Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان سینمایی درباره برگزاری جشنواره‌های سینمایی در سال 99 با توجه به استمرار شیوع کرونا گفت: ما با پنج دبیر جشنواره‌های سینمایی نشست‌هایی داشته و سناریو‌های مختلفی را برای برگزاری جشنواره‌ها بررسی کرده‌ایم.
به گزارش خبرگزاری آریا، حسین انتظامی در نشست مجازی رسانه‌ای افزود: یکی از این بخش‌ها هم برگزاری برخط (آنلاین) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش اصلی جشنواره‌ها جنبه رقابت، بازار، آموزش و… است بنابراین دوستان ما در دبیرخانه‌ها روی مدل‌های مختلف بررسی می‌کنند که با توجه به وضعیت کرونا ببینیم چقدر از جشنواره را به صورت معمول و چقدر را به صورت مکمل و برخط برگزار کنیم.
وی گفت: ما در فناوری‌های نوپدید ازجمله وی او دی‌ها نیازمند تعریف جدیدی در حکمرانی فرهنگی در فضای مجازی هستیم که برداشت‌های متفاوت دستگاه‌ها اصلاح شود. مراجع قانونگذاری در این زمینه تصمیم‌گیر هستند و جمع بندی توسط آن‌ها مبنای عمل همه دستگاه‌ها خواهد بود.
وی افزود: حتی در بخش بازار دوستان ما در فارابی تجربیاتی داشته‌اند. جشنواره‌هایی مثل فیلم کوتاه و مستند که فیلمسازان تلاش می‌کنند کارهای‌شان دیده شود شاید بشود مسیری برای دیدن شدنشان اندیشید، ولی برای جشنواره‌های تجاری که امکان دزدیده شدن آثار وجود دارد، شاید باید به‌دنبال راهکار‌های دیگری باشیم.

منتظر تعیین تکلیف مراجع بالادستی در نظارت بر فضای مجازی هستیم.
انتظامی در پاسخ به سوالی درباره واگذاری صدور مجوز محتوای فضای مجازی از ارشاد به صدا وسیما گفت: ما در فناوری‌های نوپدید از جمله وی او دی‌ها نیازمند تعریف جدیدی در حکمرانی فرهنگی در فضای مجازی هستیم که برداشت‌های متفاوت دستگاه‌ها اصلاح شود. مراجع قانونگذاری در این زمینه تصمیم‌گیر هستند و جمع بندی توسط آن‌ها مبنای عمل همه دستگاه‌ها خواهد بود.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره واگذاری امتیاز مجوز وی او دی‌ها به سازمان صداوسیما و سکوت سازمان سینمایی در این زمینه اضافه کرد: ما منتظر تعیین تکلیف مراجع بالادستی هستیم تا تکلیف دستگاه از جمله وزارت ارشاد را روشن کند.
رئیس سازمان سینمایی در پاسخ به سوالی دیگر درباره زمزمه‌های انحلال شورای پروانه ساخت هم گفت: وضعیت این است که شورای پروانه ساخت به کار خود ادامه می‌دهد، نوع سیاستگذاری در این چهارچوب به سیاستگذاری‌های وقت برمی‌گردد.

تصمیم‌گیری برای نمایش در ستاد کرونای سازمان سینمایی.
انتظامی درباره حواشی رخ داده برای انتخابات شورای صنفی نمایش گفت: اتفاقاً این شورا همان‌طور که از نامش معلوم است شورایی صنفی است که همه ذی‌نفعان در امر نمایش در آن حضور دارند. پخش‌کنندگان، سینماداران، تهیه‌کنندگان و حوزه ارزشیابی. مطابق تبصره نظام‌نامه اکران در صورتی که یکی از صنوف که به صورت سنتی عضو شورا هستند جامعیت لازم را نداشته باشند و یا نتوانند و نخواهند نماینده‌ای را معرفی کنند، به دلیل متوقف نماندن کار نمایش معاونت نظارت فردی را معرفی می‌کند. این مسیر طی شد. یکی از پیشنهاد‌هایی که به ما شد این بود که تا زمان رفع شرایط فوق‌العاده ناشی از کرونا، ستاد کرونا که در سازمان سینمایی تشکیل شده است، عهده‌دار تصمیم‌گیری در زمینه اکران باشد، کمااینکه در حال حاضر هم همین روند طی می‌شود.
وی گفت: مجوز عرضه فیلم «رستاخیز» در نمایش خانگی در سال 98 صادر شده و عرضه آن به‌صورت برخط یا وی‌اودی از نظر سازمان سینمایی منعی ندارد و تصمیم درباره آن برعهده مالکان است مانند همه فیلم‌های دیگری که مجوز نمایش دارند.
رئیس سازمان سینمایی در پاسخ به انتقادی درباره توجه به رسانه‌های رسمی نسبت به رانت اطلاعاتی برخی از کانال‌های مجازی، بر رویکرد سازمان سینمایی برای توجه به فضای رسمی رسانه‌ای تأکید کرد و کیفیت برگزاری این نشست رسانه‌ای را یکی از مصادیق آن بیان کرد.

تصمیم درباره نمایش برخط «رستاخیز» با مالکان فیلم است.
انتظامی درباره امکان نمایش برخط فیلم «رستاخیز» گفت: مجوز عرضه این فیلم در نمایش خانگی در سال 98 صادر شده و عرضه آن به‌صورت آنلاین یا وی‌اودی از نظر سازمان سینمایی منعی ندارد و تصمیم درباره آن برعهده مالکان است مانند همه فیلم‌های دیگری که مجوز نمایش دارند، اما بنا به صلاحدید مالکان فیلم در این زمینه تصمیم می‌گیرند.
وی تأکید کرد: فارابی تنها یکی از مالکان فیلم رستاخیز است که در مجموع باید مالکان درباره عرضه آن تصمیم‌گیری کنند.

از نظر تعداد فیلم مشکلی برای برگزاری «فجر» نداریم.
انتظامی در پاسخ به سوال دیگری درباره تأثیر شرایط تولید این روز‌های سینمای ایران بر امکان برگزاری جشنواره فیلم فجر تأکید کرد: درباره جشنواره فیلم فجر فعلاً بنای ما بر برگزاری است. یکی از پیش‌فرض‌های برگزاری هر جشنواره، حضور تعداد لازم و کافی فیلم برای برگزاری است.
وی تأکید کرد: طبق اطلاعاتی که از تولید داریم، تولید در جریان است. پیش‌بینی ما این است که فیلم به اندازه کافی برای برگزاری جشنواره داریم. یکی از مواردی که به جشنواره شکوه می‌دهد حضور مردم است و باید بررسی کنیم، ولی اگر تولید به اندازه کافی نداشته باشیم باید در این مورد بررسی کنیم.

سیاست‌های حمایتی سازمان سینمایی از سینمای فرهنگی.
رییس سازمان سینمایی در پاسخ به سوالی انتقادی درباره ساخت فیلم‌های سخیف هم اظهار کرد: سیاست‌ها، خودشان را در برنامه‌ها و اقدامات هر دستگاه که مدعی آن است، نشان می‌دهند. اگر سازمان سینمایی ادعا می‌کند توجه من به فیلم‌های فرهنگی است، باید ببینیم این سیاست‌ها در زمینه حمایت‌ها چگونه خود را نشان می‌دهند.
وی افزود: سال گذشته در مرکز گسترش بحث تولید فیلم‌های کم بودجه مطرح شد و امسال هم این موضوع با جدیت پیگیری می‌شود باید به سینماگران جوان کمک شود تولید داشته باشند. سیصد میلیون به ده فیلم داده می‌شود و به تدریج نام آن‌ها اعلام می‌شود یا سیاست همین مرکز در اکران فیلم‌های هنر و تجربی از دیگر موارد است. تا این فیلم‌ها دیده شود و… با توجه به اینکه شورای پروانه ساخت دو ماه اول سال تعطیل بود کلاً ده جلسه داشتیم و زمینه ورود تهیه‌کنندگان اول که عمدتاً جوان هستند فراهم شده است.
انتظامی ادامه داد: در انجمن سینمای جوان در سال 98 نسبت به 97 رشد هفت برابری داشته‌ایم. ما این سیاست را داشتیم که ایران تهران نیست. امسال شش هفتم این اعتبار برای فیلمسازان جوان غیرتهرانی به منظور استعدادیابی می‌شود. نظامات نمایش را صرفاً این سیاست‌ها تعیین نمی‌کند، می‌شود سیاست‌های محدودکننده برای فیلم‌هایی که جنبه فرهنگی در آن‌ها کمتر است در شورا‌ها دیده شود.
برگزاری برخط شاید برای جشنواره فیلم کودک قابل توجیه باشد، چون جنبه تجاری کمتری دارد. اگر نتوانیم پلتفرم‌هایی داشته باشیم و امنیت آن‌ها تأمین نباشد امکان برگزاری برخط جشنواره فجر را نداریم. دستیاران کارگردانی که درخواست فیلمسازی‌شان رد شده؛ مجدد اقدام کنند.
انتظامی درباره حضور استعداد‌های تازه در عرصه‌های مختلف فیلمسازی و حواشی مرتبط با صدور پروانه کارگردانی برای یک چهره اینستاگرامی اظهار کرد: اصرار داریم نوبت‌ها هم منتشر شود، چون انضباط بیشتر می‌شود و همه از کار‌ها مطلع می‌شوند و کمک می‌کنند چهره‌های وزین‌تری داشته باشیم ضمن اینکه کمک می‌کنند در شرایط مساوی حق افراد دوباره بررسی شود. من مطلع شدم برخی سوابق دستیار کارگردانی داشته‌اند، اما رد شده‌اند از همین جا اعلام می‌کنم دوباره تقاضا بدهند. ما باید سیاست‌هایمان را بر همین اساس تنظیم کنیم و به جوانان بها بدهیم.

امکان برگزاری برخط جشنواره فجر وجود دارد؟.
وی درباره امکان برگزاری برخط جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: بخشی از برگزاری جشنواره‌ها به تعداد تولیدات برمی‌گردد، اما در حوزه نمایشی برای فیلم‌های تجاری اگر بخواهیم نمایش آنلاین داشته باشیم امکان حضور این آثار نیست، چون به سرقت می‌روند. از همکارانم در ستاد صیانت خواهش کرده‌ام راهکار‌هایی برای این ماجرا پیدا کنند.
انتظامی تأکید کرد: برگزاری مجازی شاید برای جشنواره فیلم کودک قابل توجیه باشد، چون جنبه تجاری کمتری دارد. اگر نتوانیم پلتفرم‌هایی داشته باشیم و امنیت آن‌ها تأمین نباشد امکان برگزاری مجازی جشنواره فجر را نداریم.
انتظامی درباره حمایت‌ها از سینما‌های آسیب دیده از کرونا هم گفت: تعداد قابل توجهی از سینما در مالکیت حوزه هنری است و در ناوگان سینمایی قدر قابل توجهی دارند و البته تصمیماتی برای سینما‌ها و مالکان فیلم‌ها در نظر گرفته شده است که اعلام هم شد. ما فرقی بین دولتی‌ها و غیردولتی‌ها نگذاشته‌ایم. تجهیز سینما‌ها از دیگر سیاست‌های ما بوده است.
رئیس سازمان سینمایی در ادامه بخشی از سیاست‌های حمایتی این سازمان از سینما‌ها و فیلم‌ها در شرایط کرونایی که پیش‌تر درباره آن اطلاع‌رسانی شده بود، تشریح کرد.

چرا برخی فیلم‌ها گواهی مالکیت ندارد.
وی درباره ورود سینما به بورس و صدور گواهی مالکیت فیلم‌ها و انتشار فهرست مالکان اظهار داشت: نفس اینکه محصولات فرهنگی و حتی نشان‌ها (برندها) وارد بورس شوند باید مورد استقبال همه قرار بگیرد، چون ظرفیت بیشتری ایجاد می‌کنند و رقابت‌های مثبت ایجاد می‌کند. درباره فهرست گواهی هم باید بگویم مربوط به فیلم‌هایی است که درخواست گواهی داده‌اند و این مجوز برای آن‌ها صادر شده نه همه فیلم‌ها.
انتظامی تأکید کرد: تدبیر خوب همکاران ما این بود که اعلام کردند گواهی مالکیت از این به بعد دائمی است. بعضی وقت‌ها مالکیت اثر مربوط به کسانی است، اما ممکن است حقوق (رایت) آن‌ها را واگذار کرده باشند که در گواهی‌ها ثبت می‌شود همه آن‌ها بارکد دارند که اعتبار آن‌ها به راحتی قابل راستی‌آزمایی است؛ بنابراین کسانی که در این فهرست نیستند چنانچه تهیه‌کننده یا یکی از مالکان درخواست کنند، سهم هر کدام مشخص می‌شود و وقتی مجموع سهام درست تنظیم شد، گواهی صادر می‌شود. اگر کسی ادعایی دارد می‌تواند مراجعه کند و همکاران ما رسیدگی می‌کنند. اگر کسی بیاید و مدعی شود به طور خودکار گواهی مالکیت باطل می‌شود.
حتی اگر فرض بر این باشد که جشنواره‌هایی برگزار نشود، نمی‌توانیم بودجه آن را جای دیگر خرج کنیم. مگر اینکه توافقی با دیوان محاسبات صورت بگیرد مطابق اسناد جشنواره‌های سال گذشته بخش قابل توجهی از بودجه جشنواره‌ها از حامیان مالی جذب شده و این روال رو به افزایش است و سهم سازمان سینمایی قابل توجه نیست.
رئیس سازمان سینمایی درباره ایده راه‌اندازی شورای صنفی نمایش برخط هم گفت: با توجه به اینکه یکی از ظرفیت‌های اصلی نمایش، آنلاین است چیزی شبیه شورای صنفی برای حوزه برخط هم می‌توانیم داشته باشیم. نمایندگان پلتفرم‌ها باشند و ترافیک را کنترل کنند و ضوابط را تعریف کنند یکی از گلایه‌های تهیه‌کنندگان این است که آمار قابل راستی آزمایی نیست، ولی با «سمفا» می‌شود فروش بلیت‌ها را به درستی دید و در حوزه مجازی هم می‌شود چنین موضوعی را دید.
وی در پاسخ به سوالی درباره تأخیر در معرفی دبیر سی ونهمین جشنواره فیلم فجر هم افزود: درباره دبیران هم هرکدام از جشنواره‌ها وقتی به زمان برگزاری نزدیک شویم، دبیر آن اعلام می‌شود.

اجازه جابه‌جایی ردیف‌های بودجه‌ای را نداریم.
انتظامی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره بودجه سازمان سینمایی و جشنواره‌های برگزار نشده اظهار داشت: مطابق روال دیوانی برای ردیف‌های مختلف قانونا نهاد‌ها حق ندارند که اگر اعتباری برای تولید است برای اکران خرج کنند. این یک قاعده است و جابجا کردن ردیف‌ها تخلف است. خیلی وقت‌ها سوء استفاده مالی نشده است بلکه مدیر به تشخیص خود اعتبارات را جا به جا می‌کند.
وی افزود: حتی اگر فرض بر این باشد که جشنواره‌هایی برگزار نشود، نمی‌توانیم بودجه آن را جای دیگر خرج کنیم. مگر اینکه توافقی با دیوان محاسبات صورت بگیرد مطابق اسناد جشنواره‌های سال گذشته بخش قابل توجهی از بودجه جشنواره‌ها از حامیان مالی جذب شده و این روال رو به افزایش است و سهم سازمان سینمایی قابل توجه نیست، ولی امید داریم جشنواره‌ها را برگزار کنیم.
رئیس سازمان سینمایی در پاسخ به سوال دیگری درباره اجرایی نشدن مهمترین دستورکار سمفا در زمینه تقسیم درآمد حاصل از فروش فیلم‌ها میان سینمادار و صاحبان فیلم گفت: مطابق مصوبه‌ای که ما در ستاد کرونا در سازمان سینمایی داشته‌ایم در شرایط فعلی تمام درآمد حاصل از فیلم به سینمادار می‌رسد. در عین حال آن امکان و فرمول در سمفا دیده شده است که انحصار از بین برود.

تخلف در زمینه رعایت شیوه نامه بهداشتی در تولید فیلم را پیگیری می‌کنیم.
انتظامی درباره رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در حوزه تولید فیلم‌های سینمایی هم گفت: ستاد کرونا در سینما اوایل امسال پروتکل تولید فیلم را منتشر کرد از یک طرف تاکید داریم جریان تولید به کار خود ادامه بدهد، اگر تولید متوقف شود نمایش هم متوقف می‌شود و… و خیل قابل توجه سینماگران با مشکلات رو به رو می‌شوند. از سوی دیگر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به دلیل مهم بودن جان انسان‌ها مورد تاکید است، این شیوه نامه‌ها اعلام شده است و از تهیه‌کنندگان خواهش کرده‌ایم به این امر توجه کنند و گروه سازنده چنانچه تخلف صورت می‌گیرد می‌توانند به ما اعلام کنند تا رسیدگی صورت بگیرد.
رییس سازمان سینمایی درباره تشدید سانسور فیلم‌ها در نمایش مجازی هم گفت: ما چند ماه است در جهت مقررات‌زدایی کسانی که پروانه نمایش برای نمایش می‌گیرند، دیگر برای نمایش خانگی آثار آن‌ها پروانه جدیدی صادر نمی‌کنیم و اگر ادعایی در زمینه تشدید ممیزی فیلم‌ها برای اکران آنلاین وجود دارد بهتر است به‌صورت مصداقی مطرح شود.
انتظامی درباره فهرست گواهی مالکیت فیلم‌ها و غیبت برخی نام‌ها و آثار در این فهرست گفت: یکی از اهداف انتشار این فهرست صرفاً مربوط به فیلم‌هایی است که درخواست گواهی کرده‌اند اگر نام فیلمی نیست یا درخواست نداده یا فعلاً راستی آزمایی نشده است.

تراکم فیلم‌ها در صف نمایش مورد توجه‌مان است.
رییس سازمان سینمایی درباره مدیریت نمایش در ماه‌های آینده و جلوگیری از تراکم فیلم‌ها در صف نمایش پس از عبور از بحران کرونا گفت: باید متوجه آثار درازمدت نمایش باشیم. چون وقتی اکران وجود ندارد و ظرفیت جایگزینی نداریم، خیل تولیدات متعدد ترافیک ایجاد می‌کنند و این موضوع مورد توجه ما بوده است. خوشبختانه ظرفیت نمایش مکمل و بدیل وجود دارد که برای مثال بخشی از فیلم‌ها می‌توانند نمایش مجازی شوند.
وی درباره اصرار بر باز بودن سینما‌ها گفت: نمایش برخط یا مجازی، یک ظرفیت جایگزین است. اصراری که دوستان ما در انجمن سینماداران دارند به خاطر این است که بخشی از نیروی انسانی در این زیرساخت‌ها کار می‌کنند و اگر نمایش متوقف شود در این بخش‌ها آسیب خواهیم داشت، ضمن اینکه مطابق مصوبه ستاد کرونا بازگشایی سینما کاملاً داوطلبانه است، ولی سیاست‌هایی باید داشته باشیم که از نمایش آنلاین حمایت کنیم.
انتظامی درباره احتمال نمایش برخی فیلم‌های توقیف شده در شرایط فعلی هم گفت: این به شورای پروانه نمایش برمی‌گردد برخی ممکن است امکان نمایش پیدا کنند و برخی نه.
وی درباره توجه به وضعیت معیشت سینماگرانی به دلیل شرایط پیش رو با بحران‌هایی مواجه شده است، افزود: ما دو سامانه برای اظهارنامه هنرمندان داشتیم و براساس اظهارنامه‌ها قرار شد اعتباری در دو مرحله واریز شود که یک نوبت واریز شد و یک نوبت طی این روز‌ها واریز می‌شود.
انتظامی درباره اختلافات در صنوف اظهار داشت: یکی از سیاست‌های عمومی دولت و ارشاد عقب نشینی به نفع صنوف است، یعنی جا‌هایی که می‌شود از ظرفیت صنوف استفاده کنیم مثلاً شورای صنفی نمایش نوعی مقررات گذاری می‌کند که امکان آن در صنوف تعبیه شده است هرچقدر به نفع صنوف عقب نشینی کنیم همراهی و مشارکت بالاتری خواهند داشت و به دوام کار کمک می‌کند. دستگاه‌ها موظف هستند در قبال این عقب‌نشینی ساز و کار‌هایی برای نظارت داشته باشند.

«سمفا» علیه انحصار است.
رییس سازمان سینمایی درباره سامانه سمفا و شائبه شکل‌گیری انحصاری تازه در این سامانه گفت: سمفا دو کار ویژه اصلی دارد، یکی از آن‌ها هماهنگ‌کنندگی فروشنده‌های بلیت مجازی است. قبلاً انتقاد‌هایی بود که یک شرکت فقط این امکان را دارد، معتقدیم هر چقدر تعداد زیاد شود امکان رقابت زیاد می‌شود و این به نفع مخاطب است. با وجود اینکه الان دوره رونق نیست، ولی بین این سامانه‌ها رقابتی است که این موضوع هدف ماست. ما در دوره‌های گذشته مواردی در شورای صنفی نمایش مطرح می‌شد که به‌راحتی می‌شد فرموله و اجرا شود.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی‌بر اینکه آیا تصوری از آینده سینمای ایران بدون دخالت دولت در امر فیلمسازی دارید، گفت: سهم دستگاه‌های دولتی در تولید و سینما نسبت به دهه‌های گذشته کمتر شده است. جمع سرمایه‌گذاری همه دستگاه‌های دولتی حداکثر 20 درصد است در حالی که دو دهه قبل بیشتر بوده و حالا امکان اینکه بخش خصوصی فعال‌تر شود بیشتر شده و از این جهت افق خوبی داریم.
انتظامی درباره توجه سازمان سینمایی به سینمای دینی هم گفت: وقتی موضوعات دینی و… را به‌عنوان سیاست‌های تولید اعلام می‌کنید خود به خود به حضور این فیلم‌ها در جریان تولید و سینما کمک می‌کند. وقتی ما مسیر پروانه ساخت و اولویت‌ها را در حمایت از دیده شدن این‌ها را طراحی می‌کنیم سیاست‌ها را می‌توان دید. فارابی، مرکز گسترش و… اولویت‌های خود را اعلام کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی افزود: هفته پیش جلسه‌ای در خدمت مسئولان فارابی بودم و در جریان کار‌های تولیدی و… قرار گرفتم و امیدوارم فیلم‌های خوبی از آب دربیاید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برگزاری جشنواره سینمایی سازمان سینمایی در پاسخ رییس سازمان سینمایی رئیس سازمان سینمایی سازمان سینمایی درباره پاسخ به سوال دیگری شورای صنفی نمایش جشنواره فیلم فجر پاسخ به سوالی برگزاری جشنواره انتظامی درباره داریم انتظامی امکان برگزاری گواهی مالکیت شورای پروانه تهیه کنندگان برای برگزاری برگزاری برخط پروانه ساخت مالکان فیلم تولید فیلم ستاد کرونا فضای مجازی قابل توجهی نمایش برخط جشنواره ها فیلم ها دستگاه ها قابل توجه سینما ها سیاست ها نامه ها کار ها هم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۹۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آپولو» از آمریکا جایزه گرفت/ مسعود فروتن «همسر» را شنیدنی کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم کوتاه «آپولو» به‌ نویسندگی و کارگردانی فرزاد رنجبر و تهیه‌کنندگی انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر سمنان و امیر طالب بیدختی در پنجمین حضور بین‌المللی خود در پنجاه و هفتمین جشنواره فیلم «ورلد فست هیوستون» در کشور آمریکا، در بخش دارک کمدی، موفق به دریافت جایزه رِمی شد.

جشنواره «هیوستون» از جمله مهم‌ترین و قدیمی‌ترین جشنواره‌های فیلم مستقل در آمریکای شمالی است که که در سال ۱۹۶۱ و درست پس از نیویورک و سانفرانسیسکو آغاز شد. بسیاری از بزرگان سینما اولین جوایز خود را از این جشنواره دریافت کرده‌اند. این جشنواره با شعار «ما برای داستان خوب و خوب روایت شده، ارزش قائل هستیم» و با هدف شناسایی و ارج‌نهادن به برتری خلاقانه برجسته در فیلم، اعتبار بخشیدن به توانایی‌های درخشان، ترویج گردشگری فرهنگی برای هیوستون، آموزش جوانان در هنرهای سینمایی، توسعه تولید فیلم در منطقه و افزودن به بافت فرهنگی غنی، هر سال برگزار می‌شود.

«آپولو» که درباره مصایب فیلم‌سازی آماتور است، پیش از این در جشنواره‌های بیگ واتر و جکسون ویل آمریکا، باکو، گلدن افرودیت قبرس و چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران حضور داشته است.

فرزام رنجبر، صفورا خوش‌طینت، مجید چنگیزیان، صمد آذرخش، محمد کاشیان، محمدرضا کاظمی، صحراالسادات میرعمادی، داوودرضا داش‌محمدی، ساجده رجبی، قاسم عابدی، محمدحسین ابراهیمی و محمد خورشیدی، بازیگران این فیلم هستند.

فهرست عوامل «آپولو» عبارتند از: نویسنده و کارگردان: فرزاد رنجبر، مدیر فیلم‌برداری: مجید یزدانی، تدوین: شاهین حق‌شعار، مدیر تولید: صمد آذرخش، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: امیرحسین دیابی، طراح صحنه و لباس: هما ترابیان، صدابردار: سیدرضا حسینی‌نیا، صداگذار: حامد حسین‌زاده، طراح لوگو و پوستر: محمد پهلوان، طراح چهره‌پردازی: عبدالله صفدری، گروه کارگردانی: الهه برهانی، منشی صحنه: فروغ لسانی، عکاس: حمید خدایی، گروه فیلم‌برداری: بهنام قاسمی، غزل اسدزاده، علی ترابی، حسین ملک‌محمدی و علی رضایی‌راد، گروه تولید: حمید خلفی، فیاض صادقی، مهدی کوکبی و داوودرضا داش‌محمدی، گروه صحنه و لباس: مجید بهرامی‌نسب و یلداسادات وزیری، گروه صدا: علی امینی.

نسخه ویژه نابینایان «همسر» با صدای مسعود فروتن منتشر می‌شود

گروه سوینا، نسخه ویژه نابینایان فیلم سینمایی «همسر» ساخته مهدی فخیم‌زاده را پنجشنبه ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ در چارچوب برنامه فیلمخانه منتشر می‌کند.

این فیلم روز پنجشنبه ساعت ۱۹ از طریق سایت این گروه در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد. نظارت متن و ضبط این برنامه به عهده کیوان کثیریان بوده و متن روایت آن را محدثه واعظی‌پور نوشته است. این برنامه در استودیو شهر صدای پارسیان با صدابرداری رامتین ناهید ضبط شده و مرجان طبسی آن را میکس و تدوین کرده است.

علاقمندان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی سوینا به فایل صوتی فیلم‌های سینمایی توضیح‌دار دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6087316

دیگر خبرها

  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • برنامه سینمایی «هفت» از شبکه نمایش
  • نمایش وحدت و همدلی با برگزاری جشنواره اقوام در بندرترکمن
  • عکس| ترانه علیدوستی در ۲۰ سالگی
  • این خبرها را از دست ندهید
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • «آپولو» از آمریکا جایزه گرفت/ مسعود فروتن «همسر» را شنیدنی کرد
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری/ تجلیل از ۲ چهره سینمایی