Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه آماریِ جدید در انگلیس نشان می‌دهد که در دوران قرنطینه خانگی به خاطر شیوع کرونا، برخی از بیماران در پی حمله قلبی به بیمارستان نرفته‌اند و برخی از آنان به همین دلیل جان باخته‌اند.

به گزارش ایسنا، متخصصان با تحلیل اطلاعاتِ پزشکیِ بیش از ۵۰ هزار بیمار که قبل و پس از قرنطینه به حملات قلبی دچار شده بودند و در ۹۹ بیمارستان نظام پزشکی در انگلیس تحت درمان بودند به این نتیجه رسیدند که شمار مرگ‌های بیمارانِ مبتلا به حملات قلبی خفیف‌تر در اولین ماه قرنطینه افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همزمان، شاهد کاهش نرخ مرگ در میان کسانی بوده‌ایم که به مشکلات قلبی جدی‌تری دچار بوده‌اند زیرا بیمارستان‌ها واحد اورژانس بیماری‌های قلب و عروق خود را در طول قرنطینه باز و فعال نگه داشته بودند.

دکتر "جیانهوا وو"، استادیار رشته مطالعات زیستی-آماری در دانشگاه لیدز و نویسنده اصلی این تحقیق، گفت: در این مطالعات مشخص شد گرچه بیماران به سطوح بالای درمان و مداوا دسترسی داشتند، بسیاری از افراد بیمار موارد اورژانس را نادیده گرفتند و این یکی از عواقب ناخواسته قرنطینه خانگی به دلیل شیوع کروناست.

"کریس ویتی"، پزشک ارشد دولتِ انگلیس از مرگ‌های «غیرمستقیم» در اثر اختلال در نظام بهداشتیِ این کشور به خاطر ویروس کرونا هشدار داد و مسئولان نظام‌پزشکی از بیماران خواسته‌اند که دریافت خدمات درمانی را به تعویق نیندازند.

بررسی متخصصانِ دانشگاه لیدز مشخص کرد که در پی قرنطینه، تعداد پذیرش بیماران حمله قلبی در بیمارستان‌ها به شدت کاهش یافته است و در مقطعی تقریبا به نصف میزان معمول آن رسیده است. در پایان تحقیق در ماه مه، این آمار کمی افزایش یافت ولی هنوز پایین‌تر از آمارِ قبل از قرنطینه بود.

"کریس گیل"، استاد رشته داروهای قلبی عروقی در دانشگاه لیدز نیز در این باره تاکید کرد: افراد به دلیل نرفتن به بیمارستان در پی حمله قلبی‌شان مخصوصا زمانی که خفیف باشد، جان می‌بازند یا دچار ایست قلبی می‌شوند. افزایش نرخ مرگ در میان افرادی که به خاطر حمله قلبی به بیمارستان می‌روند به احتمال زیاد نشانه‌ای از صعود نرخ مرگ و میر خواهد بود و باید بررسی شود. نظام‌پزشکی اکنون باید آماده ارائه خدمات و مداوای افرادی باشد که در این دوران به بیمارستان رجوع نکرده‌اند.

به گزارش ایندیپندنت، پروفسور گیل افزود: جریان این نیست که در این دوران افراد دیگر به حمله قلبی دچار نشدند، بلکه این است که تصمیم گرفتند به بیمارستان رجوع نکنند. بدون شک بسیاری از مردم از ترس ابتلا به این ویروس در بیمارستان و برای محافظت از خود در برابر این بیماری یا به خاطر مشکلات سلامتی دیگر از رجوع به بیمارستان خودداری کرده‌اند اما حمله قلبی یک وضعیت پزشکی اضطراری است و اگر افراد از متخصصان کمک نگیرند، ممکن است دچار ایست قلبی شوند و جان خود را از دست بدهند.

جزئیات بیشتر این مطالعه در "ژورنال قلب اروپا - کیفیت مداوا و نتایج بالینی" منتشر شده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0036vT

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا هشدار پزشکان حمله قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۹۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرمردِ دچار ایست‌قلبی در کوه‌های اطراف اشنویه احیا شد

حمید محبوبی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌غربی گفت: بعدازظهر امروز درخواست نیرو‌های اورژانس برای دسترسی به مصدوم در ارتفاعات شیوه بیرو اشنویه به مرکز کنترل عملیات هلال احمر استان گزارش شد.

وی اضافه کرد: برای حضور درمحل ۲ تیم از نجاتگران هلال‌احمر اشنویه بلافاصله به کوه‌های اطراف اشنویه اعزام شده و پس از ۲ ساعت جستجو در ارتفاعات، نجاتگران به مصدوم دسترسی پیداکردند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی ادامه داد: مصدوم بعد از انجام CPR و اقدامات احیای قلبی و ریوی، به عوامل اورژانس تحویل داده شد.

محبوبی اظهار کرد: مصدوم این حادثه مرد ۶۰ ساله بود که به همراه خانواده به کوهستان رفته و در آنجا دچار ایست قلبی شده بود.

وی همچنین در خصوص پیداکردن پیرمرد ۷۰ ساله در ارتفاعات میرآباد در جنوب آذربایجان‌غربی گفت: با گزارش مفقودی مرد ۷۰ ساله در صبح روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ نجاتگران جمعیت هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: طبق اظهارات خانواده مفقودی، این فرد دچار فراموشی بود که بعد از خروج ناگهانی از منزل دیگر مراجعه نکرده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌غربی اضافه کرد: طی روز جمعه نجاتگران با جستجوی حاشیه رودخانه زاب، پوشش جنگلی روستا‌های گمانی، سیونه و شلمان نتوانستند به مفقودی دسترسی پیدا کنند.

محبوبی اظهار کرد: از صبح امروز، شنبه نیز نجاتگران هلال احمر سردشت و میرآباد به همراه داوطلبان بومی در تلاش هستند تا مفقودی را پیدا کرده و به سلامت به آغوش خانواده بازگردانند ولی هنوز توفیقی حاصل نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • پیرمردِ دچار ایست‌قلبی در کوه‌های اطراف اشنویه احیا شد
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح