Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس مازندران با بیان اینکه فرهنگ‌سازی برای مشارکت در ساخت مداس با کمک خیران در دستور کار است، گفت: در بحث معرفی سفیران مدرسه‌ساز " آرین غلامی شطرنج‌باز قهرمان جهان که خانواده‌ای خیر دارد، به‌عنوان الگو نشان سفیر را دریافت کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، قربانعلی شیرزاد مدیرکل اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: ماموریت اصلی ما ساخت‌وساز فضاهای آموزشی و فرهنگی، تربیتی و تغییر فضاهای آموزشی با اجرای پروژه مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۲۹۰ پروژه نیمه‌کاره در استان داریم که با رایزنی و منابعی که در اختیار داریم در جهت تکمیل این پروژه‌ها اقدام خواهیم کرد و در مجموع پروژه بلاتکلیف نداریم.

شیرزاد خاطرنشان کرد: استخرهای دانش‌آموزی در شهرستان‌های گلوگاه، قائم‌شهر، فریدونکنار، آمل، بابل چالوس و ناحیه دو ساری، در کل در حدود هفت شهر فاقد اعتبار تجهیزی است.

مدیرکل اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران با اشاره به میزان اعتبارات این مجموعه، بیان کرد: در سال ۹۷، ۴۱۲ میلیون تومان، در سال ۹۸، هزار میلیارد تومان، در سال جاری ۲ هزار و ۷۰۰ میلیون تومان افزایش اعتبار داشتیم.

این مسؤول گفت: نیازسنجی و مکان‌یابی در بحث تجهیز مدارس مهم است، طبق سند بنبادین بحث استقرار سامانه مکان‌یابی فضاهای آموزشی و مدارس براساس آمایش سرزمین مد نظر ما است.

وی با اعلام اینکه سامانه گرمایشی مدارس یکی از دغدغه‌های مردمی و مهم در مدارس بوده است، اضافه کرد: از سال ۹۲ اقدامات خوبی از سوی دولت صورت گرفت، ۱۳ هزار کلاس در استان، فاقد سامانه گرمایشی بودند که از این تعداد ۱۱ هزار مورد تجهیز و ۲ هزار کلاس سامانه گرمایشی مناسبی  ندارند.

شیرزاد عنوان کرد: در حال حاضر در مازندران هیچ سامانه گرمایشی نفتی در کلاس‌ها وجود ندارد، در استان در لاریجان آمل وجود داشت که سال گذشته تخریب و جمع‌آوری شد.

مدیرکل اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران یادآور شد: در بحث معرفی سفیران مدرسه‌ساز " آرین غلامی"  قهرمان شطرنج‌باز که خانواده‌ای خیر دارد، به‌عنوان الگو نشان سفیر را دریافت کرده است.

این مسؤول گفت: برای شروع سال تحصیلی نزدیک به ۴۸ کلاس درس با ۱۰ پروژه با صرف هزینه ۳۱ میلیارد تومانی آماده شده و ۱۹ پروژه دیگر برای شروع سال تحصیلی شامل ۱۳۴ کلاس درس با زیر بنای ۲۳ هزار متر مربع با اعتبار ۱۱۹ میلیارد تومانی در حال اجرا است.

وی با اشاره به اینکه یکی از بررگترین پروژ‌ه‌های آموزشی ما در حال اجرا است، متذکر شد: مجتمع حیات طیبه با بیش از ۱۰ هزار متر مربع زیربنا، تاکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت، البته بخشی از منابع ملی دریافت و کار ادامه دارد.

شیرزاد اعلام کرد: در سطح استان، در حال حاضر ۷۰ درصد از کلاس‌های ما دارای استاندار نسبی هستند، ۱۸ درصد باید مقاوم‌سازی شوند، ۱۲ درصد تخریبی و خطرساز هستند، البته هیچ مدرسه بدون تجهیز نمانده است.


مدیرکل اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران تاکید کرد: برای برون‌رفت از این مشکلات آموزش و پرورش باید به خودمان و منابع مالی اکتفا کنیم، در این خصوص بحث واگذاری استخرهای دانش‌آموزی به بخش خوصی را مدنظر قرار دادیم ولی مورد استقبال واقع نشد.

مدیرکل اداره‌کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران با اشاره به اوضاع مدارس روستاهای استان، بیان کرد: ۵۰ درصد مدارس روستایی ما تجهیز و مابقی نیاز به تخصیص منابع مالی و عمرانی دارند، البته برخی جاها مدارس خالی از دانش‌آموز است، همچنین ساخت مدرسه‌ای با عنوان مرکز اوتیسم در استان در حال پی‌ریزی است.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: سامانه گرمایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی  گفت: ۳۲ مرکز خرید در استان مازندران تجهیز و آماده آغاز عملیات خرید تضمینی گندم هستند و در صورت نیاز به افزایش تعداد مراکز خرید و تصویب کارگروه، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان آمادگی لازم را برای افزایش تعداد مراکز خواهد داشت.

او افزود: در سال جاری سیاست‌های دولت در حمایت از کشاورزان و در راستای تحقق شعار سال بر این است که از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی در خرید دانه روغنی استفاده نماید که در استان مازندران نیز یک شرکت بخش خصوصی به عنوان خریدار دانه روغنی کلزا معرفی شده و همزمان با آغاز برداشت کلزا در استان فعالیت این شرکت نیز با همکاری و نظارت سازمان جهاد کشاورزی آغاز خواهد شد.

مدیرکل غله مازندران گفت: در سال ۱۴۰۲ با خرید ۱۱۸ هزار تن گندم افزایش ۴۲ درصدی و جهش تولید را تجربه کردیم و امیدواریم در سال جاری نیز با شرایط آب و هوایی حاکم، وضعیت مطلوب تری را از لحاظ تامین نیاز کشور در پیش داشته باشیم.

وفائی نژاد افزود: در سال گذشته ۹۶۰۰ تن کلزا در استان مازندران خریداری کردیم و دولت به منظور حمایت از کشاورزان قیمت خرید را از ۲۳ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان افزایش داد.

در ادامه این جلسه، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

حسن خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز می‌باشد تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تامین نماییم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالا‌های اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

دیگر خبرها

  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • ۱۰۰ هزار معلم تازه نفس در راه مدرسه
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • ساخت 55 کلاس درس در شهرستان اشنویه
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران