Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان بهداشت معتقدند کاهش میزان مرگ‌ومیر مبتلایان به کرونا هرچند امیدوار‌کننده است اما به معنای ضعیف شدن این بیماری مهلک نیست بلکه ناشی از توجه و تمرکز اکثر مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، همچنین فاصله‌گذاری‌های اجتماعی است.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، موج دوم ویروس کرونا که از ماه گذشته شروع شد، خیلی سریع کشور را در برگرفت؛ سرعت بالای انتقال این بیماری به همراه تغییر ماهیت و علائم جدید آن تخت‌های بیمارستانی را پر کرد و آمار مرگ‌و‌میر را به بیش از 200 نفر در یک شبانه‌روز رساند اما رعایت چند هفته‌ای پروتکل‌ها روند مرگ‌و‌میر را نزولی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروتکل‌ها جواب می‌دهد

هر چند بیش از 80 درصد مردم برای جلوگیری از سرایت این بیماری کشنده اصول بهداشتی را رعایت می‌کنند اما هشدارها برای رعایت این پروتکل‌ها در ایام محرم نیز نباید فراموش شود. نگرانی اصلی این است که کادر پزشکی پس از 6 ماه خدمت شبانه‌روزی اکنون بسیار خسته‌اند و چنانچه آمار انتقال ویروس کرونا در ماه محرم بیشتر شود، رسیدگی‌ها سخت می‌شود و تخت‌های بیمارستانی برای بستری شدگان جوابگو نخواهد بود.

توجه به این موضوع تا جایی است که «انوشیروان محسنی بندپی»، استاندار تهران برای جلوگیری از سرایت این بیماری مرگبار تاکید می‌کند: سهل‌انگاران و قانون‌شکنانی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند باید از برخی خدمات عمومی و اجتماعی محروم شوند.

وی درباره ضمانت اجرایی الزام استفاده از ماسک توسط شهروندان تصریح کرد: مقرر شد الزامات در رابطه با کارکنان دولت را که در حال حاضر حدود 80 درصد استفاده از ماسک توسط آنها گزارش شده است، ارتقا دهیم و به عدد نهایی 100 درصد برسانیم و در ارتباط با کسانی که خدمت می‌گیرند؛ اگر کسی از وسایل حفاظت فردی استفاده نکرد، از خدمات عمومی محروم شود.

کارشناسان بهداشت معتقدند کاهش میزان مرگ‌ومیر مبتلایان به کرونا هر چند امیدوار‌کننده است اما به معنای ضعیف شدن این بیماری مهلک نیست بلکه ناشی از توجه و تمرکز اکثر مردم به رعایت سفت و سخت اصول بهداشت فردی و پروتکل‌های بهداشتی، همچنین فاصله‌گذاری‌های اجتماعی است.

 توزیع ماسک ارزان‌قیمت توسط بسیج اصناف

«غلامرضا حسن پور»،‌ رئیس بسیج اصناف کشور هم درباره تلاش‌های بسیج اصناف برای رفع مشکلات تولید و توزیع ماسک ارزان‌قیمت گفت: هفته گذشته جلسه‌ای با انجمن داروسازان تهران داشتیم که مقرر شد حداقل روزانه ۵۰ هزار ماسک استاندارد ۳ لایه به انجمن داروسازان تهران برای توزیع در داروخانه‌های پایتخت تحویل داده شود که این موضوع به صورت روزانه انجام خواهد شد.

رئیس بسیج اصناف کشور درباره قیمت این ماسک‌ها گفت: قیمت تمام شده این ماسک‌ها ۱۲۶۰ تومان در کارخانه است که به صورت بسته‌بندی شده و استریل با قیمت ۱۳۶۰ تومان به شرکت‌های پخش تحویل داده می‌شود و با قیمت ۱۵۰۰ تومان به دست مصرف‌کننده خواهد رسید.

رعایت پروتکل‌ها و بازگشت به کانال مرگ‌و‌میر دو رقمی

رعایت اجتماعی پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک نشان می‌دهد که اگر مردم این موضوع را همچنان جدی بگیرند می‌توان امیدوار بود تعداد مرگ‌ومیرها در هفته‌های آتی وارد کانال ۲ رقمی شود.

«علیرضا وهاب‌زاده»، مشاور وزیر بهداشت در اینستاگرام نوشته است: «هر تغییر رفتار امروز؛ رعایت یا شکست پروتکل‌ها، در یک ماه آینده خودش را نشان خواهد دهد و کاهش معنادار آمار فوتی‌ها تایید تاثیر استفاده از ماسک و افزایش حساسیت مردم در رعایت فاصله‌گذاری است که لااقل مربوط به ۲ هفته تا یک ماه گذشته است.»

منبع: وطن امروز

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا بسیج اصناف و بازاریان ماسک پروتکل های بهداشتی پروتکل های بهداشتی استفاده از ماسک بسیج اصناف پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۴۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، هر روز که از بهار می‌گذرد و به تابستان نزدیک‌تر می‌شویم بر شمار میوه‌های نوبرانه‌ در بازار افزوده می‌شود. طالبی و ملون و هندوانه حالا در همه مغازه‌های میوه‌فروشی تهران دیده می‌شوند و عرضه نوبرانه‌هایی مانند توت‌فرنگی و گوجه سبز و چغاله بادام هم بیشتر شده است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران در مورد وضعیت عرضه نوبرانه‌ها در بازار به همشهری می‌گوید: در حال حاضر نوبرانه‌هایی که به تولید انبوه رسیده و عرضه آن در میدان اصلی زیاد شده است ملون، جانا و طالبی است که بر اساس نرخنامه ما قیمت هر کیلو ملون در میدان اصلی ۸ تا ۱۲ هزار تومان، جانا ۱۰ تا ۱۴ هزار تومان و طالبی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان است.

اکبر یاوری ادامه می‌دهد: در مورد نوبرانه‌هایی مانند توت‌فرنگی، گوجه سبز و چغاله بادام قیمت‌ها در بازار بر اساس عرضه و تقاضاست و به دلیل اینکه هنوز به تولید انبوه نرسیده است و مورد مصرف عموم نیست قیمت آنها داخل نرخنامه میادین درج نشده است.

عرضه گسترده نوبرانه‌ها در راه است

در حال حاضر، گران‌ترین میوه‌های بازار توت‌فرنگی، گوجه سبز و چغاله بادام هستند. قیمت توت‌فرنگی و گوجه سبز و چغاله هنوز در نرخنامه بارفروشان تهران درج نشده اما در میدان اصلی پایتخت هر کیلو توت‌فرنگی ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، هر کیلو گوجه سبز ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان و چغاله بادام ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است. قیمت این نوبرانه‌ها در میوه‌فروشی‌های تهران بسیار بالاتر از میدان میوه و تره‌بار است و هرچه کیفیت و موقعیت جغرافیایی مغازه میوه‌فروشی بالاتر باشد، قیمت‌ها هم گران‌تر است.

اما به طور میانگین هر کیلو توت‌فرنگی در مغازه‌های میوه‌فروشی تهران بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است که البته با توجه به گرانی آن، فروش آن در مقادیر کمتر ۲۰۰ تا ۵۰۰ گرم رایج است؛ امری که در مورد گوجه سبز و چغاله بادام هم صدق می‌کند. هر کیلو چغاله بادام هم بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان و قیمت گوجه سبز بین ۶۰۰ هزار تا یک‌میلیون تومان فروخته می‌شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران می‌گوید عرضه توت‌فرنگی، گوجه سبز و چغاله بادام از ۲۰ اردیبهشت‌ماه جاری افزایش پیدا می‌کند و با گسترش عرضه، قیمت این نوبرانه‌ها تعدیل و کاهشی می‌شود.

کشت هندوانه در ایران ضرر است!

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران در مورد قیمت هندوانه هم بیان می‌کند: متاسفانه هندوانه به رغم اینکه آب‌بری بسیار زیاد، قیمت بسیار پایینی دارد به طوری که در حال حاضر در میدان بزرگ قیمت هر کیلو هندوانه گرد بین ۵ تا ۱۲ هزار تومان و قیمت هندوانه‌های بیضی که بیشتر صادر می‌شوند از ۱۲ تا ۱۴ هزار تومان است.

یاوری با تاکید بر اینکه سیاست‌ها در مورد کشت محصولات آب‌بر باید تغییر کند، می‌افزاید: کشت این محصولات در ایران اصلا توجیه اقتصادی ندارد و صادرات این محصولات هم به مثابه آن است که ما آبمان را صادر می‌کنیم در حالی که کشوری مانند ترکیه که منابع آبی بسیار زیادی دارد هندوانه ما را وارد می‌کند. این مسئله جای تامل دارد و باید محصولات آب‌بر از طریق کشت فراسرزمینی وارد کشور شوند.

سیب زرد درجه یک ۴۰ هزار تومان

به جز نوبرانه‌ها، قیمت سیب زرد در بازار بالاست و عرضه نوع با کیفیت آن کاهش یافته که علت آن به اتمام فصل تولید سیب برمی‌گردد. در حال حاضر سیب زرد در مغازه‌ها در انواع درجه یک، درجه ۲ و زده‌دار فروخته می‌شود و به طور میانگین قیمت نوع درجه یک آن ۸۵ تا ۹۰ هزار تومان است. سیب قرمز قیمت پایین‌تری دارد و از ۶۵ تا ۸۵ هزار تومان فروخته می‌شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران با بیان اینکه هنوز ۲۵ درصد محصولات سیب درختی در سردخانه‌ها موجود است و کمبودی وجود ندارد، می‌گوید: الان سیب زرد و قرمز در میدان بزرگ تهران از ۱۵ تا ۴۰ هزار تومان است که ۹۵ درصد سیب‌ها زیر ۳۵ هزار تومان است و قیمت ۴۰ هزار تومانی برای سیب درجه یک میانه است که حدود ۵ درصد بازار است.

علاوه بر سیب، قیمت موز هم در میادین میوه و تره‌بار تهران مناسب است. موز در ۳ نوع اکوادور، فیلیپین و هندی موجود است که موز اکوادور با قیمت پایه ۷۵ هزار تومان، موز فیلیپین بین ۶۸ تا ۷۰ هزار تومان و موز هندی ۵۷ تا ۶۰ هزار تومان است.

تعادل در بازار پیاز

رئیس هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میوه و تره‌بار تهران درمورد وضعیت عرضه محصولات تره‌بار هم بیان می‌کند:‌ خوشبختانه هیچ کمبودی در این بخش وجود ندارد. هرچند چند روز شاهد کاهش عرضه پیاز و افزایش قیمت آن به خاطر بارندگی‌های جنوب کرمان و جیرفت بودیم اما در حال حاضر این کمبود رفع شده و روند قیمت پیاز کاهشی است. به طوری که در حال حاضر هر کیلو پیاز دزفول در میدان بزرگ از ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان و پیاز جیرفت هم از ۱۸ تا ۲۳ هزار تومان است.

یاوری با بیان اینکه محصولات کشاورزی با قیمت زیر ۱۰ هزار تومان برای کشاورز هیچ توجیهی ندارد،‌ می‌گوید: در حالی که کشاورزان ما نهاده‌های کشاورزی را به دلار می‌خرند اما محصول تولیدی خود را به ریال می‌فروشند، به طوری که الان ۷۰ درصد گوجه‌فرنگی بوته‌ای زیر ۱۰ هزار تومان فروخته می‌شود و نوع درجه یک آن ۱۵ هزار تومان است که این قیمت‌ها انگیزه‌ای برای کشت سال بعد نمی‌گذارد و نهادهای بالادستی باید با اصلاح الگوی کشت به فکر آینده بخش کشاورزی هم باشند.

کد خبر 846671 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار وزارت جهاد کشاورزی سازمان میادین میوه و تره‌بار میوه و تره بار

دیگر خبرها

  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • قیمت محصولات ایرانخودرو پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین محصول ایرانخودرو؛ ۶۵۰ میلیون
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها
  • ارزان‌ترین گوشی ناتینگ به‌زودی رونمایی می‌شود