرسه با یک دانش آموز داریم و بیش از سه مدرسه با کمتر از ۱۵ نفر دانش آموز در استان فعال است.

براهوئی با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم آموزش ارائه بدهیم، بیان کرد: مدارس کم جمعیت زیاد داریم و ۷۱۰ مدرسه یک تا ۱۰ نفره در استان کرمان فعال است.

معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش استان کرمان درباره کمبود فضای آموزشی در استان گفت: میانگین تراکم دانش آموزان در کلاس مقطع ابتدائی در ناحیه دو شهر کرمان ۳۶ نفر و در ناحیه یک ۳۴ نفر است در حالی که کلاس‌های ۴۶ نفره نیز در مرکز استان کرمان داریم.

وی با اشاره به اینکه میانگین کشوری در مناطق شهری ۲۳ و روستائی ۱۹ نفر است، افزود: متاسفانه در استان کرمان میل شدید به تمرکزگرائی را شاهد هستیم و در حال حاضر ۱۲۰۰ نفر معلم متقاضی انتقال به کرمان هستند که انتقال این افراد تابع بازنشستگی و نرخ خروج از کرمان بوده و در نهایت می توانیم ۲۰۰ نفر را منتقل کنیم.

براهوئی تصریح کرد: شهر کرمان شلوغ شده و در سال های گذشته خوب به کرمان در بحث فضای آموزشی توجه نشده در حالی که در دوره آقای اسکندری نسب که وجه غالب عملکرد وی عمرانی مالی است، کارهای خوبی انجام شده است.

وی بیان کرد: ۱۰۰ کلاس درس در ۱۸ ماه آینده در کرمان، رابر و گلباف احداث می شود و هنوز کم است و پیگیر هستیم که ظرفیت را بالا ببرند و تراکم را تا حدودی کنترل کنیم و ز سوی دیگر به نیروی انسانی نیاز داریم.

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: در استان کرمان ۴۲۰۰ نفر معلم کمبود داریم که تلاش می شود به روش های مختلف از جمله استمرار خدمت بازنسشتگان، به کارگیری نیروهای نهضتی و شرکتی، اضافه کار نیروهای رسمی جبران شود و امسال ۱۵۰۰ نفر از نیروهای نهضتی و شرکتی به کار گرفته شده و البته استخدامی داریم و فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان نیز آغاز به کار می کنند و سعی می کنیم کمبود نیرو را کنترل کنیم.

وی در پایان با تقدیر از فعالیت خبرگزاری ایسنا گفت: ایسنا می تواند در پویش تامین تبلت برای دانش آموزان نیازمند مناطق محروم استان و همچنین اطلاع رسانی فعالیت های دیگر به ما کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش کروناویروس استانی علمی و آموزشی آموزش و پرورش استان کرمان بازگشائی مدارس نگرانی والدین دانش آموزان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۴۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش درس زندگی به دانش آموزان

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدرسه‌ای در یزد با رویکرد تحول و نوآوری، علاوه بر تعلیم و تربیت درس زندگی نیز به دانش آموزان می‌آموزد.

همه برنامه‌های این مدرسه به سمتی پیش می‌رود که دانش آموزان را با زندگی بهتر آشنا کند.
نظافت این مدرسه با خود دانش آموزان است وهر دانش آموز خودش را مسئول زیبایی مدرسه می‌داند.
در خیلی از برنامه‌ها همه‌ی کار‌ها به دست خود دانش آموزان انجام می‌شود و اداره برنامه‌ها و کار‌ها را بچه‌ها با همکاری یکدیگر انجام می‌دهند.
نکته قابل توجه این است که در برنامه‌های این مدرسه دانش اموزان حق انتخاب دارند تا با سلیقه خود انتخاب کنندومعلمان مدرسه در همه برنامه‌ها با دانش اموزان همکاری و مشارکت دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند