Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران آلودگی صنعتی را عامل مرگ ماهی‌ها در سوادکوه دانست.
حسینعلی ابراهیمی کارنامی در مورد مرگ بیست و چهار هزار قطعه ماهی در سوادکوه اظهار داشت: «سهل انگاری یک واحد صنعتی در شهرک صنعتی بشل سوادکوه، رودخانه اوتی‌جان که به رودخانه بزرگ دلار در حوزه سوادکوه شمالی می ریزد، آلوده و باعث تلف شدن بیست و چهار هزار قطعه ماهی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
وی افزود: « این موضوع در روز پانزدهم مردادماه سال جاری به اداره محیط زیست سوادکوه گزارش شد و با همت همکاران این اداره بلافاصله منشأ آلودگی شناخته و به موقع اقدام شد.»
ابراهیمی کارنامی با تاکید بر اینکه در گام اول واحد متخلف مکلف به رفع آلودگی شد، تصریح کرد: «همچنین بلافاصله به مرجع قضایی برای رسیدگی به این تخلف شکایت شد»
مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران به سابقه قبلی این واحد صنعتی، اظهار داشت: «این واحد صنعتی در سال 96 هم با آلودگی محیط زیست باعث مرگ هزار قطعه ماهی شد. همان زمان مدیرعامل مجموعه در دادگاه بدوی به سه ماه حبس تعزیری و پنجاه میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد که البته در تجدیدنظر سه ماه حبس به یک ماه تقلیل پیدا کرد.»
وی با تاکید بر اینکه اکنون با تکرار جرم مواجهیم، افزود: «از آنجا که مسئولیت مستقیم حفاظت محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن به عهده واحد صنعتی متخلف هست،‌ ما به دلیل تکرار تخلف خواستار اشد مجازات درباره این شرکت هستیم.»
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان مازندران اظهار داشت: «در ارزیابی های اولیه تا به اکنون 24 هزار قطعه خسارت وارد شده است. پیش بینی ما این است که احتمالاً خسارت وارده بیشتر باشد که اگر‌ در این خصوص به جمع بندی رسیدیم، در برآورد ثانویه به دادگاه اعلام خواهیم کرد.»
وی با اشاره اقدام به موقع مردم و مسئولین گفت:« اگر اقدام به موقع مردم و محیط زیست نبود، خسارت قطعا بیشتر از این می بود»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حفاظت محیط زیست واحد صنعتی هزار قطعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • دستگیری شکارچیان کبک وحشی و تیهو در پلدختر
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • صید ماهی در دریاچه سد زاینده‌‍رود ممنوع است
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان