Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@03:16:04 GMT

تأثیر کرونا بر عرضه جهانی «آن شب»

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۵۸۷۶

تأثیر کرونا بر عرضه جهانی «آن شب»

ایران اکونومیست-تهیه‌کننده فیلم سینمایی «آن شب» که در گونه وحشت ساخته شده است بیان کرد به دنبال بهترین زمان برای اکران هستیم.

محمد درمنش تهیه کننده و کارگردان سینما که تهیه کنندگی فیلم سینمایی «آن شب» به کارگردانی کوروش آهاری برعهده داشته است، گفت: برای اکران «آن شب» مانند سایر فیلم‌ها در انتظار زمان مناسب هستیم، با توجه به شرایط فعلی که به دلیل شیوع ویروس کرونا به وجود آمده مصلحت نمی‌بینم که این فیلم سینمایی را اکران کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: درست است که سرمایه‌ای که برای تولید این فیلم هزینه شده است، قفل می‌شود و ممکن است حرکت بعدی در حوزه تولید دیر شود، اما این شرایط و اکران فیلم‌ها در این شرایط به نفع هیچ کسی نیست. ما منتظر هستیم شرایط فعلی تغییر کند تا بتوانیم تصمیم درستی برای اکران یا اکران نشدن فیلم بگیریم.

این تهیه کننده سینما تاکید کرد: پروانه نمایش و مالکیت فیلم «آن شب» صادر شد، دوستانی هم که در آمریکا برای نمایش و یا حضور بین‌المللی فیلم برنامه‌ریزی می‌کنند، منتظر بازگشایی جشنواره‌های خارجی هستند تا فیلم بتواند در جشنواره‌های بین‌المللی شرکت کند.

درمنش توضیح داد: البته این را باید بگویم که جشنواره‌های بین‌المللی در همه جای دنیا تعطیل است و یا به صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: نسخه‌ای از فیلم که در ایران نمایش داده می‌شود هیچ فرقی با نسخه آمریکایی آن ندارد و همان نسخه‌ای که در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر دیده شد، در اکران عمومی ایران و دیگر کشورها نمایش داده می‌شود.

این کارگردان سینما بیان کرد: پیش از تعطیلی سینماها در سراسر دنیا به دلیل شیوع ویروس کرونا، «آن شب» در یکی از جشنواره‌های آمریکایی نمایش داده شد و مخاطبان از دیدن چنین فیلمی استقبال کرده بودند. البته در این جشنواره ۳ نوبت اکران داشتیم که به دلیل کرونا ۲ نوبت از اکران‌ها برگزار نشد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر هیچ پروژه‌ای را برای تولید در دست ندارم. البته این را باید بگویم که فیلمنامه‌هایی را در دست دارم، اما معتقدم کیفیت بهتر از کمیت است و در حال حاضر در سینما تنها کار کیفی جواب می‌دهد که می‌تواند مورد توجه و استقبال مخاطب قرار گیرد.

درمنش در پایان گفت: برای تولید پروژه جدید در آینده به کیفیت فیلم کاملاً توجه کنیم، همچنین فیلم باید مضمونی برای بیان داشته باشد، علاوه بر آن تاکید می‌کنم که پروژه‌ای که تولید می‌شود باید بازگشت سرمایه داشته باشد، تا بتوانیم پروژه‌های بهتری را جلوی دوربین ببریم.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه چهارنمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «تیرنگ» نوشته چهار نویسنده به تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب دربرگیرنده چهار نمایشنامه از چهار نویسنده جوان کشورمان است.

«تیرنگ» عنوان کتابی است که چهار نمایش‌نامه با عناوین «سرخ او»، «کسی در گور می‌گرید»، «میراِشکار» و «میان‌بر» را در خود جای داده است.

«سرخ او» به قلم مهیار هزارجریبی، برداشت آزادی از یک زندگی واقعی است که با محوریت شخصیت‌های «ننه حوا»، «گل نسا»، «آقای مهندس»، «خسرو» و «صبور» نوشته شده است.

«کسی در گور می‌گرید» از محمد فخرایی‌مطلق به بیان واگویه‌های مردمان جنوب به خصوص ناخداهای این خطه در مواجهه با طوفان و دیگر خطرات دریانوردی و نجات آن‌ها توسط پریان دریایی می‌پردازد که در لحظه به لحظه آن با مراسمی قدیمی به اسم «زار» بیشتر آشنا می‌شویم.

نمایش‌نامه سوم با عنوان «میراِشکار» از بهناز دوستی پاشاکلایی تصویری از مقاومت و تلاش یک زن مازندرانی برای حفظ بقا و موقعیت و حریم خود است. زنی به نام شوکا با شغل میراشکاری که اغلب شغلی مردانه است، مراقبت از جنگل، مزارع و دامِ اهالی را بر عهده می‌گیرد و در روزهای حماسه قیام مردم آمل و در دل شب با چریکی از گروه سربداران جنگل، در میانه‌ جنگل مواجه می‌شود.

آخرین نمایش‌نامه با نام «میان‌بر» از سجاد بحری نمایشی از روزهای پایانی جنگ تحمیلی و تصمیماتی است که مردم سرزمین ما گرفته‌اند. تصمیماتی مانند رفتن یا ماندن.

این کتاب با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۲۱۵ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6087732 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • عرضه چهارنمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • «مست عشق» و رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • حوزه هنری با نمایش «آلاء» به جشنواره مونودرام کارتاژ تونس می‌رود
  • «مست عشق» و یک رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • «مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد