Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده مهریز و بافق در مجلس در مورد وظیفه رئیس جمهور مبنی بر گزارش سالانه نموداری به مجلس گفت: دوستان در حال پیگیری این گزارشات هستند تا در سطح وزرا به مجلس ارائه شود.

به گزارش ایسنا، محمد رضا صباغیان بافقی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی با استناد به ماده ۸۲ آیین نامه داخلی مجلس در مورد تعطیلات تابستانی مجلس گفت: این تعطیلات ۳۰ روزه است که زمان آن توسط مجلس مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق روال گذشته دو تا ۱۵ روز یکی در مردادماه و دیگری در شهریورماه بوده است. اگر قرار بر برگزار نشدن تعطیلات تابستانی است مجلس باید راجع به آن نظر بدهد.

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس شورای اسلامی با بیان این که مخالف تعطیلات تابستانی هستم، گفت: با این وجود نمی‌توان آیین نامه مجلس را زیر پا گذاشت. برای برگزاری یا عدم برگزاری تعطیلات تابستانی باید نظر نمایندگان را پرسید و به رای گذاشت.

وی در ادامه تذکر خود در مورد سوال از رئیس جمهور گفت: در مجلس دهم دلمان را به مواد ۲۳۵ تا ۲۳۸ آیین نامه داخلی مجلس خوش کرده بودیم که باعث می‌شد رئیس جمهور و وزرا سالی یکبار به مجلس آمده و به شکل نموداری و مقایسه‌ای گزارش کار بدهند. متاسفانه این مهم سال قبل انجام نشد و رئیس جمهور به مقام معظم رهبری نامه‌ای نوشت و این موضوع به شورای حل اختلاف سران قوا ارجاع شد. امسال اما نیاز است که این مهم پیگیری شود. تاکید مقام معظم رهبری همیشه بر نظارت بوده است. این که رئیس جمهور و وزرا به مجلس بیایند نیازمند اعتبار و پول نیست به تحریم هم ربطی ندارد.

صباغیان در پایان تذکر خود گفت: ما روز اول به آقای قالیباف گفتیم که توقع ما ارتقای جایگاه مجلس است.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی که اداره مجلس را برعهد داشت، در پاسخ به تذکر صباغیان در مورد تطعیلات تابستانی گفت: تابستان هنوز به پایان نرسیده و  برگزاری تعطیلات یا عدم برگزاری آن در دستور کار هیات رئیسه مجلس است. البته بسیاری از همکاران قائل به این بودند که مجلس انقلابی در شروع کار خود چیزی تحت عنوان تعطیلات نداشته باشند اما باید دید خواست همه همکاران طبق آیین نامه چیست.

همان موقع که قانون آئین نامه داخلی مجلس اصلاح شد رئیس جمهور به نحوه تصویب این قانون اعتراض کرد و طرح به

قاضی زاده هاشمی در مورد گزارش سالانه رئیس جمهور گفت:  همان زمان که قانون آیین نامه داخلی مجلس تصویب شد رئیس جمهور به نحوه تصویب این قانون اعتراض کردند و این قانون به شورای حل اختلاف قوا ارجاع شد. در آن شورا یک نظریه تفسیری  پیرامون حضور و ارائه گزارش رئیس جمهور تبیین شد. دوستان هم اکنون در حال پیگیری این مهم هستند که گزارش در سطح وزرا ارائه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم تعطیلات تابستانی نامه داخلی مجلس رئیس جمهور آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۶۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد

آیین‌نامه طبیعتگردی که توسط هیات وزیران مصوب شده بود ابلاغ شد و در این آیین نامه نسبت به تشکیل کارگروه ملی و تدوین دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر آفرودسواری در عرصه طبیعی تاکید شده است.

به گزارش مهر، «آیین نامه طبیعت گردی» طی نامه شماره ۱۵۴۸۷ توسط هیأت وزیران مصوب و با دستور معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. پیش از این نیز عزت الله ضرغامی در جمع خبرنگاران از تصویب آئین نامه طبیعت گردی نیز خبر داده بود.

در این آئین نامه آمده:

هیأت وزیران در جلسه روز ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ به پیشنهاد مشترک وزارت میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی آئین طبیعت گردی را به شرح زیر تصویب کرد:

در ماده یک این آئین نامه پس از تعریف هر کدام از اصطلاحات، دامنه شمول این آئین نامه را مناطق و محدوده‌های طبیعی خاص اعلام کرده است و نوشته که به منظور مدیریت کلان، برنامه ریزی و هماهنگی در زمینه توسعه طبیعت گردی در مناطق خاص، تشویق و ترویج طبیعت گردی و تسهیل و هدایت فعالیت‌ها و امور مندرج در این آئین نامه کارگروه ملی طبیعت گردی مرکب از نمایندگان هر یک از دستگاه‌ها به اضافه یک متخصص طبیعت گردی، دستیار وزیر میراث فرهنگی در امر مردمی سازی و نماینده دستگاه‌ها و معاونت‌های تخصصی مرتبط حسب موضوع مورد بررسی در کارگروه است.

همچنین دستگاه‌های عضو کارگروه ملی مکلف هستند نسبت به پیش بینی پست‌های سازمانی در ساختار اداری خود که مرتبط با طبیعت گردی در سطوح ستادی و استانی است با استفاده از ظرفیت‌های موجود و بدون توسعه تشکیلات یا ساختار جدید و با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط اقدام کنند.

وظایف این کارگروه ملی در زمینه فعالیت‌ها و طرح‌های مرتبط با مناطق و محدوده‌های طبیعی خاص در چهارچوب قوانین و مقررات به شرح زیر است:

تدوین سیاست‌های اجرایی، دستورالعمل‌های اجرایی و تخصصی و ساز و کارهای نظارتی با مشارکت دستگاه‌های ذی ربط، تصویب و نظارت بر اجرای طرح‌های طبیعت گردی با رعایت ضوابط و عرصه و حریم میراث طبیعی و تاریخی و فرهنگی ثبت شده

حمایت و پشتیبانی از طرح‌های توانمندسازی جوامع محلی در راستای توسعه طبیعت گردی

حمایت از طراحی و معرفی محصولات، مناطق و مسیرهای جدید و مستعد طبیعت گردی در کشور و معرفی آنها در سطح ملی و بین المللی

معرفی و برندسازی تولیدات و محصولات محلی در سطح اثرگذاری طرح‌های طبیعت گردی

تهیه پیوست‌های فرهنگی موردنیاز طرح طبیعت گردی و تدوین دستورالعمل‌های لازم برای ساماندهی و نظارت بر گشت‌های طبیعت گردی،

بسترسازی و تسهیل شرایط حضور خانواده‌ها در طبیعت و ترویج سفرهای خانواده محور، برنامه ریزی برای ایجاد بسترهای لازم برای هوشمندسازی فرایندها و استفاده از ابزار رقومی در توسعه طبیعت گردی

برنامه ریزی در زمینه ساز و کارهای حفاظتی نظارتی و اجرایی ظرفیت برد گردشگری در مقصدها و مناطق مستعد طبیعت گردی

تدوین دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر بیراهه نوردی (آفرودسواری) در عرصه طبیعی کشور

همچنین در این آئین نامه آمده:

دستگاه‌های عضو کارگروه می‌بایست ضوابط مرتبط با طرح‌های طبیعت گردی در مناطق تحت مدیریت خود را در کارگروه اعلام کنند. در بخش دیگری از این آئین نامه اعلام شده که اجرای طرح‌های طبیعت گردی در اراضی ملی واقع در مناطق چهارگانه و تالاب‌های تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی با اولویت جوامع محلی و رعایت قوانین و مقرات طبق طرحی که به تصویب نهایی کارگروه ملی می‌رسد، انجام می‌شود.

این آئین نامه در ۱۲ ماده تصویب شده است و وزارت میراث فرهنگی مکلف شده که در مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ، با همکاری دستگاه‌های عضو کارگروه ملی، شرح خدمات طح های طبیعت گردی را تهیه و ابلاغ کند.

دیگر خبرها

  • جبلی: آیین نامه حق پخش در حال تدوین است/ بابت تصاویر بد برخی مسابقات فوتبال عذرخواهی می کنم+ فیلم
  • هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم
  • امضای اسناد و تفاهم‌نامه‌های مشترک میان ایران و سریلانکا
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد؛ واردات خودرو کارکرده، پَر
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد/ واردات خودرو کارکرده، پر!