Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@16:28:11 GMT

ایجاد شبکه شاد کنار از یک ماه بعد از کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۳۶۸۴

ایجاد شبکه شاد کنار از یک ماه بعد از کرونا

ایجاد شبکه شاد کنار از یک ماه بعد از کرونا

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با کارکنان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت:  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از نقطه‌های امید سرزمین ماست، اینجا یکی از عرصه‌های فرهنگ‌ سازی، تمدن سازی، هویت سازی و شخصیت سازی برای جامعه است.

 محسن حاجی میرزایی در دیدار مدیران و کارکنان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان در مجموعه فرهنگی آموزشی حجاب که پس از بازدید از مرکز انیمیشن و همچنین استودیو هنر پویا  برگزار شد، اظهار کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نقش بسیار پر رنگ و تاثیرگذاری در آینده این سرزمین دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: نظام تعلیم و تربیت با توجه به سال‌هایی را که سپری کرده است امروز می‌توان ارزیابی داشته باشیم، تا ببینیم تا چه حد در تحقق اهدافش موفق بوده است. بی شک دستاوردها و موفقیت‌هایی داشته است و در برخی زمینه‌ها موفقیت‌ها چشم‌گیر و تاثیرگذار بوده است اما وقتی از زاویه توجه به ماموریت‌های اصلی نظام تعلیم و تربیت به عملکرد نظام تعلیم و تربیت نگاه می‌کنیم نقدهای بسیاری وجود دارد.

وی افزود: ما در صدد هستیم انسانی را به جامعه ارائه کنیم که ظرفیت‌های او محرز شده و توانمندی‌ها و استعدادهایش شکوفا باشد و مجال کافی برای بروز و ظهور خلاقیت‌ها  فراهم شده باشد ما انسان‌ها را برای یک زندگی سخت و پیچیده آماده می‌کنیم زیرا دنیایی که فراروی ماست دنیایی پیچیده و پر مسئله است.

حاجی میرزایی ادامه داد: شرایط دنیا باعث شده تا انسان‌ها در برابر هجوم بی‌امان تغییرات و تحولاتی که تصویر روشنی از آن‌ها وجود ندارد، مستاصل و ناتوان شوند اینکه ما چگونه مصونیت بخشی کنیم و انسانی را بسازیم که در برابر این هجمه‌ها روی پای خودش بایستد و نقش آفرینی کند؛ فوق العاده ماموریت مهمی است که بخش مهمی از آن در سبد ماموریت‌های کانون قرار داده شده است.

وی افزود: اینکه به افراد این امکان را بدهیم تا درک دقیق‌تری از خودشان و فضای موجود داشته باشند و موقعیتی را فراهم کنیم تا شایستگی‌های خودشان را پرورش دهند مهم است. امروز این باور وجود دارد که اگر نظام تعلیم وتربیت ما توانایی این را داشته باشد که انسان‌ها را پرسشگر بار بیاورد خیلی بهتر از آن است که ذهن او را انباری از محفوظات و دانش‌هایی قرار دهد که معلوم نیست چقدر به کار او می‌آید.

عضو کابینه تدبیر و امید خاطرنشان کرد: به انسان‌هایی نیازمندیم که قدرت صورت بندی مسائل و پرسشگری را دارند و می‌توانند در مورد مسائل بیندیشند، خوب فکر کنند و خوب تصمیم بگیرند؛ لذا اگر نتوانیم این قابلیت را به نسل جدید بدهیم هرچیزدیگری به او بدهیم راه‌گشا نخواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اینجا یکی از نقطه‌های امید سرزمین ماست، اینجا یکی از عرصه‌هایی است که برای فرهنگ سازی، تمدن سازی، هویت سازی و شخصیت سازی امید بیشتری به آن می‌رود؛ خوشبختانه کانون سوابق درخشانی در فرهنگ ایران زمین دارد و همواره نامش با خلاقیت و اقبال و اشتیاق جوانان و نوجوان همراه بوده است و امیدوارم که این موجودیت ارزشمند کماکان به حیات خودش ادامه و توسعه دهد و این نقش را به درستی و به بهترین وجه ایفا کند.

وی اضافه کرد: کرونا ما را درشرایطی قرار داده است و ما در شرایط عدم قطعیت کامل هستیم هیچ تصویری از آینده که ممکن است یک ماه آینده باشد نداریم؛ بنابراین کارهایی را برای سال‌های سال انجام می‌دادیم که آنها را بلد بودیم و جنس هوشیاری در آن کارها، هوشیاری عملی است؛ در حالی که امروز باید هوشیارانه رفتار کنیم.

 وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز از هوشیاری عملی کاری برنمی‌آید امروز نیازمند هوشیاری استدلالی هستیم به این مفهوم که در لحظه بتوانیم در مورد خودمان و کارمان فکر کنیم و تصمیم بگیریم و شرایط را بفهمیم و متناسب با آن کنش و واکنش درستی داشته باشیم. دنیای امروز مانند حرکت در یک جاده بسیار پرخطری است که باید در لحظه حاضر بوده و چالش‌های آن را مدیریت کنیم.

عضو کابینه تدبیر و امید اظهار کرد: اینکه ما چگونه می‌توانیم در برابر مخاطرات واکنش سریع و بهنگام بدهیم یکی از مهم‌ترین قابلیت‌هایی است که امروز بروز و ظهور پیدا می‌کند؛ توانایی پاسخگویی مدیران به نیازهایی که تاکنون در معرض آن نبودند و در آن شرایط قرار نداشته‌اند.

وی با بیان اینکه ما در کمتر از یک ماه پس از شیوع کرونا، شبکه شاد را فعال کردیم و در حال حاضر بیش از 14 میلیون مخاطب به آن ورود پیدا کرده‌اند، افزود: هر چند ممکن است شاد نقص‌هایی هم داشته باشد اما از لحاظ سرعت و تنوع، واکنش آموزش و پرورش به مانند یک مجموعه زنده و پویا بود و در آینده مشخص می‌شود که آموزش و پرورش بار سنگینی را به دوش گرفته است الان نیز با شروع سال تحصیلی با یک شرایط غیر منتظره‌ای روبه رو هستیم، لذا باید خوب فکر کنیم و خوب تصمیم بگیریم لذا همه ماموریت‌های کانون نیز مورد مخاطره قرارگرفته است بنابراین  نمی‌شود هیچ ماموریتی را تعطیل کنیم؛ پس اگر کرونا مسیری را مسدود کرده باید از مسیری دیگر کار را به پیش بیریم.

شایان ذکر است؛ در این نشست تعدادی از مدیران و کارکنان مسائل و مطالبی را با موضوع کاری در حضور وزیر ارائه کردند.

 انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کانون پرورش فکری کودکان وزیر آموزش و پرورش نظام تعلیم انسان ها یک ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۳۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط

پروین پشتکوهی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان گفت: امیرعلی مهرابی در رشته لکوکیدز (مهندسی خلاقیت) و حسین شکری‌نیا در لیگ لکو الک (آزمایشگاه الکترونیک) به ترتیب مقام‌های دوم و سوم، و سهمیه شرکت در مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط کشور عمان را دریافت کردند.

وی افزود: مسابقات کشوری دانش‌آموزی لکوکاپ ایران دو روز پیش، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد و در این رویداد هزار گروه برتر حوزه رباتیک از سراسر کشور در ۱۵ رشته و ۳۰ لیگ با هم رقابت کردند.

لکوکاپ به عنوان یکی از بزرگترین رویداد‌های پژوهش محور دانش‌آموزی در خاورمیانه است که هر سال در دانشگاه‌های برتر برگزار می‌شود.

این رویداد پژوهشی با ایجاد بستری مناسب، این امکان را به کودکان و نوجوانان می‌دهد که در هر رشته‌ای که فعالیت کرده‌اند، خلاقیت و مهارت‌های فرا گرفته خود را به نمایش بگذارند و با سایر دانش‌آموزان رقابت کنند.

مسابقات جهانی مسقط آذر ۱۴۰۳ در کشور عمان برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • مولد سازی در گناوه باید با در نظر گرفتن مصلحت شهر باشد
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است