Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، کم نیستند دانش‌آموزان یا دانشجویانی که از پیشینه اجتماعی و اقتصادی کم‌تری برخوردار هستند. در همین راستا دانشگاه‌ها در تلاشند تا برای اصلاح این امر تلاش کنند، رتبه‌بندی تاثیرگذاری دانشگاه‌ها نشانه‌ای از این تلاش است.

برای جمع‌آوری داده‌های رتبه‌بندی تاثیرگذاری‌، نقشه‌های دانشگاه‌های سراسر جهان بر اساس 17 هدف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDG) ترسیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله معیارهایی که به سنجش دانشگاه‌ها در کاهش نابرابری‌ها کمک کرده‌اند می‌توان به تعداد دانشجویان درجه یک، تعداد دانشجویان کشورهای در حال توسعه، نسبت دانشجویان و کارمندان دارای معلولیت، اقدامات علیه تبعیض و میزان تحقیقات در زمینه عدالت اجتماعی اشاره کرد. نظام رتبه‌بندی تایمز 100 دانشگاه برتر جهان که برای کاهش نابرابری‌ها را رتبه‌بندی کرده است که در ادامه به آن اشاره شده است.

1. دانشگاه آر.ام.آی.تی (RMIT)
دانشگاه آر.ام.آی.تی RMIT متعهد شده است که در زمینه اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد تلاش کند، این دانشگاه در حال انجام تعدادی از پروژه‌های تحقیقاتی است که نابرابری‌های همه جنبه جامعه را در استرالیا کشف می‌کند. از جمله پروژه‌های تحقیقاتی این دانشگاه برای کاهش نابرابری‌ها می‌توان به ایجاد عدالت اجتماعی در سیستم‌های حمل و نقل عمومی، فضای باز عمومی، قیمت مسکن و اشتغال در شهرهای استرالیا اشاره کرد.

2. دانشگاه شرق لندن
دانشگاه شرق لندن در راستای کاهش نابرابری‌ها، از دانشجویانی حمایت می‌‌کند که از خانواده‌های کم درآمد هستند اما از لحاظ درسی سابقه خوبی دارند. این دانشگاه همچنین تلاش کرده است تا زنان را ترغیب کنند تا در مباحثی کند که منجر به جذب و ارتقای جایگاه خودشان می‌شود.

این دانشگاه در سال 2019 دفتری را با هدف رفع نابرابری‌های جنسیتی، نژادی و سایر موارد تأسیس کرده است.

3. دانشگاه سیدنی غربی

دانشگاه سیدنی غربی خدماتی مانند مشاوران حرفه‌ای در حوزه معلولیت و کارمندان آموزش دیده در حوزه کاهش نابرابری‌های اجتماعی را ارائه می‌دهد. این دانشگاه با مشاوره دانشجویان قبل از پذیرش، با تکیه بر پشتیبانی‌های دانشگاه بر حمایت از معلولان تمرکز می‌کند.

در این دانشگاه پشتیبانی گسترده‌ای از دانشجویان بین‌المللی صورت می‌گیرد. این پشتیبانی شامل مشاوره عملی در مورد زندگی و تحصیل در استرالیا است، همچنین اطلاعات مهم در مورد سلامت روان و افسردگی را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد.

4. دانشگاه چارلز استورت

دانشگاه چارلز استورت برای تشویق دانشجویان با توان مالی کمتر برای حضور داشتن در دانشگاه، سازوکارهای حمایتی تعیین کرده است که از جمله آن می‌توان به کاهش موانع و اقدامات عملی برای پشتیبانی از دانشجویان پس از حضور در دانشگاه اشاره کرد. نمونه‌ای از آن پروژه‌ای بود که توسط دانشجویان هدایت می‌شد، این تیم موفق به نوسازی لپ‌تاپ‌هایی شدند که دیگر مورد نیاز دانشگاه نیستند، در نهایت این لپ‌تاپ‌ها در اختیار دانشجویان قرار گرفت.

این دانشگاه همچنین تحقیق قابل توجهی در مورد نابرابری‌های اجتماعی در سراسر استرالیا و با شرکای بین‌المللی خود انجام می‌دهد.

5. دانشگاه وولونگونگ

دانشگاه وولونگونگ مجموعه‌ای از پروژه‌های تحقیقاتی را طراحی کرده است که هدف آنها کاهش نابرابری در همه ابعاد جامعه است. برخی از این موارد شامل پروژه مراقبت از جوامع است که شبکه‌های تحقیقاتی را برای مشارکت ذینفعان اصلی در جامعه بومی آماده کرده و همچنین در زمینه توانمندسازی زنان در زمینه کسب درآمد فعالیت می‌کند.

20 دانشگاه برتر که در زمینه کاهش نابرابری‌ها توسط نظام رتبه‌بندی تایمز ارزیابی شده است در جدول زیر آمده است:

بر اساس نظام رتبه‌بندی تایمز، دانشگاه علوم پزشکی ایران و کاشان در بین دانشگاه‌هایی که برای کاهش نابرابری‌ها تلاش می‌کنند، توانسته‌اند به ترتیب رتبه 44 و 73 را کسب کنند.

انتهای پیام/

31 / 320 رتبه‌بندی تایمز دانشگاه علوم پزشکی ایران کاشان کاهش نابرابری‌ها

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رتبه بندی تایمز دانشگاه علوم پزشکی ایران کاشان کاهش نابرابری ها کاهش نابرابری ها بندی تایمز دانشگاه ها رتبه بندی نظام رتبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۴۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین دوره جشنواره نمایشنامه خوانی شهرستان سقز با حضور ۱۶ گروه برگزار شد و در این جشنواره گروه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با کار خوانش نمایشنامه سحوری اثر استاد قطب‌الدین صادقی حضور پیدا کرد و توانست با کسب جوایز رتبه نخست موسیقی و صحنه خوانی توسط نوید شفیعی، مقام اول کارگردانی توسط سارو رحیمی و مقام اول بازیگری توسط سهند سوران سقزی، و در مجموع مقام اول گروهی را کسب و به‌عنوان نماینده استان کردستان به جشنواره کشوری مونولوگ راه پیدا کند.

اجرای گروه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به‌عنوان نماینده تمام اجرا‌های صورت گرفته در میراث فرهنگی و موزه شهرستان سقز قرار گرفت.این جشنواره با حضور داوران ملی و استانی همچون آقای افشین خدری به میزبانی این شهرستان برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت