Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادقی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک، گفت: به صورت میانگین ۵۰درصد درآمد بیمارستان ها با شیوع کرونا کاهش یافته است و از آن طرف هزینه ها تقریبا ۲ تا ۳ برابر شده است که ادامه این روند بحرانی اقتصادی را برای بیمارستان ها در پی خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ نشست خبری مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست خبری، صادقی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک، در خصوص وضعیت تولید ماسک در استان مرکزی و شهر اراک، گفت: در ابتدای شیوع کرونا در استان مرکزی با کمبود ماسک مواجه شدیم که با پای کار آمدن کارگاه های خانگی تولید ماسک و عدم سختگیری در مورد ماسک های تولید شده این نقیصه برطرف شد ولی پس از کاهش تقاضا سعی شد تولید ماسک صرفا در شرکت های تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی صورت بگیرد و در صورت مشاهده ماسک های غیراستاندارد جلوی تولید آن گرفته شود. همچنین تاکنون کمبود خاصی در حیطه تجهیزات فردی مقابله با کرونا از قبیل ماسک، گان، لباس های مخصوص پرستاران و ... نداشتیم.

وی با اشاره به حضور پر رنگ خیرین در ابتدای شیوع کرونا، تصریح کرد: این حضور پر رنگ در ادامه به تدریج کمرنگ شد و امروز کمک های بسیار کمی در این حوزه صورت می گیرد. همچنین واحد های صنعتی استان که می توانستند کمک هایی به دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با کرونا اهدا کنند، کمک های بسیار اندکی داشته اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به نامه دو تشکل دانشجویی استان به دانشگاه علوم پزشکی و توصیه هایی برای مقابله بهتر با کرونا، گفت: تشکل های دانشجویی چند بار طی نامه هایی به دانشگاه علوم پزشکی توصیه هایی برای مقابله بهتر با ویروس کرونا داشته اند که توصیه های بسیار خوب و کارشناسی شده ای بود ولی در عرصه عمل برخی از توصیه ها قابلیت اجرایی ندارد که به کمبود برخی تجهیزات، منابع و فضا هم مربوط می شود.

صادقی با اشاره به آمار مناسب دانشگاه علوم پزشکی اراک در کم بودن میزان مرگ و میر ناشی از کرونا، گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک با اقدامات خوبی که صورت گرفته پس از کهگلویه و بویر احمد کمترین آمار مرگ و میر را در کشور به خود اختصاص داده است.

۱۴۹ نفر از کادر بهداشت و درمان استان مبتلا به این بیماری شده اند

وی با بیان اینکه تا کنون ۱۴۹ نفر از کادر بهداشت و درمان استان مبتلا به این بیماری شده اند، اضافه کرد: این آمار در طول تیر ماه سیر صعودی به خود گرفت. همچنین استان مرکزی تا کنون یک شهید پرستار و یک شهید پزشک عمومی در راه مبارزه با کرونا تقدیم کرده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک، گفت: نسبت پرستار به تخت بیمارستانی در استان مرکزی ۰.۷۵ است به این معنی که به ازای هر تخت، ۰.۷۵ پرستار داریم که با توجه به ابتلای تعداد زیادی از پرستاران به کرونا، بار وظایف آنان به دوش سایر پرستاران افتاده است و وضعیت را برای آنان سخت تر کرده است.

افزایش ۱۰۰درصدی تخت های ویژه بیمارستانی

صادقی با اشاره به افزایش حدودا ۱۰۰درصدی تخت های ویژه بیمارستانی در طول چند ماه گذشته، گفت: در ابتدای شیوع کرونا تعداد تخت های ویژه در اراک ۶۵ تخت بیمارستانی بود که امروز به ۱۰۰ تخت افزایش یافته و در آینده نزدیک به ۱۲۰ تخت می رسد.

وی افزود: از مجموع ۹۰۰تخت بیمارستانی در شهر اراک، حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ تخت به بیماران خاص اختصاص دارد که می توان به بیماران قلبی-عروقی، ریوی، گوارشی، تصادفات و ... اشاره کرد. لذا در ایده آل ترین شرایط حدود ۵۰۰تخت در شهر اراک داریم که باید با مدیریت صحیح از آن بهترین استفاده را کرد. امیدواریم تا چند هفته آینده بتوانیم خبر خوشی را در مورد بیمارستان امیرکبیر و تجهیز این بیمارستان به اکسیژن ساز و تخت های ویژه را بدهیم که باعث می شود بتوان در صورت لزوم از ظرفیت بخشی از این بیمارستان برای بیماران کرونایی هم استفاده شود.

وی با بیان اینکه معمولا نیاز به تخت های ویژه یک چهارم نیاز کل است، تصریح کرد: اگر وضعیت بیماری کرونا در فصل سرد سال مدیریت نشود قطعا با روند افزایشی رو به رو خواهیم بود و این تعداد تخت ویژه هم نیاز شهر را برطرف نخواهد کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک، ادامه داد: در حال حاضر از تمام ظرفیت بیمارستان های امیرالمومنین(ع) و آیت الله خوانساری برای پذیرش بیماران کرونایی استفاده می شود ولی اگر تعداد مبتلایان افزایش پیدا کند وضعیت بدتر می شود.

صادقی با بیان اینکه از زمان شیوع کرونا، درآمد بیمارستان ها بین ۴۰ تا ۶۰درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: به صورت میانگین ۵۰درصد درآمد بیمارستان ها با شیوع کرونا کاهش یافته است و از آن طرف هزینه ها تقریبا ۲ تا ۳ برابر شده است.  به عنوان مثال تنها برای تامین تجهیزات فردی کادر درمان تا کنون ۲ تا ۳ میلیارد تومان هزینه شده است که بسیار زیاد است و ادامه این روند بحران اقتصادی را برای بیمارستان ها در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به هزینه هر بیمار کرونایی برای بیمارستان ها، گفت: برای هر بیمار بستری شده در بیمارستان ها در صورتی که نیاز به بخش ویژه پیدا نکند، یک میلیون و ششصد هزار تومان هزینه می شود که در صورت بستری در بخش ویژه این هزینه ها افزایش قابل توجهی دارد. همچنین هر بیمار در طول شبانه روز نیاز به یک پرستار در سه شیفت دارد که هزینه تجهیزات فردی هر پرستار در هر شیفت حدود ۱۵۰هزار تومان است که در یک شبانه روز به حدود ۵۰۰هزار تومان می رسد و با احتساب بستری شدن ۵روزه هر بیمار کرونایی فقط بیش از ۲میلیون تومان هزینه تجهیزات پرستار هر فرد می شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک بیمارستان ها تخت های ویژه استان مرکزی شیوع کرونا توصیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۶۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید

به گزارش قدس خراسان، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و نود و یکمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم "راحله اکبری"، بیمار ۶۱ ساله مرگ مغزی ساکن تربت حیدریه معرفی شده از بیمارستان امام حسین (ع) آن شهرستان پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: کبد زنده یاد اکبری به مردی ۵۷ ساله ساکن مشهد که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی ادامه داد: قرنیه‌های این بانوی مرگ مغزی نیز برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

اهدای قلب جوان مرگ مغزی

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: اهدای قلب جوان مرگ مغزی شده ۲۱ ساله در بیمارستان امام رضا(ع)مشهد جان مرد ۵۳ ساله ساکن تربت جام را نجات داد.

محمد عباسی اظهار کرد: صد و چهاردهمین عمل پیوند قلب بر روی این بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

وی ادامه داد: قلب جوان اهدا کننده که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضای بیمارستان منتصریه مشهد دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا(ع) به این بیمار پیوند شد.

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد حال عمومی بیمار را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: این بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه(آی.سی.یو) قلب باز، بستری است و دوران نقاهت را طی می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد