Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، تلویزیون چین روز دوشنبه در گزارشی اعلام کرد آمریکا خود را وقف مبارزه با چین در زمینه هایی چون هنگ کنگ و سین کیانگ کرده و ارتباطاتش را با تایوان افزایش داده است که نمونه آن سفر «آلکس آزار» وزیر بهداشت و خدمات انسانی آن کشور به تایوان است.

این رسانه می افزاید این سفر، تحرکی بسیار خطرناک از سوی آمریکا محسوب می شود که به نفع هیچ طرفی نیست شاید بهتر بود که آمریکا بجای مبارزه با چین، توان خود را بر روی مبارزه با کرونا متمرکز کند که بیش از ۵ میلیون نفر را در آن کشور بیمار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه گلوبال تایمز ارگان حزب حاکم چین هم در همین ارتباط آورده است: در آمریکا بیش از ۵ میلیون نفر کرونا گرفته اند و بیشتر از ۱۶۰ هزار نفر هم در پیشرفته ترین کشور دنیا جانشان را از دست داده اند ولی جدیتی که آمریکا در مبارزه با چین نشان می دهد در مقابله با کرونا دیده نشده است.

نشریه تاکید کرد: اقداماتی که در ماه های اخیر دولت آمریکا علیه چین اتخاذ کرده به مراتب بیشتر از تدابیری است که این کشور برای مهار کرونا اندیشیده است در حالی که هر روز شمار زیادی از آمریکایی ها بیمار می شوند و فوت می کنند از نظر آن کشور تهدید اصلی و چالش اولیه که باید سخت تر با آن برخورد کرد چین است.

خبرگزاری شینهوا هم در گزارشی از جنگ آمریکا با چین در عرصه فناوری خبر داده و آورده است: دولت آمریکا شرکت های نرم افزاری و فنی چین را در زمره تازه ترین هدف حملات خود قرار داده است.  

"وانگ ون بین" سخنگوی وزارت خارجه چین هم تاکید کرد که آمریکا پیشاپیش و بدون هیچ مدرک و سندی، شرکت های چینی را گناهکار دانسته و به اقدام علیه آنها روی آورده است این نقض آشکار اصول تجارت آزاد و مقررات سازمان تجارت جهانی است.

روزنامه مردم ارگان اصلی حزب حاکم چین روز دوشنبه به نقل از بیانیه دفتر ارتباطی دولت مرکزی چین در هنگ کنگ نوشت: تحریم های آمریکا علیه دیگران بتدریج به یک موضوع مضحک و خنده آور برای کشورهای جهان تبدیل می شود.

این روزنامه نوشته است: این تحریم ها خوی روان پریشان برتری جویانه و قلدرمآبانه آمریکا را نشان می دهد ولی مردم چین هرگز مرعوب نخواهند شد و برایشان چنین تحریم هایی چیزی جز یک شوخی محسوب نمی شود.  

"لیو خویی نینگ" مقام ارشد چین در هنگ کنگ بتازگی تحریم های آمریکا علیه خود و شماری دیگر از مقام های چین و هنگ کنگ را به سخره گرفت و نوشت: حالا که آمریکا ما را تحریم کرده است برای ترامپ یک ۱۰۰ دلاری ارسال می کنم تا آن را فورا توقیف کند.

کری لام رییس منطقه اداری ویژه هنگ کنگ هم گفته است: اکنون که تحت تحریم آمریکا قرار گرفته است روادید خود به آن کشور را که تا سال ۲۰۲۶ میلادی اعتبار دارد لغو می کند زیرا دیگر نیازی نیست به آنجا سفری داشته باشد.

برچسب‌ها ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا پکن پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا پکن ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا پکن آن کشور هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۴۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کنعانی: ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد