Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@01:12:26 GMT

چاق ها بیشتر به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۴۵۳۴

چاق ها بیشتر به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: در افراد چاق تجمع بافت چربی بیشتر از حد طبیعی است که این حجم بافت چربی باعث ترشح فاکتورهای التهابی در بدن می‌شود.

سارا صافی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: ترشح فاکتورهای التهابی (سایتوکاین ها) ریسک ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند دیابت، فشارخون، بیماری‌های قلبی و عروقی، انواع سرطان‌، آلزایمر، بیماری‌های خود ایمنی، بیماری‌های رماتیسمی و ام اس را بیشتر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه وجود التهاب ناشی از چاقی در بدن باعث می‌شود بدن همواره در حال مبارزه باشد، گفت: زمانی که بدن بیش از حد در حال مبارزه است، دچار ضعف سیستم ایمنی می‌شود که این موضوع زمینه را برای ابتلا به کرونا ویروس فراهم می‌کند؛ به همین دلیل اگر فرد چاقی به این ویروس مبتلا شود، علائم شدیدتری را تجربه می‌کند.

این متخصص رژیم درمانی اضافه کرد: ترشح بیش از حد فاکتورهای التهابی در بدن باعث ایجاد علائم خطرناک مانند علائم تنفسی شدید می‌شود که در این صورت فرد بیمار نیاز به بستری در آی سی یو و استفاده از دستگاه‌های کمک تنفسی پیدا می‌کند.

صافی با تاکید بر اینکه مطالعات نشان می‌دهد افراد چاق تا چهل درصد بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به نوع شدید کرونا ویروس هستند، تصریح کرد: فاکتورهایی در بدن انسان وجود دارد که ویروس کرونا با اتصال به این فاکتورها وارد عملکرد طبیعی بدن می‌شود. این فاکتورها در بافت چربی به وفور یافت می‌شوند؛ بنابراین در افراد چاق میزان ویروس بیشتر است.

وی افزود: در افراد چاق کمبود ویتامین دی بیشتر از سایرین است؛ همین مسئله هم باعث ریسک ابتلا به نوع شدید کرونا ویروس می‌شود. در شرایط فعلی افراد چاق تا حد امکان نباید از منزل خارج شوند و اگر اجبار به خروج از منزل داشتند باید با این کار رعایت کامل پرتکلهای بهداشتی انجام شود؛ استفاده از ماسک، عدم حضور در فضاهای سر بسته، شتشوی مداوم دست‌ها و فاصله گذاری اجتماعی از ضروریات زندگی این افراد در شرایط کنونی است.

این متخصص تغذیه ادامه داد: افراد چاق باید هر چه سریع‌تر به فکر داشتن برنامه غذایی مناسب برای کاهش وزن باشند. ممکن است برخی از افراد فکر کنند با گرفتن رژیم لاغری دچار نقض سیستم ایمنی شوند و در معرض ویروس کرونا قرار بگیرند، در حالی که افراد با داشتن یک رژیم غذایی اصولی با شیب ملایم لاغری، کالری و مواد مغذی کافی را دریافت می‌کنند. همچنین فعالیت فیزیکی منظم در کنار رژیم غذایی مناسب برای این افراد بسیار مفید خواهد بود.

کد خبر 437765

منبع: ایمنا

کلیدواژه: چاقی رژیم غذایی ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا در جهان افزایش وزن کرونا و افزایش وزن ابتلا به کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق افراد چاق بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟