Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@02:56:40 GMT

«جام شکسته: مناظره خیام با کالیگولا» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۵۵۷۷

«جام شکسته: مناظره خیام با کالیگولا» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، «جام شکسته: مناظره خیام با کالیگولا» کتابی است متشکل از سه بخش. در بخش اول آرمین نادری، نویسنده این اثر و سازنده فیلم مستندی درباره خیام به همین نام، به معرفی مختصر خود و چالش‌های عملی‌ای که در راه ساخت این مستند داشته است می‌پردازد.

اما بخش دوم کتاب متمرکز بر چالش‌های نظری، فکری و پرسش‌هایی است که یک مستندساز تاریخ‌نگار با آن مواجه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادری سعی می‌کند پاسخی به چیستی تاریخ و تاریخ‌نگاری در سایه نگاه پست‌مدرن به تاریخ ارائه دهد و سپس بگوید خیام کیست؟

بخش اصلی و سوم کتاب شامل متن فیلم‌نامه است که دربرگیرنده مصاحبه با بسیاری از خیام‌شناسان مطرح ایرانی و خارجی، تحلیل‌ها و بازسازی برخی صحنه‌های تاریخی است.

محمدآرمین نادری با پشت سر گذاشتن دوره تصویربرداری از صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی در سال ۱۳۷۴ پا به عرصه‌های هنری گذاشت. او کارشناسی خود را در دو رشته نرم‌افزار کامپیوتر و کارگردانی سینما اخذ کرد. وی از سال ۱۳۸۲ تاکنون تحقیق، نویسندگی و کارگردانی آثار بسیاری را برعهده داشته است. مهم‌ترین دغدغه آرمین نادری تولید آثاری فلسفی در فرمی ساده‌فهم است. او که باور دارد ما در برزخ پیشاپست‌مدرنیستی اسیر شده‌ایم تلاش دارد تا با رسیدن به درک درستی از پست‌مدرنیسم، جریان تازه‌ای در سینما و مستند پدید آورد.

برخی از سوابق محمدآرمین نادری عبارتند از:

عضو هیئت مدیره شرکت سینمایی نادر فیلم شرق، مشهد، سال ۱۳۸۴ تاکنون.

عضو گروه تبلیغات و اطلاع رسانی انجمن حمایت از بیماران ام‌اس خراسان بزرگ در سال ۱۳۸۹.

یکی از ایده‌پردازان و مؤسسان گروه فرهنگی نقطه، سال ۱۳۹۱ تاکنون.

نویسنده و کارگردان فیلم بلند سینمایی «مرگ مؤلف» که در دست ساخت است.

کارگردان و یکی از نویسندگان فیلم بلند سینمایی «مرآت» که پروژه آینده گروه نقطه است.

محقق، نویسنده و کارگردان فیلم مستند داستانی بلند «جام شکسته: مناظره خیام با کالیگولا» از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸.

محقق، نویسنده و کارگردان فیلم مستند «سینمای ایران در جستجوی خوشبختی» در سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۵ که توانست پژوهش بصری برتر «جایزه پژوهش سینمایی سال» را در سال ۱۳۹۸ کسب نماید.

نویسنده و کارگردان اولین فیلم کوتاه داستانی ۳۶۰ درجه در ایران با عنوان «میزآن نگاه توست» در سال ۱۳۹۶ که توانست در جشنواره Cinefest لوس‌انجلس (۲۰۱۷) مقام سوم را به دست آورد.

نویسنده و کارگردان فیلم مستند کوتاه انگلیسی‌زبان «Travels Change Visions» در سال ۱۳۹۵ که به جشنواره‌های گراند آف لهستان و ای سی هی تایوان راه پیدا کرد.

محقق، نویسنده و کارگردان فیلم مستند بلند «فریم‌های جادویی» در سال ۱۳۹۴.

«جام شکسته: مناظره خیام با کالیگولا» تألیف محمدآرمین نادری به همت نشر لوگوس به بهای ۴۰,۰۰۰ تومان منتشر شد.

کد خبر 4992481

منبع: مهر

کلیدواژه: خیام معرفی کتاب ویروس کرونا عید غدیر خم ماه محرم و صفر عید سعید قربان کنگره امام سجاد کنفرانس بین المللی سازمان تبلیغات اسلامی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم محرم 99 ماه محرم سهروردی شهید صدر فعالیت های قرآنی معرفی کتاب جام شکسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مالک نادری عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد با گرامیداشت این روز گفت: معمولا در کشور‌های دنیا گرنت‌هایی وجود دارد که از حوزه‌های علم و بنیاد‌های علمی حمایت می‌کند و به نوعی ریشه حرکت‌های فناوری را در جایگاه علم تقویت می‌کند.

نادری با اشاره به بنیاد‌های علم موجود در دنیا خاطر نشان کرد: در ایران نهادی از سال ۸۳ به نام صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تاسیس شد ولی نگرش بنیانگذاران این بنیاد از روز اول، تاسیس بنیاد علم بوده است.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران اظهار کرد: در سال گذشته با پیگیری‌های رئیس بنیاد علم و حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی، این نام صندوق به بنیاد علم ایران تبدیل شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: بنیاد علم ایران در سال‌های گذشته حمایت‌هایی را از رساله‌های دکتری، محققان پسادکتری، طرح‌های پژوهشی، حمایت از کرسی‌ها و اعطای گرنت را داشته است.

نادری یادآور شد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ با توجه به حمایت‌هایی که معاونت علمی به عمل آورد و برنامه ریزی‌هایی که در بنیاد علم صورت گرفت، برنامه‌ای تحت عنوان برنامه " هشتاد_بیست" پیگیری کردیم. به این معنا که ۲۰ درصد بودجه بنیاد برای ۸۰ درصد طرح‌هایی که هر استاد علاقه‌مند به اجرا تحقیقات پایه و ابتدایی است، اختصاص داده شود.

به گفته وی بر اساس این طرح ۸۰ درصد بودجه‌ها برای ۲۰ درصد از تحقیقاتی که نیاز به بودجه بیشتری دارد، اختصاص یابد تا حرکت علمی قوی را ایجاد کند.
مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران ارتقا سطح حمایت‌ها را از دیگر تحولات این بنیاد ذکر کرد و گفت: در حوزه رساله‌های دکتری نیز اعلام شده است که اگر دانشجویان از پروپوزال‌های خود تا سال ۱۴۰۰ دفاع کرده باشند می‌توانند نسبت به دریافت حمایت‌ها اقدام کنند. ما مشکل اعتبارات نداریم ولی علاقه‌مند به دریافت طرح‌ها هستیم.

نادری اضافه کرد: در حال حاضر حدود ۱۳۵ میلیون تومان از هر رساله دکتری حمایت می‌شود که بخشی از آن به استاد راهنما پرداخت می‌شود.

به گفته وی در حال حاضر به محققان پسادکتری به میزان ۸۰ درصد حقوق استادیار پایه ۱ که مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان می‌شود، پرداخت خواهد شد ضمن آنکه ۹۰ میلیون تومان گرنت برای مواد اولیه و ازمایشگاه‌ها و ... اعطا می‌شود.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران یادآور شد: برای طرح‌های پژوهشی تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود و اگر همکاری خارجی در این طرح‌ها حضور داشته باشند، ۱۰۰ میلیون تومان دیگر نیز اعطا خواهد شد.

وی با اشاره به قابلیت‌های بین المللی بنیاد علم ایران گفت: بنیاد علم چین با طرح راه ابریشم یکی از این زمینه‌های همکاری بین‌المللی است که مبالغ خوبی (۱.۵ تا ۲ میلیاردتومان) از طرح‌ها حمایت می‌کند.

نادری خاطرنشان کرد: همچنین با همکاری بنیاد علم روسیه دو فراخوان منتشر کردیم و یک فراخوان دیگر نیز در دستور کار داریم و طی آن تا حدود ۲ میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود ضمن آنکه برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان را نیز اجرا شده و فراخوان مشترک منتشر شده همچنان در حال پذیرش طرح‌های تحقیقاتی است.

به گفته وی در برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان تا ۲ میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود.

نادری ادامه داد: از یک سال قبل همکاری با ستاد‌های معاونت علمی را آغاز کردیم، بر اساس تقسیم کاری که در معاونت علمی صورت گرفته به این صورت است که بر طبق آن حمایت از تحقیقات بنیادی و پایه تا TRL‌های ۴ تا ۵ به بنیاد علم ایران واگذار شده است.

وی افزود: ستاد‌های معاونت علمی که می‌خواهند طرح‌های در TRL‌های ۴ تا ۵ اجرایی کنند از طریق بنیاد علم اقدام می‌کنند. از این رو فراخوان‌هایی را با ستاد علوم زیستی، نانو، علوم شناختی و هوش مصنوعی را منتشر کردیم و سقف حمایت‌های ما تا سقف یک میلیارد تومان است.

نادری اعطای گرنت را از دیگر زمینه‌های حمایتی بنیاد علم ایران نام برد و اظهار کرد: این گرنت‌ها دارای انواع مختلفی است از جمله گرنت آغاز است و بر اساس آن اگر دانشگاهی از ۵۰ دانشگاه اول دنیا، هیات علمی جوانی را استخدام کنند، به مدت ۲ سال و هر سال به مبلغ ۴۲۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود تا استاد بتواند زیر ساخت آزمایشگاهی برای خود فراهم کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از گرنت استقرار به عنوان یکی دیگر از حمایت‌های این بنیاد یاد کرد و گفت: دانشگاهی که اقدام به استخدام فارغ التحصیلان زیر ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا کنند مبالغ قابل توجهی را برای دو سال پرداخت خواهیم کرد.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران با بیان اینکه کار‌های دیگری را در دستور کار داریم یکی از آنها را حرکت در مرز‌های دانش جهانی دانست و توضیح داد: افرای که مقاله آنها در ژورنال‌های معتبری، چون نیچر و Science و ۵۰ مجله برتر دیگر منتشر شود بین ۱.۵ تا ۲ میلیارد تومان حمایت می‌شود. در سال گذشته ۶ نفر موفق به دریافت این گرنت شدند.

وی با اشاره به اجرای برنامه بدیع الظهور توضیح داد: در این برنامه تا سقف ۳ میلیارد تومان برای کسانی که فناوری‌هایی که در دنیا اجرایی نشده است را تا TRL ۵ توسعه دهند، پرداخت می‌شود.

به گفته وی تاکنون ۱۵ طرح در قالب طرح بدیع الظهور حمایت شده است.

نادری با بیان اینکه اجرای برنامه حرکت در مرز ریاضی را شروع کردیم گفت: این برنامه تا ۱۵ خرداد جاری باز است و تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان از ریاضیدانان و محققان حوزه ریاضی حمایت خواهد شد.

نادری گفت؛ برنامه خوشه‌های ما برنامه‌ای است که افراد به صورت تیمی برنامه ملی را دنبال و نیاز مرز دانش را برای کشور برطرف کنند تا سقف ۴.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند.

وی با اشاره به حمایت از کرسی‌های علمی گفت: در هر کشوری بالاترین رده علمی، حمایت از کرسی‌ها است که به اساتید نامدار تعلق می‌گیرد. هر استاد شناخته شده‌ای که یک بسته پژوهشی ۵ ساله را اجرایی کند می‌تواند نسبت به دریافت کرسی اقدام کند و سقف حمایت‌ها برای ۳ تا ۵ سال بین ۴.۵ تا ۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکورد درازترین نان باگت جهان شکسته شد + فیلم
  • ببینید | برگزاری روز بزرگداشت حکیم عمر خیام نیشابوری در دبی
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • (ویدئو) رکورد درازترین نان باگت جهان شکسته شد
  • یک کشف علمی از جنس اشعار «خیام»؛ فسیل انسان در حمّام خانۀ شما! (+عکس)
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • اوهام حشاشین مصری از خیام
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان
  • «نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد