Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، محمود محمودزاده معاون وزیر راه و شهرسازی در برنامه شبکه سیما درباره نهضت خانه سازی گفت: موضوع مسکن از نظر تاثیر پذیری و تاثیر گذاری یک موضوع فرابخشی است و در شرایط ویژه اقتصادی مسکن یکی از موضوعات اساسی برای تحرک اقتصاد است.

وی افزود: سه استراتژی برای مسکن در وزارت راه طراحی شده که یکی از آنها تولید انبوه مسکن است که بر اساس نیازمندی ها در طرح جامع ملی مسکن در سال 900 تا یک میلیون واحد مسکونی در کشور نیاز داریم که باید در چندسال آینده این نیازها تامین شود بنابرین خانه سازی در مقیاس بزرگ مدنظر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در طرح اقدام ملی که طرحی متنوع است در شهرهایی که زمین دولتی داشته باشیم به صورت گروهی به گروه های سه نفر به بالا واگذار می شود و در این طرح بیش از 60 هزار واحد به این گروهها واگذار می شود. در ساخت و ساز انبوه نیز به تعاونی های خوشنام واگذار صورت می گیرد علاوه بر این از ابتدای سال از تمامی سازندگان بخش خصوصی که زمین دارند خواسته شده دارایی خود را در طرح اقدام ملی به اشتراک بگذارند که استقبال خوبی هم شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در یکسالی که این طرح شروع شده است، برای بیش از یک میلیون و 200 هزار واحد برنامه ریزی شده که از این تعداد بیش از ساخت 400 هزار واحد مراحل اجرایی شروع شده و در مرحله ساخت است و براساس آخرین اعلام بعد از دهه اول محرم در مراسم رسمی به عنوان نمادین از واحدهای ساخته شده رونمایی می شود.

محمودزاده گفت: با مصوبه دولت شرکت ها و سازمان های دولتی می توانند زمین های خود را به صندوق زمین و مسکن تبدیل کنند مردم می توانند سهام دار شوند و کسانی که قصد سرمایه گذاری دارند از این طریق اقدام کنند. برنامه ریزی برای همه دهک های جامعه است اما اولویت برای دهک های متوسط و پایین است که نیاز به کمک بیشتر دولت دارند. در طرح اقدام ملی و مشارکت میزان خدمات دهی و سرویس مساوی نیست و میزان کمک بر اساس توان مالی متفاوت است.

 در این زمینه بخوانید:

دور باطل سیاست‌گذاری مسکن در کشور خبر مهم برای متقاضیان مسکن ملی

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از اقدامات در راستای جداسازی سرمایه گذاری از مصرف مسکن، راه اندازی سامانه املاک است که لیست خانه های خالی اعلام خواهد شد. استفاده از صندوق مسکن با منابعی که پیش بینی شده می تواند پشتوانه ای برای تولید مسکن باشد و در این راستا خللی ایجاد نشود.

محمودزاده گفت: در اتمام پروژه مسکن مهر از 480 هزار مسکن مهر، حدود 60 هزار واحد باقی مانده که به تدریج به متقاضیان تحویل می شود. برای واحدهای نیمه تمام بخش خصوصی و مالکین خانه های خالی نیز باید حداقل خانه های خالی نیز به چرخه مسکن وارد شود.

وی افزود: با همکاری ویژه قوه قضائیه و ستاد کرونا مصوبه خوبی برای ساخت مسکن تصویب شد، برای ودیعه مسکن نیز با کمک ستاد کرونا و تخصیص مبلغ قبل از بییستم مرداد مستاجران به بانکها معرفی و بانک عامل مشخص می شود، مساعدت ویژه بانک مرکزی برای دریافت وام در کمترین زمان ممکن بوده است. با توجه به اینکه سقف وام در تهران و کلانشهرها متفاوت است حدود 700 هزار خانوار از اعتبار کمک ودیعه مسکن تسهیلات دریافت خواهند کرد.

ایرج رهبر نایب رئیس انجمن انبوه‌سازان در ارتباط تلفنی گفت: در نهضت خانه سازی 4 عامل محرک، تعیین کننده است که هماهنگ با دولت و بخش مسکن می توان انجام داد.

پربیننده ترین متقاضیان وام اجاره از ۲۱مرداد به بانک معرفی می‌شوند از صفر تا صد داستان مالیات بر محتکران خانه/ چاره‌اندیشی نمایندگان برای افزایش افسارگسیخته قیمت مسکن دور باطل سیاست‌گذاری مسکن در کشور/ نگرانی از تکرار بلایی که مسکن مهر بر سر اقتصاد کشور آورد آخرین اطلاعات از پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن مالیات خانه‌های خالی شش برابر مالیات اجاره است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تولید انبوه مسکن طرح جامع ملی مسکن قیمت مسکن مسکن معاون وزیر راه و شهرسازی طرح اقدام ملی مسکن مسکن ملی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت خانه های خالی طرح اقدام ملی هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۶۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن رزن عملیاتی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا اخلاص مند، مدیر عامل آب منطقه‌ای استان همدان به دعوت علی اصغر غفاری‌آثار، فرماندار رزن در شهرستان رزن حضور یافت و از محل رودخانه شهر رزن که در طرح جامع و تفصیلی، داخل محدوده شهر قرار گرفته است از آخرین وضعیت این رودخانه بازدید میدانی کردند.

در این بازدید، پیرامون ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها به منظور بررسی و حل و فصل موضوع، به مشاور ذیصلاح ارجاع و دستورات صادر شد تا در طی مدت زمان ۲۰ روز نسبت به حل و فصل موضوع اقدام شود.

همچنین در این بازدید بررسی و مشکلات پروژه مسکن ملی رزن نیز به صورت میدانی توسط مدیر آب منطقه‌ای استان، معاونین وی و مشاور ذیصلاح بررسی و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

در ادامه این بازدیدها که وحید آرمان رئیس دادگستری شهرستان رزن نیز حضور داشت با تاکید بر رفع موانع، دستورات لازم را ارائه کردند که با اقدام خردمندانه و حمایت گرانه مدیرعامل آب منطقه‌ای و رئیس دادگستری شهرستان مشکل بیش از ۴۰ هکتار زمین حل شد و با توافق و تملک انجام شده ۴۰ هکتار زمین به شهر رزن الحاق خواهد شد و فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن این شهرستان وارد فاز عملیاتی می‌شود.

غفاری‌آثار فرماندار رزن، ضمن تشکر از اقدامات مهم و ابتکار عمل مدیر آب منطقه‌ای استان و همچنین رئیس دادگستری شهرستان رزن افزود: با اتحاد و همدلی و به دور از حواشی و توان بالا و ریسک پذیری مدیران شهرستان و برخی مدیران استان برای خدمت به مردم ایستاده‌ایم.

کد خبر 6097679

دیگر خبرها

  • این سَم را فقط با یک تلفن درب منزل تحویل بگیرید!
  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • فاز ۳ طرح نهضت ملی مسکن رزن عملیاتی می‌شود
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • همه ارکان دولت درگیر طرح نهضت ملی مسکن/ جهادگران پای کارند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌