Web Analytics Made Easy - Statcounter

شجاع احمدوند، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره هزینه آموزش‌های مجازی در این دانشگاه اظهار کرد: هر کدام از دانشگاه‌ها یک مرکز فناوری و زیر ساخت‌های حداقلی برای برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی داشته اند که می‌توانستند از آن‌ها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در شرایط کرونایی و مجازی شدن آموزش‌ها به پهنای خیلی قوی نیاز بود که متاسفانه مجبور به اجاره آن‌ها از برخی مکان‌ها به علت نداشتن پهنای باند شدیم همچنین وجود سرور‌های مورد نیاز برای ارائه کلاس‌ها و ضبط فایل کلاس‌های مجازی امری لازم و حیاتی بود؛ چرا که در کلاس‌های حضوری دانشجویان به صورت فیزیکی حضور دارند، اما در آموزش‌های مجازی عدم دسترسی به اینترنت باعث آزار و اذیت دانشجویان و استادان خواهد شد؛ بنابراین لازم است تا تمامی فایل‌های صوتی استادان در آموزش‌های مجازی ضبط شود تا در صورت از دست دادن کلاس‌ها دانشجویان بتوانند از این فایل‌های ذخیره شده در سامانه استفاده کنند.

احمدوند تصریح کرد: نگهداری فایل‌های ضبط شده در سامانه نیازمند سرور‌های بسیار قوی است با وجود اینکه قیمت تهیه سرور‌ها به شدت افزایش پیدا کرده است و اگر سروری با قیمت حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون تومان تا پایان سال ۹۸ تهیه می‌شد در حال حاضر به قیمت ۷۰۰ الی ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است و به همین علت آموزش‌های مجازی هزینه‌های بسیار زیادی را بر دانشگاه‌ها تحمیل کرده اند.

هزینه زیاد آموزش‌های مجازی دانشجویان بر دانشگاه‌ها

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه هزینه آموزش‌های مجازی بر دانشگاه‌ها میلیاردی است، تاکید کرد: برای تقویت زیر ساخت ها، سرور‌ها و پهنای باند به منظور ارائه آموزش‌های مجازی خرج کردن هزینه‌های میلیاردی توسط دانشگاه‌ها لازم است. همچنین در کنار تمامی این موارد برگزاری ۴۰ الی ۵۰ کلاس آموزشی، ساخت انواع کلیپ‌ها و ویدویو‌های آموزشی برای استادان هم هزینه‌های زیادی را برای دانشگاه به دنبال دارد.

او ادامه داد: دوره جدید آموزش‌های مجازی به صورت تولید محتوا با وجود ۴۰ الی ۵۰ کلاس طی روز‌های آتی یعنی در میانه مرداد و شهریور  برای استادان و دانشجویان برگزار می‌شود تا دانشجویان به راحتی حضور استادان را حس کنند و از این بابت نگرانی یا دغدغه‌ای نداشته باشند که عملی کردن این برنامه‌ها نیازمند  آموزش‌هایی است که انتخاب استادان و استقبال آن‌ها توسط دانشگاه علامه طباطبایی انجام شده است؛ بنابراین شاید هزینه این برنامه‌ها زیاد آشکار نباشد، اما درست برگزار کردن آن‌ها بر دوش دانشگاه‌ها سنگینی زیادی خواهد کرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: از آن جایی که بخشی از زیر ساخت‌های نام برده شده در ترم گذشته به منظور برگزاری آموزش‌ها به صورت مجازی وجود نداشت، بنابراین ناگزیر شدیم با یک شرکتی وارد گفتگو شویم تا بتوانیم سرور‌ها را به صورت اجاره‌ای داشته باشیم  و مبلغی را به این شرکت‌ها به عنوان هزینه پرداخت کنیم؛ به همین علت در پایان سال برخی از سرور‌ها را خریداری کردیم و تا حدود زیادی با وضعیت بهتر مواجه شدیم، اما ناگفته نماند که همچنان نیازمند تقویت زیر ساخت‌ها و سرور‌ها هستیم تا بتوانیم کمی از دغدغه آموزش‌های مجازی جامعه کم کنیم.

رفع مشکل اینترنت دانشجویان یکی از دغدغه‌های اصلی دانشگاه علامه طباطبایی

احمدوند درباره مشکل اینترنت دانشجویان و استادان با توجه به آموزش‌های مجازی گفت: دغدغه اینترنت دانشجویان و استادان همچنان وجود دارد و شاید در سال گذشته به یکی از مشکلات اساسی دانشگاه علامه طباطبایی تبدیل شده بود و بسیاری از دانشجویان ما دسترسی کافی به امکانات مجهز و مدرنی که لازمه دسترسی به شبکه‌های مجازی بود، نداشتند؛ برای مثال با موبایل ساده امور زندگی خود را می‌گذراندند و نمی‌توانستند به راحتی به اینترنت متصل شوند؛ بنابراین از آموزش‌های مجازی عقب می‌مانند.

او اظهار کرد: معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی به علت عدم امکانات کافی دانشجویان در صورت اتصال به اینترنت به منظور شرکت در کلاس‌های مجازی و بهره وری از آن‌ها به ارائه کمک‌های حداقلی از طریق خیرین به تقویت این بخش اقدام کرده است، اما همچنان نیازمند سرمایه گذاری در این بخش‌ها هستیم.

احمدوند اظهار کرد: کلاس‌های دانشگاه علامه طباطبایی به دو صورت حضوری و غیر حضوری یعنی تلفیقی از تاریخ ۱۵ شهریور ماه در تمامی سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار خواهد شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان یادآوری کرد: حدود ۱۲۰۰ نفر از دانشجویان سالانه، در دانشگاه علامه طباطبایی پذیرش می‌شوند و ثبت می‌کنند که امسال به علت شرایط نامساعد کشور از نظر ویروس کرونا این اتفاق در نیمه دوم در دانشگاه رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید

امتحانات دانشگاه علامه طباطبایی به صورت مجازی برگزار می‌شود اقدامات دانشگاه علامه طباطبایی برای برگزاری امتحانات مجازی اینترنت دانشگاه علامه طباطبایی رایگان می‌شود امکان دسترسی به فایل کتاب‌های درسی در کتابخانه دیجیتالی دانشگاه علامه طباطبایی فراهم شد رونق و استقبال از دوره‌های MBA و DBA دانشگاه علامه‌طباطبائی

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی آموزش مجازی اینترنت دانشجویان آموزش های مجازی بر دانشگاه ها زیر ساخت ها آموزش ها کلاس ها سرور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۳۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص شد

به گزارش خبرآنلاین، به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، والدین کودکانی که شش سال آن‌ها تمام و کار سنجششان انجام شده، می‌توانند از ۱۹ اردیبهشت برای ثبت‌نام فرزندشان در کلاس اول اقدام کنند.

حمید طریفی‌حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه ۱۹ اردیبهشت ماه ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز می‌شود گفت: سال گذشته از اواخر اردیبهشت ماه شرایط پیش ثبت‌نام دانش‌آموزان به صورت الکترونیک فراهم شد که تجربه موفقی بود، امسال با توجه به اولویت‌های وزارتخانه، جلو کشیدن تقویم‌های اجرایی در دستور کار است و از ۱۹ اردیبهشت ماه فعالیت‌های اجرایی ثبت‌نام‌ها آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است افزود: این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آنها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

٢٣٣٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902626

دیگر خبرها

  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • شایعه عجیب در فضای مجازی پیرامون استقلال
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از کی شروع می‌شود؟
  • زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص شد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۴ روز دیگر
  • انتفاضه دانشجویان فرانسوی در حمایت از فلسطین