Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@03:56:40 GMT

کاهش ۱ میلیون بشکه‌ای تولید روزانه غول‌های نفتی جهان به دلیل کرونا

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۴۵۹۹

کاهش ۱ میلیون بشکه‌ای تولید روزانه غول‌های نفتی جهان به دلیل کرونا

‍‍‍‍‍‍

مدیران اجرایی بسیاری از شرکت‌های بزرگ نفتی اعلام کردند ارزش سرمایه ها و تولید خود را پایین آورده اند چون انتظار دارند در شرایطی که مردم کمتر سفر می کنند و سوخت کمتری مصرف می کنند، تقاضا برای نفت تا مدت ها در سطح پایین باقی بماند. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، پنج شرکت بزرگ نفت جهان حدود 50 میلیارد دلار از ارزش سرمایه های خود را در سه ماهه دوم سال جاری میلادی به خاطر کاهش قیمت و تقاضای نفت در نتیجه همه گیری ویروس کرونا، کم کردند و تولید خود را پایین آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 کاهش شدید ارزش سرمایه های این شرکت ها و پایین آمدن تولید آنها نشان دهنده عمق مشکلات آنها در سه ماهه دوم سال جاری میلادی است. تقاضا برای سوخت در یک مقطع زمانی در این سه ماهه 30 درصد در سراسر جهان کاهش یافت و هنوز هم بسیار پایین تر از سطح قبل از بحران کروناست.

مدیران اجرایی بسیاری از شرکت‌های نفتی اعلام کردند ارزش سرمایه های خود را پایین آورده اند چون انتظار دارند در شرایطی که مردم کمتر سفر می کنند و سوخت کمتری مصرف می کنند، تقاضا برای نفت تا مدت ها در سطح پایین باقی بماند.

از میان پنج شرکت بزرگی که از آنها یاد کردیم، تنها اکسون موبیل کاهش چندانی در ارزش سرمایه های خود نداده است. ولی طرح های این شرکت باعث کاهش 20 درصد معادل 4.4 میلیارد بشکه از ذخایر نفت و گاز آن می‌شود.

 بریتیش پترولیوم 17 میلیارد دلار خسارت دیده است. این شرکت قصد دارد هزینه های خود را در سال های آینده بیشتر بر انرژی های تجدیدپذیر متمرکز کند تا نفت و گاز طبیعی.

 تقاضای پایین یعنی تولیدکنندگان نفت باید طرح های تجاری خود را مورد بررسی قرار دهند و هدف آن ها تولید آن مقدار از نفت باشد که برایشان پول نقد می آورد نه هزینه های اضافی.

صنعت نفت آمریکا 1 میلیارد دلار برای انتخاب دوباره ترامپ هزینه کرده استافزایش واردات نفت آمریکا از روسیه برای جبران تحریم نفتی ونزوئلا

 بریتیش پترولیوم که مقر آن در لندن قرار دارد قبلا اعلام کرده بود قصد دارد تولید خود را یک میلیون بشکه در روز تا پایان 2030 نسبت به 3.6 میلیون بشکه در روزی که اکنون تولید می کند، پایین بیاورد.

 از این 5 شرکت، اکسون بزرگترین تولید کننده با تولید 3.64 میلیون بشکه در روز است. تولید این شرکت در نیمه اول سال جاری میلادی 408 هزار بشکه در روز پایین آمد. این پنج شرکت که شامل شرکت های چورون، رویال داچ شل و توتال هم می‌شوند، هزینه‌های سرمایه خود را هم 25 میلیارد دلار در این مدت کاهش داده اند.

 پس از سقوط بازار نفت در ماه آوریل، تولید نفت خام در سراسر دنیا کاهش قابل توجهی داشت. سازمان کشورهای صادر کننده نفت و متحدانش از جمله روسیه توافق کردند حدود 10 میلیون بشکه در روز تولید خود را پایین بیاورند تا عرضه و تقاضا در بازار متعادل شود.

 انتهای پیام/19

R7586/P/S7,80,85/CT10 بیشتر بخوانید... آیا ائتلاف اوپک پلاس رو به پایان است؟ تولید نفت اوپک ۹۷۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... آیا ائتلاف اوپک پلاس رو به پایان است؟ تولید نفت اوپک ۹۷۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ امکان فروش ۶۰ درصد سهام عدالت برای همه/ کسانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند باید تغییر وضعیت دهند ۲ پشت پرده هیاهوی وزیر ارتباطات در مورد بسته‌های اینترنت چیست؟! ۳ گمانه زنی‌ها از "گشایش اقتصادی" رئیس جمهور/ پای عرضه اوراق سلف نفتی در میان است؟ ۴ عرضه‌های اولیه امسال بازار سهام ۱۴ تایی می‌شود ۵ هواشناسی ایران ۹۹/۵/۱۸| پیش بینی رگبار ۳ روزه باران در برخی استان‌ها ۶ واکنش نادران به طرح عرضه اوراق سلف نفتی؛ فاجعه است ۷ گمانه زنی‌ها از "گشایش اقتصادی" رئیس جمهور/ پای عرضه اوراق سلف نفتی در میان است؟ ۸ واکنش سلاح‌ورزی به گشایش جدید؛ «وعده سرخرمن است» مهمترین اخبار اقتصادی جزئیات معامله سهام نخستین شرکت استانی سهام عدالت در بورس آغاز معاملات سهام نخستین شرکت سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، از امروز واکنش نادران به طرح عرضه اوراق سلف نفتی؛ فاجعه است عامل تورم تیرماه جهش نرخ ارز بود/ معاون نوبخت: اختیارات بانک مرکزی محدود است مهمترین اخبار تسنیم لبنان| پشت پرده حمله عناصر مشکوک به وزارتخانه‌ها/ افشای تلاش نفوذی‌ها برای نابودی پرونده‌های فساد تلاش مجلس برای کاهش انحراف در بودجه‌ عمرانی/ جلوی انحراف در اعتبارات عمرانی را می‌گیرم اختصاصی| دستور معاون اول رئیس جمهور و وزیر دادگستری برای توقف واگذاری ماشین‌سازی + سند‌ طرح جدید نمایندگان برای تغییر سهمیه بندی بنزین قالیباف:برگزاری کنکور ضروری است/نباید توقع حل مشکلات را در هفته و ماه داشت درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عرضه اوراق سلف نفتی میلیون بشکه در روز ارزش سرمایه ارزش سرمایه ها میلیارد دلار تولید خود خود را پایین شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند

پلاکت خون پایین (ترومبوسیتوپنی) نوعی بیماری است که در آن بدن به دلیل عارضه یا سایر شرایط، پلاکت کافی تولید نمی‌کند. علائم ناشی از آن شامل خونریزی داخلی و خارجی است. تشخیص زودهنگام ترومبوسیتوپنی، نتایج مثبتی در درمان دارد، اما تأخیر در تشخیص می‌تواند منجر به مشکلاتی از حمله قلبی، آسیب به اعضای بدن (به عنوان مثال، طحال، روده، کلیه و حتی آمبولی ریه) شود.

به گزارش خبرآنلاین، ترومبوسیتوپنی به اختلال در پلاکت خون گفته می‌شود و شرایطی است که در آن تعداد پلاکت‌های خون بیمار کاهش یافته و سلول‌های خونی قادر نخواهند بود فعالیت‌های اساسی بدن را انجام دهند.

پلاکت چیست؟

پلاکت به کوچکترین ذرات خونی گفته می‌شود که آنزیم‌های لازم برای انعقاد خون را در خود دارند. پلاکت‌ها بسیار کوچک هستند و با چشم غیرمسلح قابل دیدن نیستند. این اجزای کوچک مسئول بازسازی بافت‌های آسیب‌دیده هستند و نقش مهمی در انعقاد خون دارند. میانگین عمر هر پلاکت ۱۰ روز است و محل تولید آن در مغز استخوان است.

نحوه عملکرد پلاکت خون

کار اصلی پلاکت جلوگیری از خونریزی است. تجمع پلاکت‌ها در محل خونریزی، موجب لخته شدن خون و آغاز روند بهبودی می‌شود. پلاکت‌های فعال حاوی پروتئین چسبنده‌ای به نام فیبرین هستند که این پروتئین‌ها در تشکیل لخته خونی نقش مهمی ایفا می‌کنند.

علت پایین بودن پلاکت خون

پایین بودن پلاکت خون نوعی اختلال خونی است و معمولاً عوارض جدی ندارد، اما در شرایط آسیب‌دیدگی می‌تواند روند انعقاد و لختگی خون را تحت‌تأثیر قرار دهد. تعداد پلاکت خون معمولاً به دلیل بیماری‌های زمینه‌ای و عوارض جانبی مصرف برخی دارو‌ها کاهش می‌یابد که در ادامه به شرح این موارد می‌پردازیم:

۱) دارو‌ها و خوراکی‌هایی که پلاکت خون را کاهش می‌دهند

مصرف الکل، ترکیبات سمی و نیز برخی دارو‌های حاوی کنین که جهت رفع گرفتگی عضلات تجویز می‌شوند اثرات منفی بر پلاکت خون دارند. استفاده از برخی نوشیدنی‌ها مانند آب تونیک (نوشابه گازدار حاوی کنین که برای پیشگیری از مالاریا مصرف می‌شود) می‌تواند در کاهش پلاکت خون مؤثر باشد.

این دارو‌ها خاصیت ضد انعقادی دارند و موجب کاهش پلاکت می‌شوند:

دارو‌های ضد انعقاد یا مهارکننده‌های گلیکوپروتئین مانند آبسیکسیماب (این دارو ضد تجمع پلاکت است و برای پیشگیری از عوارض اسکیمی قلبی تجویز می‌شود)

اپتیفیباتید (این دارو ضد انعقاد خون است و در درمان لخته‌های خونی و حملات قلبی مورد استفاده قرار می‌گیرد)

و تیروفیبان (برای درمان سندرم کرونر حاد)

هپارین، استامینوفن، ایبوپروفن، ناپروکسن، آمیودارون (برای درمان پرکاری تیروئید)، سایمتیدین (برای درمان زخم معده و گاستریت)، پیپراسیلین (نوعی آنتی بیوتیک)، دارو‌های ضد تشنج مانند کاربامازپین، سولفونامید‌ها مانند تری‌متوپریم-سولفامتوکسازول، وانکومایسین (نوعی آنتی بیوتیک).

۲) بیماری‌هایی که موجب پایین بودن پلاکت خون می‌شوند

برخی از بیماری‌ها بر تولید پلاکت خون اثر گذاشته و باعث ترومبوسیتوپنی می‌شوند که عبارتند از: سرطان مغز استخوان، لوسمی، HIV و هپاتیت C، عفونت‌های ویروسی، آنمی، سندرم دیستریس تنفسی حاد (ARDS)، سپسیس (نوعی عارضه عفونی)، بیماری‌های خود ایمنی مانند ITP (نوعی عفونت ویروسی مثل آبله مرغان)، سابقه ارثی و ژنتیکی، زیاده‌روی در مصرف حد الکل، برخورد با ترکیبات سمی، دوران بارداری و ...

کاهش پلاکت خون گاهی می‌تواند سبب بروز برخی اثرات فیزیکی مانند کبودی شود. درمان پایین بودن پلاکت خون شامل تجویز برخی دارو‌ها و تلاش برای رفع مشکلات زمینه‌ای است. در برخی موارد نیز برای درمان، از دارو‌هایی که سیستم ایمنی بدن را سرکوب می‌کنند (مانند کوتیکواستروئیدها) استفاده می‌شود.

دیگر خبرها

  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان