Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، میثم پاریزی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در دیدار اعضای جدید خانه مطبوعات استان کرمان با وی که به مناسبت روز خبرنگار در محل سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد، ضمن خیرمقدم، انتخاب اعضای جدید را انتخابی بجا و شایسته دانست و گفت: احساس می‌شود، قرار است تحرکات جدیدی در مجموعه رسانه‌های استان با مدیریت و نظارت شما صورت گیرد که این مسئله را به فال نیک می‌گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: حضور دو نفر از ورزشی نویسان در هیئت مدیره خانه مطبوعات، نوید بخش روز‌های مثبتی برای گسترش سطح افتخارات و تحرکات حوزه ورزش است.

پاریزی ضمن تبریک ۱۷ مرداد، روز خبرنگار تصریح کرد: چه دوستان حوزه روابط عمومی دستگاه‌ها و چه خبرنگاران و در مجموع تمامی اصحاب رسانه، کاری که در این حوزه انتخاب کرده اند، کار دل و عشق است، چرا که کاریست اقیلم، شرایط اقتصادی، مکان و زمان خاصی نمی‌شناسد و باید حتما عشق و علاقه در میان باشد و گرنه انجام دادنش برای هر کسی مقدور نیست و کار سختی است.

او ضمن قدردانی از فدایی استاندار کرمان بیان داشت: علی رغم اینکه استاندار بدون هیاهو، هیجانات و تبلغات کاذب کار مثبت را انجام می‌دهند، حمایت‌های بسیار خوبی از ورزش استان داشته اند و امروز ما آرامش فضای ورزش را مدیون حمایت‌های وی و فضای تعاملی هستیم که رسانه‌ها برای ما به وجود آورده اند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: خوشبختانه مهمترین عامل رشد ورزش و عامل زمینه ساز رشد ورزش آرامشی است که در حوزه ورزش می‌تواند وجود داشته باشد.

پاریزی افزود: امروز با حمایت دوستان و با درک بسیار بالایی که در حوزه رسانه‌ها و مدیران ارشد استان وجود دارد، این آرامش به صورت کامل در ورزش حاکم است و سبب شد شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم.

او تصریح کرد: علی رغم شرایط سخت اقتصادی و سختی‌های بسیار، توفقات بسیار خوبی را در ورزش کرمان بدست آورده ایم.

پاریزی بیان داشت: روز‌های نخست که توفیق خدمت در این حوزه نصیبم شد، جلساتی را با هیئت‌های ورزشی به صورت جداگانه برگزار کردیم و سعی کردیم در این نشست ها، تمام صحبت‌های دوستان را بشنویم و انتظاراتمان را هم مطرح کردیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: خوشبخانه تعدادی از هیئت‌های ما، بر اساس انتظاراتی که مطرح کردیم، تحرکات خوبی را آغاز کرده اند و امروز شاهد توفیقاتشان هستیم.

پاریزی افزود: باید به آن دسته از هیئت‌های ورزشی که تصویر می‌کنند، شیوع کرونا سبب شده فراغتی پیدا شود و کاری صورت نگیرد، بگویم این برای بنده و همکارانم در اداره کل پذیرفته نیست.

او تصریح کرد: البته علی رغم اینکه کرونا وجود داشته در خیلی ار هیئت‌های ورزشی مان خلاقیت‌هایی به وجود آمد که این‌ها توانست به ما کمک کند.

پاریزی بیان داشت: در بحث توسعه ورزش همگانی، در ابتدای شیوع کرونا و زمانی که همه نگران این ویروس بودند، وزارتخانه پویشی را طراحی کرد و استان کرمان توانست یکسری فعالیت‌ها و تحرکات بیشتر را به این مسیر اضافه کند و ابعاد برنامه را گسترش دهد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: این اقدامات سبب شد، استان کرمان در زمینه‌ی پویش ورزش در خانه در بین استان‌های کشور، مقام سوم را به خود اختصاص دهد.

پاریزی افزود: این موفقیت نشان داد، استان کرمان ظرفیت بسیار بالایی دارد و علاقه مندی مردم به حضور در فعالیت‌های ورزشی بسیار زیاد است و این قطعاً وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند.

او تصریح کرد: اگر امروز در استان، آسیب اجتماعی وجود دارد و مسائلی هست که جوانان ما درگیرش هستند، بخشی از آن به ما مرتبط می‌شود، پس وظیفه‌ی ما، هیئت‌ها و باشگاه‌های ماست که بیایند با یک کار برنامه محور و تحرک بیشتر بتوانند نشاطی را در سطح استان ایجاد کنند تا بدین ترتیب، آسیب‌ها کاهش یابد.

پاریزی با تأکید بر اینکه ما باید همه جوانان استان را خانواده‌ی خود بدانیم، بیان داشت: مهمترین اقدامی که می‌تواند صورت گیرد، تعامل رسانه با ماست تا این گستردگی را ایجاد کند که ما پذیرای نقد رسانه‌ها هستیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با اعلام اینکه بنده همیشه از نقد رسانه‌ها استقبال کردم، گفت: اگر نقدی نباشد پیشرفتی هم نیست، البته انتقادات اصحاب رسانه باید در مسیر اصلاح مسائل قرار گیرد تا ما کارمان را به خوبی انجام دهیم.

پاریزی افزود: یکی از اصلاحاتی که باید انجام شود، بحث آسیب‌های اجتماعیست و این معضل استان است و همه ما وظیفه داریم کمک کنیم این کاستی‌ها کم شود و تحرک و شادابی در سطح استان به وجود آید.

او به بیان گزارشی از موفقیت‌های ورزشی ایجاد شده در سطح استان پرداخت و تصریح کرد: اگر دیروز تیم مس کار مثبتی انجام می‌داد، پازل افتخارات استان کرمان تکمیل می‌شد.

پاریزی بیان داشت: مس رفسجان صعودش به لیگ برتر قطعی شد و تیم گل گهر سیرجان نیز شرایطش بهتر شده و احتمال ماندگاریش بیشتر است که امیدواریم در هفته‌های باقی مانده وضعیت خود را تثبت بخشد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: هنوز هم امید داریم تیم کرمان بتواند در هفته پایانی لیگ دسته یک، به انتظار ۸ ساله مردم این استان پایان دهد و شور و نشاط مضاعفی را ایجاد کند.

پاریزی افزود: البته اگر این اتفاق هم نیفتاد باید این اعتماد را به مجموعه مدیریتی باشگاه صنعت مس داشته باشیم و این قوت قلب را به مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران نیز بدهیم تا کارشان را انجام دهند، چون اگر تغییرات بر پایه هیجانات باشد، قطعاً کمکی نمی‌کند.

او با بیان اینکه به آینده ورزش کرمان امید داریم، تصریح کرد: قهرمانی شهرداری بم و مقام سومی تیم شهرداری سیرجان در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال بانوان، صعود هندبال بعد از سی و یک سال به رقابت‌های آسیایی و حضور دو تیم بسکتبال در رقابت‌های لیگ برتری برخی از موفقیت‌های ورزش این استان است.

پاریزی با اعلام اینکه اکنون ورزش کشور باید به احترام ورزش کرمان سر تعظیم فرود آورد، بیان داشت: در کمتر استانی با این وضعیت اقتصادی چنین افتخاراتی کسب شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان لازمه‌ی نشاط و توسعه ورزش قهرمانی را ورزش همگانی و گستردگی آن دانست و گفت: همه مردم امکان قهرمان شدن را ندارند، ولی همه به سلامتی نیاز دارند، پس وظیفه‌ی ماست که این را به خوبی پیگیری و دنبال کنیم.

پاریزی با اشاره به اینکه در ورزش به دنبال توسعه متوازن در همه‌ی بخش ها، چون ورزش قهرمانی، همگانی، بانوان، معلولان و جانبازان و ... هستیم، افزود: از آنجایی که به دلیل حضور بنگاه‌های اقتصادی شرایط برخی شهرستان‌ها بهتر است، پس تلاش کرده ایم، در حوزه اعتبارات دولتی در راستای توسعه متوازن استان، جنوب و شرق استان را ویژه‌تر ببینیم.

او با اعلام اینکه با پیگیری استاندار، معین اقتصادی برای مناطق مختلف معرفی شدند، گفت: در این زمینه صنایع مس، مکان یابی ساخت پروژه‌های مشارکتیش را به ما سپرده است و این خودش یک امید و انگیزه‌ای برای جا‌هایی است که پر از استعداد‌های ناب ورزشی است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان افزود: اگر بتوانیم برنامه ریزی‌های مناسبی انجام دهیم و پایگاه‌هایی را در روستا‌ها تأسیس کنیم، ورزش قهرمانی ما طی چند سال آینده این ظرفیت را دارد، نیروی‌های بومی اش بیشتر شوند.

پاریزی از تعاملی اصحاب رسانه با حوزه ورزش قدردانی و تصریح کرد: مجموعه هیئت‌ها و حوزه ورزش باید پاسخگوی رسانه‌ها باشند و تمام مسائل حوزه ورزش باید شفاف باشد، چرا که این شفافیت می‌تواند به حوزه ما کمک می‌کند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی روز خبرنگار خانه مطبوعات وزارت ورزش و جوانان مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت حوزه ورزش رسانه ها هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید نگران نسل Z بود؟

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند.

به گزارش خبرآنلاین، یک نسل گسترده از جوانان در حال شکل گیری است. به طور جهانی، حدود ۲ میلیارد نفر بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ متولد شده‌اند و جزء "نسل Z" هستند. در آمریکا و بریتانیا، این گروه یک پنجم از جمعیت را تشکیل می‌دهند که با جمعیت بومر‌ها رقابت می‌کنند؛ در حالی که در هند و نیجریه، جوانان به طور قابل توجهی بیشتر از سالخوردگان هستند.

برای هر نسل، یک روایت ساده وجود دارد: بومر‌ها مقارن با فراوانی پساجنگ و میلنیال‌ها همزمان با تجربه بحران مالی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹. برای نسل Z، دیدگاه متداول این است که گوشی‌های هوشمند آن‌ها را ناراحت کرده و آینده‌ی تلخ‌تری را پیش روی آن‌ها قرار داده است.

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند. علمای اجتماع نگران هستند که نسل Z، که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی سپری کرده‌اند، اکنون تحت تأثیر اضطراب و افسردگی قرار دارند. برخی سیاستمداران در آمریکا و بریتانیا به ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند و محدودیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال فکر می‌کنند.

همه این موارد می‌توانند باعث شود که به نسبت به نسل Z احساس امیدواری کمتری داشته باشیم. اما وقتی به دنیا و به معیار‌های گسترده‌تری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جوانان زومر از سرنوشت تلخی رنج نمی‌برند. در بسیاری از جنبه‌ها، آن‌ها به خوبی عمل می‌کنند:

حدود چهار پنجم جمعیت ۱۲ تا ۲۷ ساله جهان در اقتصاد‌های نوظهور زندگی می‌کنند و به لطف رشد و گسترش فناوری، از وضعیت بهتری نسبت به والدین خود برخوردارند. اما در برخی مناطق، نگرانی وجود دارد که پیشرفت سریع دهه‌های گذشته ممکن است تکرار نشود. این اضطراب در چین مشهود است.

نسل Z به درستی مهارت‌هایی کسب می‌کنند که قابل بازاریابی هستند. بیشتر از آن‌ها به دنبال مطالعه رشته‌های علوم مهندسی و پزشکی هستند؛ در حالی که علوم انسانی از رواج خارج شده‌اند.

به طور واضح، نسل Z در حال تحول دادن جهان کاری است. آن‌ها قدرت مذاکره دارند - و این را می‌دانند. بسیاری از میلنیال‌ها در سایه بحران مالی جهانی بزرگ شدند و از درخواست افزایش حقوق اجتناب می‌کردند. به‌نظر می‌رسد که نسل Z کمتر نگرانی درباره ترک شغل برای فرصت بهتر یا زندگی لذت‌بخش دارند.

نسل Z، با توجه به علاقه بیشترشان به مسائل اجتماعی و محیط زیست، ممکن است تأثیرات مهمی در جوامع بگذارند. این جوانان کمتر به سرگرمی‌های شبانه‌روزی و مصرف مواد مخدر توجه می‌کنند و زندگی غیرمسئولانه‌ای ندارند. البته این تفاوت‌ها ممکن است باعث افزایش احساس تنهایی و کاهش ارتباطات حضوری و کاهش روابط جنسی شود. همچنین، نرخ‌های گزارش شده از اضطراب و افسردگی در برخی مناطق در حال افزایش است، اگرچه این افزایش ممکن است ناشی از افزایش آگاهی از مشکلات روانی باشد.

نسل Z به طور چشم‌گیری در جهان کاری و اجتماعی تأثیر گذاشته‌اند. آن‌ها دارای مهارت‌ها و قدرت‌هایی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد نقش مهمی در جوامع و بازار کار ایفا کنند. این جوانان دارای اراده‌ی قوی‌ای هستند و ترجیح می‌دهند از فرصت‌های بهتری در زندگی استفاده کنند.

از طرف دیگر، افراد میانسال ممکن است به دلیل تجربیات گذشته‌ی خود نگران شکل‌گیری جوانان Z و تأثیراتی که بر جوامع دارند، باشند. اما در آخر، اگر این تحولات به نفع جامعه باشد و فرصت‌های بهتری برای همه افراد ایجاد شود، آن‌ها هم می‌توانند از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

نسل Z به طور گسترده‌تری به فضای مجازی و فناوری‌های روزمره وارد شده‌اند. سرعت فراگیری تلفن‌های هوشمند و برنامه‌های رسانه اجتماعی سبب شده تا این جوانان به دنبال راه‌هایی برای مدیریت بهتر و سازنده‌تر از فضای مجازی بگردند. اینکه آیا این فضای مجازی به نفع آن‌ها است یا ممکن است بر روی روانشان تأثیر منفی بگذارد، یک موضوع مورد بحث است. به هر حال، آن‌ها به تدریج به شکل‌گیری روش‌هایی برای استفاده بهینه از فضای مجازی می‌پردازند تا از مزایا و معایب آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در گذشته، فناوری‌های نوین همیشه همراه با مشکلاتی مواجه بوده‌اند. به همین ترتیب، استفاده از فضای مجازی نیز نیازمند تعادل و مدیریت صحیح است.

با انجام اقداماتی مانند اطلاع‌رسانی به جوانان درباره مخاطرات موجود در فضای مجازی، ارائه آموزش‌های مرتبط با مدیریت زمان و تنظیم حدود استفاده از رسانه‌های اجتماعی، می‌توان از بروز مشکلات روانی و اجتماعی جلوگیری کرد و از مزایای این فناوری به بهترین نحو بهره برد.

دیگر خبرها

  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • ابراز امیدواری مدیرکل ورزش استان برای افزایش سهمیه‌های المپیکی
  • آغاز به کار نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز در گلستان
  • نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت 
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • تاکید مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی بر اهمیت استعداد یابی
  • استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • شرکت ۲۰ هزار نفر در المپیاد ورزشی فرهنگی بسیجیان مازندران
  • امروز بهترین روز ورزش ایران است/ ۵ درصد استقلال و پرسپولیس برای پیشکسوتان