Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@03:02:38 GMT

هزینه‌های درمان کرونا در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۶۰۲۹

هزینه‌های درمان کرونا در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی ایران، ضمن ارائه توضیحاتی درباره نحوه و هزینه‌های درمان کرونا، تمهیدات اندیشیده شده برای توسعه ظرفیت بیمارستان‌های پذیرنده بیماران مبتلا به کرونا را تشریح کرد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، نادر توکلی درباره درمان کرونا و تعرفه آن، گفت: در بخش سرپایی، بیمار ویزیت تخصصی می‌شود و اگر در ابتدا به مراکز ۱۶ ساعته بهداشت مراجعه کند، خدمات دریافتی تقریبا رایگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موارد هزینه بر بیماری کرونا یکی انجام سی‌تی اسکن ریه است که در بخش خصوصی و دولتی تحت پوشش بیمه است. همچنین انجام آزمایش‌های PCR نیز می‌تواند اندکی هزینه بر باشد. در صورتی که بیمار بستری باشد هزینه تست pcr در بخش دولتی به شکل پرداخت فرانشیز است و هزینه آن قابل قبول می‌شود.

وی افزود: در درمان کرونا مورد دیگری که‌ هزینه‌بر است تخت ICU است که در صورتی که بیمار بیمه پایه داشته باشد، فرانشیز ۸ یا ۱۰ درصد را پرداخت می‌کند و در بخش خصوصی هم اگر بیمه تکمیلی داشته باشد، خدمات بخش مراقبت‌های ویژه مورد قبول قرار می‌گیرد.

از سوی دیگر بخشی از هزینه‌ها مربوط به تامین وسایل حفاظت فردی برای بیمار، همراهش و پرسنل می‌شود که در این مورد در بخش دولتی از بیمار هزینه‌ای اخذ نمی‌شود، ولی در بخش خصوصی با توجه به اینکه پوشش بیمه‌ای ندارد، بخشی را بیمار متقبل می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران درخصوص هزینه‌های دارویی در درمان کووید۱۹، اظهار کرد: کرونا داروی قطعی ندارد، اما برخی درمان‌های اختصاصی که برای بیماری‌های دیگر است بر کرونا اثربخشی نسبی داشته است. این درمان‌ها شامل درمان دارویی فاویپیراویر، رمدسیویر، اکتمرا، ایمونوگلوبین وریدی و درمان‌های اختصاصی مانند هموپرفیوژن، پلاسماتراپی و... است. این درمان‌ها بر اساس تجربیات پزشکان در این مدت تجویز می‌شود که هزینه قابل توجهی دارد. متاسفانه در مدت اخیر برخی در بازار دارویی اقدام به سوء استفاده کردند و مردم را از نظر مالی در فشار قرار دادند.

وی افزود: خوشبختانه تولید داخلی داروی رمدسیویر آغاز شده و در ادامه روند می‌تواندبه بهبود شرایط کمک کند. در مراکز دولتی این دارو موجود است و به برخی مراکز خصوصی هم ارائه شده است، اما هنوز به طور کامل به بازار تزریق نشده است. نکته مهم آن است که این دارو نباید برای همه مصرف شود؛ زیرا شرایط خاصی دارد و از هر ۱۰ بیمار ممکن است بر یک مریض اثر کند، البته بهبود نسبی در برخی بیماران داشته است.

وی با اشاره به اینکه درمان کرونا برای مردم در بخش دولتی تقریبا رایگان است و بیمار فرانشیز ناچیزی می‌پردازد، افزود: از آنجایی که احتمالا بیمار در بخش خصوصی خدمات اختصاصی‌تری دریافت می‌کند، بخشی از هزینه را بیمه مکمل و بخشی را نیز خود بیمار تقبل می‌کند.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران، با تاکید بر اینکه مثبت شدن پاسخ تست pcr به معنای بستری شدن بیمار نیست، خاطرنشان کرد: بسیاری از کسانی که تست شان مثبت می‌شود ممکن است بدون علامت باشند که به اقدام خاصی هم نیاز ندارند. در حالت دوم بیمار ممکن است علائم خفیف مانند سرماخوردگی داشته باشد که این مورد هم به بستری شدن در بیمارستان نیاز ندارد و تنها درمان‌های حمایتی در منزل برای او کافی است.

برخی بیماران نیز ممکن است مشکل تنفسی داشته باشند که این مورد نیز شامل دو دسته می‌شود؛ دسته اول بیمارانی که نیاز به اکسیژن واضح دارند، ولی نیاز به بستری ندارند. از این رو تعداد محدودتری که پاسخ تست pcr آنها مثبت شده است نیاز به بستری دارند. همه این موارد در حالی است که تشخیص و معاینه بالینی از بیمار بسیار مهم است، زیرا دقت تست PCR صد درصد نیست. ممکن است بیماری ببینیم که تشخیص بالینی و سی‌تی اسکن ریه نشان می دهد بیمار است، اما تست او منفی شده باشد.

وی درباره پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خصوصی نیز تصریح‌ کرد: با برخی بیمارستان‌های خصوصی تفاهم کردیم که بیماران کرونایی را پذیرش کنند؛ برخی بیمارستان‌های خصوصی نیز به شکل ۱۰۰ درصدی به پذیرش مبتلایان کرونا می‌پردازند. با بیمارستان‌هایی که امکان جداسازی بلوک یا بخشی را داشته باشند، صحبت کردیم و تعداد دیگری از بیمارستان‌ها را هم وارد مدار خواهیم کرد؛ در شرایطی که ۳۰ درصد تخت‌ها درگیر کرونا هستند، اگر بیش از این بخواهیم بستری انجام دهیم خدمات بیماران غیر کرونایی مانند بیماران مبتلا به سرطان، تصادفی و... به مشکل می‌خورد؛ بنابراین باید تعادل میان تخت‌های کرونایی و غیر کرونایی ایجاد شود.

وی تاکید کرد: در استان تهران علی‌رغم آنکه بیماران بستری بیماران بد حال هستند، مشکل حیاتی برای کمبود تخت و حرکت به سمت بیمارستان صحرایی و ... نداریم. البته برای مواقع حادتر درگیر توسعه و افزایش تخت‌ها در تهران هستیم و بیمارستان‌هایی در حال راه اندازی داریم. دو بیمارستان در شهر قدس اطراف تهران، بیمارستان فیروزآبادی جنوب تهران و... همگی از بیمارستان‌هایی هستند که به دنبال گسترش و توسعه آنها هستیم.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: بیمارستان ماسک کرونا تست کرونا بیمارستان ها بخش خصوصی درمان کرونا درمان ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۶۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

کد خبر 6095299 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟