Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایسنا: دادستان عمومی و انقلاب کردکوی از معرفی خانواده سها رضانژاد به پزشکی قانونی خبرداد و گفت: هرگونه اظهارنظر درباره علت و نحوه مرگ در این پرونده پس از بررسی‌های فنی و نظر پزشکی قانونی امکان‌پذیر است.

هادی عزیز زاده اظهار کرد: دستورات لازم برای حضور خانواده سها رضانژاد به پزشکی قانونی صادر شد و این خانواده امروز برای شناسایی و انجام آزمایش DNA به پزشکی قانونی رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به زمان‌بر بودن آزمایش DNA، افزود: در نامه‌ای از پزشکی قانونی درخواست کرده‌ایم، در کوتاه‌ترین زمان جواب آزمایش DNA را برای رسیدگی سریع‌تر پرونده به دادستانی این شهرستان ارائه کند.

دادستان عزیززاده بیان کرد: لباس‌های تن جسد، با نشانی‌های خانواده و دوستان او و همچنین با لباس‌هایی که سها رضانژاد در آخریم فیلم گوشی‌اش به تن دارد مطابقت دارد و این گمان که این جسد متعلق به این بانوست تقویت می‌کند، اما اظهارنظر قطعی درباره هویت جسد با آزمایش DNA امکان‌پذیر است.

دادستان عمومی و انقلاب کردکوی با بیان این‌که فعلاً هیچ نظری درباره علت و نحوه مرگ جسد منتسب به سها رضانژاد نمی‌توان اعلام کرد، گفت: هرگونه اظهارنظر درباره علت و زمان مرگ این جسد پس از بررسی‌های بازپرس پرونده و نظریه پزشکی قانونی امکان‌پذیر است و هیچ گمانه‌زنی پیش از نظریه پزشکی قانونی درست نیست.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، جسد منتسب به «سها رضانژاد» صبح جمعه ۱۷ مرداد در منطقه چکل سر جنگل شموشک شهرستان کردکوی پیدا شد. سها رضانژاد دختر ٢٧ ساله طبیعت‌گردی است که مدتی پیش در ارتفاعات جهان نمای شهرستان کردکوی مفقود شده بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: دادستان کردکوی سها رضانژاد علت مرگ جسد پزشکی قانونی سها رضانژاد درباره علت آزمایش DNA

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۴۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج
  • اما و اگرهای قانون سربازی؛ پاسخ به شبهات اصلی خانواده‌ها
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج / علت مرگ در دست بررسی است
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی