Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس گفت سال گذشته تفاهم‌نامه توسعه و افزایش ظرفیت تولید فولاد تا سقف 10 میلیون تن در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس با مشارکت بخش خصوصی در قالب یک کنسرسیوم در محل سازمان ایمیدرو امضا شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی وفلزی خلیج فارس، حسن خلج طهرانی با بیان اینکه در برنامه چارچوب سند چشم‌انداز 1404 مبنی بر دستیابی به ظرفیت 55 میلیون تن فولاد پیش بینی شده است اظهار داشت منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس در این برنامه تأمین زیرساخت‌ها را عهده‌دار شده و دستور دولت در منطقه را اجرایی خواهد کرد و زیرساخت‌های موردنیاز آب، برق و گاز و زمین که هر یک به نحوی توسط این مجموعه در حال آماده‌سازی برای محقق ساختن این هدف است مهیا می کند
خلج طهرانی در این راستا تشریح کرد: شرکت "ستاره سیمین هرمز" با سهامداری فولاد هرمزگان، گل گهر، صبا فولاد خلیج‌فارس، مادکوش و فولاد قشم و سازمان ایمیدرو در جهت تحقق هدف تولید فولاد تا سقف 10 میلیون تن در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس تأسیس شده است و بالطبع بقیه شرکت‌های فولادی نیز به اندازه آورده‌های خود امکان ورود دارند و شامل سهم خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس افزود: درنهایت با نگاه حمایتی و تسریع در تولید 10 میلیون تن فولاد زمین مازاد صبا فولاد را برای اجرای این طرح لحاظ می کنیم .
خلج طهرانی افزود: در خصوص آب هم به لحاظ موقعیت منطقه‌ ویژه اقتصادی خلیج‌فارس بندرعباس، آب‌شیرین‌کن‌های موجود امکان تأمین تا ١٠ میلیون تن را دارند، همچنین پروژه انتقال پساب تصفیه‌خانه بندرعباس و خرید پساب فاضلاب برای تهیه آب صنایع مزید بر علت در این مسیر است. در بحث برق هم ظرفیت ١٦٠ مگاواتی فراهم است که تاکنون با توجه به اینکه نیازی به آن نبود به شبکه سراسری برق منتقل شده بود و حال با نیاز تولید فولاد به این بخش اختصاص داده خواهد شد، برای گاز هم ٣٠ اینچ گاز کلاس D از خط صلح تأمین شده که به‌راحتی جوابگوی نیاز پروژه خواهد بود.
وی زمان تعریف شده برای پروژه را تا افق ١٤٠٤ عنوان کرد و گفت: در افق ١٤٠٤ ده میلیون تن تولید به بندر‌عباس اختصاص داده شده که 5/4میلیون تن آن در حال حاضر تولید می‌شود برنامه این پروژه تولید مابقی یعنی 5/5 تا 6 میلیون تن تا افق ١٤٠٤ است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم

 نماینده ویژه رئیس‌جمهور ایران در امور افغانستان در گفت‌وگویی به تبیین آخرین وضعیت روابط تهران- کابل پرداخت.
 
به گزارش ایسنا؛ حسن کاظمی قمی در خصوص توجه خاص افغان‌ها به چابهار گفت: سیاست ما این بوده حوزه مکران و چابهار توسعه پیدا کند و برنامه‌های توسعه‌ای را دنبال می‌کنیم.
 
وی در ادامه گفت: از جمله اقداماتی که در منطقه چابهار و مکران صورت می‌گیرد مسئله احداث فرودگاه بزرگ بین‌المللی است. ما به دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی در منطقه چابهار هستیم.
 
کاظمی قمی در  گفت‌وگو با ایراف در خصوص حق‌آبه ایران و رویکرد نمایندگی ایران در مورد واکنش‌های دولت سرپرست افغانستان در این موضوع اشاره کرد: آنچه دارالحکومه انجام می‌دهد، برآمده از تصمیمی است که در دارالخلافه در قندهار گرفته می‌شود. رهبری طالبان اعلام کرد در چارچوب معاهده ۱۳۵۱ باید حق آب مردم ایران را بدهند و حکم حکومتی داد.
 
وی در پاسخ به سوالی در مورد روش برخورد ایران با طالبان تصریح کرد: در دوران حکمرانان جدید در افغانستان از مسیر اقدامات دیپلماتیک و سایر اقدامات حرکت می‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کند.
 
نماینده ویژه رئیس‌جمهور در خصوص خط راه‌آهن چابهار به افغانستان گفت: مسیر کریدور ترانزیت ایران-افغانستان، چین را به آب‌های آزاد و قاره اروپا و آفریقا وصل می‌کند. در چارچوب طرح یک راه یک کمربند، الان چینی‌ها دنبال می‌کنند، کریدور ایران-افغانستان مفهوم دارد.
 
وی اشاره کرد: احتمالاً نشست‌های سه جانبه‌ای را میان ایران-افغانستان-چین برگزار خواهیم کرد. کشورهای دیگر منطقه هم از این کریدور استقبال کرده‌اند. ثبات و امنیت منطقه در گرو ثبات و امنیت افغانستان است.
 
کاظمی قمی در پایان گفت: افغانستان مسیر دستیابی‌اش به آب‌های آزاد از ایران کوتاه‌ترین و امن‌ترین حتی اقتصادی‌ترین است. با توجه به شرایطی که امروز به ویژه با بحران اوکراین بوجود آمده، مسئله کریدورهای ترانزیت منطقه‌ای معنای جدی‌تری به خودش گرفته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه‌های هفته ملی خلیج فارس و روز معلم در قشم
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • اجتماع حمایتی مردم و بانوان کرمانشاه از اجرای «طرح نور» برگزار شد
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • تسریع عملیات اجرایی طرح‌های آبرسانی به فسا
  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است