Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- خبرنگار تسنیم شرح حال این‌روزهای یک پرستار متعهد و شاغل در بخش کرونایی شهرستان سقز را روایت کرده که علاوه بر شیفت‌‌های کاری خود، خانه به خانه نزد بیماران کرونایی رفته و آنان را درمان می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، با شیوع ویروس کرونا در جهان و کشور تمامی تلاشگران کادر درمانی با تمام انرژی و توان برای نجات جان مردم، در مقابل این بیماری شب و روز به ارائه خدمت پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان افرادی هم هستند که بیشتر از وقت و زمان و جان خود برای نجات جان هم‌وطنانشان مایه گذاشته و از خود گذشتگی می‌کنند.

پرستار فداکار کردستانی این روزها با تمام توان و انرژی دربیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان سقز فداکارانه در حال خدمت به مردم است. این پرستار جوان و پرانرژی 25 ساله سقزی در انجام رسالت کاری خود، بیش از پول، درآمد، شهرت و مقام متعهدانه به‌فکر خدمت به مردم است

شریفی، پرستار بااخلاق و متعهد سقزی، این ‌روزها علاوه‌بر انجام وظیفه در زمان کاری خود در بیمارستان به منزل بیماران کرونایی هم رفته و از نزدیک آنها را درمان و خدمت‌رسانی می‌کند؛ وی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم علت انگیزه و علاقه کار خود را این‌گونه توضیح داد: بهمن ماه سال گذشته در بیمارستان امام خمینی(ره) سقز مشغول به کار شدم که متأسفانه چیزی از شروع کار کردن من نگذشته بود که بحث بیماری کرونا از 2 اسفند به بعد در این شهرستان به شدت شیوع پیدا کرد.

وی افزود: بخشی که بنده در بیمارستان کار می‌کردم، اولین بخشی بود که بیماران کرونایی به آنجا مراجعه می‌کردند و این باعث شد از همان اوایل روزهای کاریم در خدمت به بیماران کرونای تلاش و بتوانم با تمام توان و انرژی به فعالیت خود مشغول شوم.

این پرستار جوان سقزی بیان کرد: با توجه به اینکه بیماری کرونا در روزهای اول به شدت گسترش یافت، متأسفانه تأثیرات منفی زیادی بر روی روحیه و افکار مردم گذاشت تا جائیکه برخی از مردم جرأت مراجعه به بیمارستان را پیدا نمی‌کردند و برای تکمیل دوره درمانشان، خودم شخصاً به منازل آنها می‌رفتم.

شریفی که از همان اوایل دانشجویی خود پدر و مادرش را در یک تصادف از دست داده بود، با ابراز ناراحتی گفت: در سال 93 با قبولی در رشته پرستاری در دانشگاه، با خود و وجدان کاری خود عهد کرده که در این مسیر هر کاری برای کمک به همشهریانم از دستم برآید، کوتاهی و سهل‌انگاری نکنم.

وی اظهار کرد: از همان اوایل کارم بسیاری از اطرافیانم من را از رفتن به خانه‌های بیماران کرونا منع می‌کردند و به دلایل مختلفی اعم از قدرنشانسی مردم از کارم، سبک کردن کارخود، خطر انداختن جان خودم و بسیاری از دلایل دیگر مانع از کار و متأسفانه کسی حاضر به همکاری با من نمی‌شد.

این جوان سقزی افزود: در زمینه ضد عفونی کردن محلات، مدارس و سطح خیابان‌ها همراه با سایر دوستانم، همکاری داشتم اما برای بحث پرستاری از بیماران در منزل با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی به تنهایی خودم کار می‌کردم که بعداً با منعکس شدن کارهایم چند نفری موافق و این انگیزه خوبی برای من شد.

وی ادامه داد: در این مدت یکی از موسسه‌های خیریه شهرستان سقز که به‌صورت رسمی در بحت کمک به سلامت و نیازهای مالی نیازمندان فعالیت داشته، از من حمایت کرده تا فقط بتوانم به‌دلیل جلب اعتماد مردم و به‌صورت قانونی و رایگان برنامه‌هایم را پیش ببرم.

توصیه مهم کرونایی متخصص بیماری‌های عفونی به مردم/از تجمع در فضای بسته خودداری کنیدمنفی بودن تست کرونا به معنای عدم ابتلا به بیماری نیست!

شریفی اظهار داشت: از آنجا که در همان اوایل شیوع بیماری در بخش کرونا فعالیت می‌کردم، از تمام مراحل درمان، مراقبت، تشخیص بیماری مطلع و آموزش‌های لازم را دیده بودم و همان تجربه و اقدامات را برای بیماران در منازل انجام می‌دادم و در صورت حاد بودن یا پیشرفت بیماری، آنها را به بیمارستان ارجاع می‌دادم که در صورت تشخیص پزشکان و پروسه درمان، من هم برای راهنمایی بیشتر در کنارشان می‌ماندم.

وی به نحوه کمک‌های خود به بیماران کرونایی در منزل اشاره کرد و افزود: با تشخیص بیماری و درمان آنها توسط پزشک، بیمارانی حاضر به بستری در بیمارستان نمی‌شدند و این مشکلاتی برای آنها ایجاد می‌کرد، برای کمک به این افراد به منزل آنها می‌رفتم و تزریق داروهایی عضلانی، اکسیژن تراپی یا سرم تراپی در «حیطه کاری پرستاری» انجام و یا دربحث راهنمایی، مشاوره و چگونگی مراقبت از خود به انها کمک می‌کردم.

این پرستار جوان سقزی گفت: برخی از مردم که به بیماری کرونا مبتلا شده بودند و وضعیت جسمانی بسیار نامناسبی داشتند، متأسفانه به‌دلیل شایعات و ترس از محیط بیمارستان، برای درمان خود مراجعه نمی‌کردند و من شخصاً باهدف دل گرمی، اطمینان، تغییر ذهنیت اشتباه آنها و اعتماد به محیط بیمارستان و در برخی موارد نیز درتامین کمک‌های مالی به نیازمندان کرونایی آنها را مجاب به مراجعه و تا حد امکان نیز در بیمارستان با آنها همراه می‌شدم که خوشبختانه بسیاری از این افراد اکنون درسلامتی کامل و همچنان با من در ارتباط هستند.

وی با ذکر اینکه تاکنون مشکل خاصی در بحث بیماری کرونا برایم پیش نیامده است، افزود: هر ماه نزدیک به 100 تا 120 ساعت اضافه کاری در بیمارستان کار می‌کنم و در زمان‌های خارج از وقت اداری نیز به 4 تا 5 خانواده کرونایی مراجعه می‌کنم.

این پرستار سقزی با ذکر اینکه اگر بار دیگر شدت بیماری کرونا در موج‌های دیگر شیوع پیدا کند، قطعاً این کار را با علاقه بیشتر ادامه خواهم داد، خاطر نشان کرد: از همان روزهای اول که به این کار علاقه و عهد بسته بودم، هدفم اول تغییر ذهنیت مردم نسبت به شغل پرستار که مزایا و حقوق زیاد می‌گیرند و به همین دلیل کار می‌‌کنند، بود همچنین دعای خیری برای خانواده، همشهریانم و ثابت کردن نیت پاک قلبی پرستاران است.

شریفی خاطرات خوب و بد زیادی از این مدت زمان شیوع بیماری کرونا داشت و معتقد بود: همیشه درهر شرایطی نباید فقط به منفعت خود توجه کنیم، با تمام دل گرمی، توان و انرژی حاضر به همکاری و کمک به هم استانی‌های خود هستم، امید است که روزی شیوع بیماری کرونا در کشور و استان کردستان ریشه‌کن و همه مردم در آرامش و سلامتی کامل به زندگی خود ادامه دهند.  

گفتنی است؛ این پرستار متعهد سقزی علاقه‌ای به رسانه‌ای شدن نام و عکس خود نداشت.

انتهای پیام/484/ ع

R7848/P/S6,66/CT7 بیشتر بخوانید... بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی پای کار درمان بیماران کرونایی آمد نمره ۱۶ به عملکرد وزارت بهداشت در بستری بیماران کرونایی رضاشاه، کرونا و حکمِ عشق قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی پای کار درمان بیماران کرونایی آمد نمره ۱۶ به عملکرد وزارت بهداشت در بستری بیماران کرونایی رضاشاه، کرونا و حکمِ عشق پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ بیش از ۲میلیون تن ذرت در کشور گم شد/ مرغداران همچنان از بازار آزاد دان می‌خرند ۲ کرمانشاه مقصد گردشگران سلامت از کشور عراق / ۴ پروژه بزرگ گردشگری سلامت در استان اجرا می‌شود ۳ جزئیات آتش‌سوزی در بازار پردیس کیش /بخشی از بازار ‌کاملاً تخریب شد / یک نفر جانش را از دست داد + تصاویر ۴ ‌اعزام ۶ تیم ارزیاب به منطقه گیلانغرب/ زلزله خسارتی نداشت/ وضعیت در شهر عادی شد ۵ استاندار گلستان‌: تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های گلستان به سرعت در حال کاهش است‌ ۶ آغاز مرحله دوم رزمایش مواسات در استان البرز/ توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان + فیلم ۷ حرم رضوی غرق در شادی اهل بیت(ع)/ نقاره‌های حرم رضوی میلاد امام کاظم(ع) را بشارت دادند ۸ عامل انفجار صوتی زاهدان دستگیر شد مهمترین اخبار استانها گزارش ویدئویی| روایت بانوی تازه مسلمان‌شده ژاپنی از دین اسلام / آرزو‌یم شنیدن اذان ‌بود / حضرت علی(ع) زندگی‌ام را دگرگون کرد حرم رضوی غرق در شادی اهل بیت(ع)/ نقاره‌های حرم رضوی میلاد امام کاظم(ع) را بشارت دادند آغاز مرحله دوم رزمایش مواسات در استان البرز/ توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان + فیلم معاون وزیر ارشاد: رسانه‌ها در دوران کرونا پا به پای مدافعان سلامت فعالیت کردند مهمترین اخبار تسنیم روحانی: همبستگی جهانی با مردم رنج‌دیده لبنان نشانه وجدان بیدار بشریت است وزارت خارجه: دبیرخانه شورای همکاری خلیج فارس بلندگوی ایران ستیزان شده است ناکامی برایان هوک؛ سرنوشت سریالی «احمق‌های درجه یک» در جنگ اراده‌ها با ایران موسوی: عامل بمباران‌ هسته‌‌ای ژاپن به جای پاسخگویی مدعی مقابله با سلاح‌های کشتار جمعی است دومین شب ناآرامی‌های لبنان/ هشدار ارتش به خشونت‌طلبان/ حمله مهاجمان به برخی وزارتخانه‌ها درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماران کرونایی بیماران کرونا بیماری کرونا همان اوایل کاری خود حرم رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۳۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • فریادهای خاموش: روایت‌های ناگفته از حمله به نورشمس | گزارش تصویری
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران