Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۷۳۳ هزار و ۹۹۵ نفر رسیده است.

به گزارش ایسنا، شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۰ میلیون و ۲۴ هزار و ۲۶۵ نفر رسیده و مرگ ۷۳۳ هزار و ۹۹۵ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۱۲ میلیون و ۸۹۸ هزار و ۲۳۸ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

از میان شش میلیون و ۳۹۲ هزار و ۳۲ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۳۲۷ هزار و ۳۵۶ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۴ هزار و ۶۷۶ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۳ میلیون و ۶۳۲ هزار و ۲۳۳ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۲ میلیون و ۸۹۸ هزار و ۲۳۸ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۷۳۳ هزار و ۹۹۵ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم، تنها کشورهایی هستند که بالای دو میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کرده‌اند.

همچنین پس از ایالات متحده کشورهای برزیل، مکزیک، انگلیس و هند به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا پنج میلیون و ۱۹۹ هزار و ۴۴۴ مبتلا، ۱۶۵ هزار و ۶۱۷ قربانی

۲. برزیل سه میلیون و ۳۵ هزار و ۵۸۲ مبتلا، ۱۰۱ هزار و ۱۳۶ قربانی

۳. هند دو میلیون و ۲۱۴ هزار و ۱۳۷ مبتلا، ۴۴ هزار و ۴۶۶ قربانی

۴. روسیه ۸۸۷ هزار و ۵۳۶ مبتلا، ۱۴ هزار و ۹۳۱ قربانی

۵. آفریقای جنوبی ۵۵۹ هزار و ۸۵۹ مبتلا، ۱۰ هزار و ۴۰۸ قربانی

۶. مکزیک ۴۸۰ هزار و ۲۷۸ مبتلا، ۵۲ هزار و ۲۹۸ قربانی

۷. پرو ۴۷۸ هزار و ۲۴ مبتلا، ۲۱ هزار و ۷۲ قربانی

۸. کلمبیا ۳۸۷ هزار و ۴۸۱ مبتلا، ۱۲ هزار و ۸۴۲ قربانی

۹. شیلی ۳۷۳ هزار و ۵۶ مبتلا، ۱۰ هزار و ۷۷ قربانی

۱۰. اسپانیا ۳۶۱ هزار و ۴۴۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۵۰۳ قربانی

پس از آن ایران با ۳۲۶ هزار و ۷۱۲ مبتلا و ۱۸ هزار و ۴۲۷ قربانی کرونا در رتبه یازدهم کشورهای درگیرِ این بیماری قرار گرفته است.

سپس کشورهای انگلیس با ۳۱۰ هزار و ۸۲۵ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۸۸ هزار و ۶۹۰ مبتلا، پاکستان با ۲۸۴ هزار و ۱۲۱ مبتلا، بنگلادش با ۲۵۷ هزار و ۶۰۰ مبتلا، ایتالیا با ۲۵۰ هزار و ۵۶۶ مبتلا، آرژانتین با ۲۴۶ هزار و ۴۹۹ مبتلا، ترکیه با ۲۴۰ هزار و ۸۰۴ مبتلا، آلمان با ۲۱۷ هزار و ۲۸۱ مبتلا، فرانسه با ۱۹۷ هزار و ۹۲۱ مبتلا، عراق با ۱۵۰ هزار و ۱۱۵ مبتلا، فیلیپین با ۱۲۹ هزار و ۹۱۳ مبتلا، اندونزی با ۱۲۵ هزار و ۳۹۶ مبتلا، کانادا با ۱۱۹ هزار و ۴۵۱ مبتلا، قطر با ۱۱۲ هزار و ۹۴۷ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

همچنین قزاقستان با ۹۹ هزار و ۴۴۲ مبتلا، مصر با ۹۵ هزار و ۴۹۲ مبتلا، اکوادور با ۹۴ هزار و ۴۵۹ مبتلا، بولیوی با ۸۹ هزار و ۹۹۹ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۶۶۸ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۸۳ هزار و ۲ مبتلا، سوئد با ۸۲ هزار و ۳۲۳ مبتلا، عمان با ۸۱ هزار و ۵۸۰ مبتلا، اوکراین با ۸۰ هزار و ۹۴۹ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۷۹ هزار و ۷۳۲ مبتلا، پاناما با ۷۴ هزار و ۴۹۲ مبتلا، بلژیک با ۷۴ هزار و ۱۵۲ مبتلا، کویت با ۷۱ هزار و ۷۱۳ مبتلا، بلاروس با ۶۸ هزار و ۸۵۰ مبتلا، امارات متحده عربی با ۶۲ هزار و ۵۲۵ مبتلا، رومانی با ۶۱ هزار و ۷۶۸ مبتلا، هلند با ۵۸ هزار و ۵۶۴ مبتلا، گواتمالا با ۵۶ هزار و ۶۰۵ مبتلا، سنگاپور با ۵۵ هزار و ۱۰۴ مبتلا، پرتغال با ۵۲ هزار و ۶۶۸ مبتلا و لهستان با ۵۱ هزار و ۷۹۱ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

کشورهای هندوراس، نیجریه، بحرین، ژاپن، ارمنستان، غنا، قرقیزستان، افغانستان، سوئیس، آذربایجان، الجزایر، مراکش، ازبکستان، صربستان، ایرلند، مولداوی، کنیا، ونزوئلا، اتریش، نپال، کاستاریکا، اتیوپی، استرالیا و السالوادور نیز تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را ثبت کرده‌اند.

تعداد قربانیان کرونا در آمریکا از ۱۶۵ هزار نفر گذشت

به گزارش ایلنا به نقل از ورلدمیتر، تعداد کل قربانیان کرونا در آمریکا به ۱۶۵ هزار و ۶۰۸ نفر رسید.

تعداد کل مبتلایان به کرونا در این کشور نیز به پنج میلیون و ۱۹۹ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.

دو میلیون و ۶۶۴ هزار و ۶۱۲ نفر نیز بعد از ابتلا به ویروس کرونا بهبود یافته‌اند.

۴۹ نفر دیگر در چین به کرونا مبتلا شدند

۴۹ نفر دیگر در چین به کرونا مبتلا شدند و به این ترتیب، شمار کل مبتلایان به ۸۴ هزار و ۶۶۸ نفر رسید.

در این کشور مورد جدیدی از مرگ بر اثر کرونا ثبت نشده و آمار قربانیان روی چهار هزار و ۶۳۴ نفر ثابت مانده است.

۷۹ هزار و ۲۳۲ نفر نیز پس از ابتلا به کرونا در چین بهبود یافته‌اند.

عبور قربانیان کرونا در برزیل از ۱۰۱ هزار نفر

تعداد قربانیان کرونا در برزیل به ۱۰۱ هزار و ۱۳۶ نفر رسید.

تا کنون در سراسر این کشور، سه میلیون و ۳۵ هزار و ۵۸۲ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

دو میلیون و ۶۶۴ هزار و ۷۰۱ نفر نیز پس از ابتلا به این ویروس بهبود یافته‌اند.

تمدید ۳۰ روزه وضعیت اضطراری در ونزوئلا

رئیس‌جمهوری ونزوئلا وضعیت اضطراری در این کشور را به مدت ۳۰ روز دیگر تمدید کرد.

به گزارش الجزیره، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهوری ونزوئلا وضعیت اضطراری در این کشور را که به دلیل شیوع کرونا اعمال شده است، به مدت ۳۰ روز دیگر تمدید کرد.

وی در این‌باره گفت که پنج هزار و ۴۹۱ شهروند ونزوئلا که اخیرا به کشور بازگشته‌اند، به کرونا مبتلا هستند.

تا کنون در این کشور حدود ۲۶ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲۲۳ نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

لینک کوتاه: asriran.com/0036wW

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا قربانیان کرونا بهبود یافته اند کرونا مبتلا دو میلیون نفر رسید ۱۶۵ هزار کووید ۱۹ هزار نفر داده اند نفر نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۴۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • افزایش شمار قربانیان فرونشست بزرگراه در جنوب چین
  • افزایش مجدد شمار قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • حرکت اعتراضی دانشجویان درآمریکا بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی است
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟