Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@09:23:16 GMT

نگران کلر آب نباشید

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۳۹۵۷

نگران کلر آب نباشید

به گزارش «تابناک»، کوشیار اعظم واقفی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص افزایش میزان کلر آب برای مقابله با کرونا و تاثیرات آن بر سیستم بدن انسان، اظهار کرد: میزان کلر آب در حجم بالا افزایش نیافته؛ در واقع میزان کنترل بر کلر باقی مانده افزایش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه در برخی نقاط ممکن بود میزان کلر باقی مانده به زیر نیم میلی گرم در لیتر برسد که در این مناطق میزان کلر کنترل و سعی شد میزان کلر در حد استاندارد باقی بماند، تصریح کرد: نسبت به گذشته میزان کلر مصرفی افزایش یافته اما چندان زیاد نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت آب و فاضلاب با بیان اینکه محدوده کلر باید بین ۰.۲ میلی گرم در لیتر و ۰.۸ میلی گرم در لیتر باشد، گفت: میزان کلری که می بایست در شرایط بحرانی با نظارت وزارت بهداشت افزایش دهیم یک میلی گرم در لیتر است و بیش از این میزان در هیچ کجای کشور افزایش نیافته است.

اعظم واقفی در پاسخ به این سوال که افزایش کلر در آب مشکلی برای سیستم بدن انسان ایجاد می کند؟ توضیح داد: بر اساس استاندارهای ملی و بین المللی اگر میزان کلر باقیمانده در آب از ۵ میلی گرم در لیتر بیشتر شود می تواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیاندازد ولی همانگونه که گفته شد حداکثر این میزان در شبکه های آب یک میلیگرم در لیتر است و هرگز مقدار آن به ۵ میلی گرم در لیتر نمی رسد.

وی با تاکید بر اینکه آن میزان از کلر که برای سلامتی مضر نیست، طبق استاندارد جهانی پنج میلی گرم در لیتر تعیین شده است، تصریح کرد: هیچ گاه ملزم به استفاده از این میزان کلر نخواهیم بود و وزارت بهداشت نیز بر میزان کلر باقیمانده در شبکه های توزیع آب نظارت کامل دارد.

علت کدر بودن آب چیست؟

وی در خصوص منازلی که در استان های مختلف هنگام باز کردن شیر آب و ریختن در ظرف شاهد رنگ کدر هستند، گفت: اگر علت این مساله کلر باشد مشترک بوی بسیار شدیدی را استشمام خواهد کرد، بنابراین خیال مشترکان از این بابت راحت باشد، چراکه رنگ کدر آب به علب وجود حباب های هوا در آب است.

مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت آب و فاضلاب ادامه داد: برخی اوقات به دلیل شرایط هیدرولیکی شبکه مقداری هوا با آب مخلوط و موجب کدر شدن رنگ آب می شود. تفاوت حباب هوا با کدورت آب نیز به راحتی قابل تشخیص است.

اعظم واقفی با بیان اینکه اگر لیوان آب در همان لحظه از پایین شروع به شفاف شدن کند یعنی تغییر رنگ آب به دلیل حباب هوا است اما اگر آب واقعا کدورت داشته باشد از بالا به پایین شروع به شفاف شدن می کند که این نشان می دهد موادی در آب وجود دارد که با گذر زمان ته نشین می شود.

وی با بیان اینکه اگر کدورت در آب وجود داشته باشد باید توسط شرکت آبفا برطرف شود اما نگرانی برای وجود حباب هوا در آب وجود ندارد، تصریح کرد: این موضوع نیز هیچ ارتباطی با میزان کلر موجود در آب ندارد و نیازی نیست که مشترکان از آب های بسته بندی استفاده کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح ترافیک 99 انفجار بیروت آمونیوم نیترات سرطان لوزالمعده سید عباس موسویان آب و فاضلاب آب شرب آب آشامیدنی کیفیت آب کلر آب ویروس کرونا مقابله با کرونا طرح ترافیک 99 انفجار بیروت آمونیوم نیترات سرطان لوزالمعده سید عباس موسویان میلی گرم در لیتر میزان کلر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • ۵.۷ میلی‌متر باران در لرستان بارید
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • میزان بارش باران در ۷۲ ساعت گذشته خراسان جنوبی اعلام شد
  • میزان بارش‌های روز گذشته در خراسان شمالی اعلام شد
  • ۱۱۲ میلی متر بارندگی در رومشکان لرستان ثبت شد
  • جدول میزان بارش در فارس تا ساعت ۱۵:۳۰
  • ۴۸ میلی متر میانگین بارش در استان کرمانشاه/ روانسر با ۱۰۰ میلی متر رکورددار است
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • بارش ۴۸ میلی متری باران برای کرمانشاه