Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، کوشیار اعظم واقفی درباره افزایش میزان کلر آب برای مقابله با کرونا و تاثیرات آن بر سیستم بدن انسان اظهار کرد: میزان کلر آب در حجم بالا افزایش نیافته و درواقع میزان کنترل بر کلر باقیمانده افزایش یافته است.

او گفت: در برخی نقاط ممکن بود میزان کلر باقیمانده به زیر نیم میلی‌گرم در لیتر برسد که در این مناطق میزان کلر کنترل و سعی شد میزان کلر در حد استاندارد باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  میزان کلر مصرفی نسبت به گذشته افزایش یافته اما چندان زیاد نبوده است.

اعظم واقفی با بیان اینکه محدوده کلر باید بین ۰.۲ میلی‌گرم در لیتر و ۰.۸ میلی‌گرم در لیتر باشد، گفت: میزان کلری که باید در شرایط بحرانی با نظارت وزارت بهداشت افزایش دهیم، یک میلی‌گرم در لیتر است و بیش از این میزان در هیچ کجای کشور افزایش نیافته است.

وی در پاسخ به این سوال که افزایش کلر در آب مشکلی برای سیستم بدن انسان ایجاد می کند یا خیر، توضیح داد: بر اساس استاندارهای ملی و بین‌المللی اگر میزان کلر باقیمانده در آب از ۵ میلی گرم در لیتر بیشتر شود، می‌تواند سلامت مصرف‌کننده را به خطر بیندازد ولی همانطور که گفته شد، حداکثر این میزان در شبکه‌های آب یک میلی‌گرم در لیتر است و هرگز مقدار آن به ۵ میلی‌گرم در لیتر نمی‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه آن میزان از کلر که برای سلامت مضر نیست، طبق استاندارد جهانی 5 میلی‌گرم در لیتر تعیین شده است، اظهار کرد: هیچ وقت ملزم به استفاده از این میزان کلر نخواهیم بود. ضمن این که وزارت بهداشت هم بر میزان کلر باقیمانده در شبکه های توزیع آب نظارت کامل دارد.

علت کدر بودن آب چیست؟

مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت آب و فاضلاب در خصوص شهروندانی که در استان‌های مختلف شاهد رنگ کدر آب لوله‌های آب خود هستند، گفت: اگر علت این مساله کلر باشد، مشترک بوی بسیار شدیدی را استشمام خواهد کرد. بنابراین خیال مشترکان از این بابت راحت باشد. رنگ کدر آب به علب وجود حباب‌های هوا در آب است.

وی افزود: برخی اوقات به دلیل شرایط هیدرولیکی شبکه، مقداری هوا با آب مخلوط و موجب کدر شدن رنگ آب می شود. تفاوت حباب هوا با کدورت آب نیز به راحتی قابل تشخیص است.

اعظم واقفی با بیان اینکه اگر لیوان آب در همان لحظه از پایین شروع به شفاف‌شدن کند، یعنی تغییر رنگ آب به دلیل حباب هوا است، اما اگر آب واقعا کدورت داشته باشد، از بالا به پایین شروع به شفاف‌شدن می کند که این نشان می‌دهد موادی در آب وجود دارد که با گذر زمان ته‌نشین می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر کدورت در آب وجود داشته باشد، باید توسط شرکت آبفا برطرف شود اما نگرانی برای وجود حباب هوا در آب وجود ندارد، گفت: این موضوع هیچ ارتباطی با میزان کلر موجود در آب ندارد و نیازی نیست که مشترکان آب‌های بسته‌بندی (معدنی) خریداری کنند.

کد خبر 538859 برچسب‌ها آب كرونا در ايران آبفا - آب و فاضلاب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آب كرونا در ايران آبفا آب و فاضلاب میلی گرم در لیتر میزان کلر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: از این حجم ۷۱ میلیارد لیتر نفت خام و ۶۶ میلیارد لیتر مربوط به فرآورده‌های نفتی بوده است.

به گزارش خبرنگار شانا،‌ ارسلان رحیمی بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشستی با نمایندگان رسانه‌های خبری، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۳۲ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در کشور منتقل شده است که این مقدار با رشد ۳.۷ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسید.

وی همچنین از انتقال بیش از ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: پارسال به ۱۹ نیروگاه کشور سوخت مایع تحویل شده است که امیدواریم با اتصال نیروگاه‌های جدید ازجمله علی‌آباد، این تعداد افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تأکید کرد: با تزریق روان‌کننده در خط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی طی سال ۱۴۰۲، حجم انتقال افزایش یافته است که درنتیجه نیاز به استفاده از روان‌کننده با بهره‌برداری از خطوط لوله جدید کاهش خواهد یافت.

افزایش نزدیک به ۱۰۰۰ کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده

رحیمی تصریح کرد: با بهره‌برداری از چهار خط لوله جدید انتقال شامل خط انتقال ۴۴۹ کیلومتری بندرعباس - سیرجان - رفسنجان، ۱۲۵ کیلومتری نظامیه به اهواز، ۹۹ کیلومتری یزد - نائین و ۲۲۰ کیلومتری تبریز - خوی - ارومیه در سال ۱۴۰۳ نزدیک به یک هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور افزوده خواهد شد. هم‌اکنون حدود ۱۴ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی در کشور وجود دارد که این متراژ با اضافه‌شدن خطوط جدید به ۱۵ هزار کیلومتر خواهد رسید.

صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری با انتقال مواد نفتی با خطوط لوله

وی با مقایسه هزینه انتقال نفت خام و فرآورده با خط لوله نسبت به جابه‌جایی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: برای انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر مواد نفتی در سال ۱۴۰۲ به ۵.۵ میلیون سفر نفتکش با میانگین طی مسافت هزار و ۲۰۰ کیلومتر رفت و برگشت نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ادامه داد: برای این حجم از تردد نفتکش‌های جاده‌پیما درمجموع به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر گازوئیل نیاز است که در صورت انتقال با خطوط لوله، با احتساب مصرف حدود ۸۰۰ میلیون لیتر از رقم یادشده به‌منظور انجام عملیات انتقال، بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر سوخت (معادل بیش از یک میلیارد دلار) صرفه‌جویی می‌شود. جلوگیری‌ از مخاطره‌های زیست‌محیطی و آسیب‌های جانی از دیگر مزایای استفاده از خطوط لوله انتقال به‌جای نفتکش‌هاست.

روند کاهشی حجم سرقت از خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی

رحیمی درباره سرقت از خطوط لوله در سال ۱۴۰۲ گفت: آسیب‌های وارده ناشی از سرقت در خطوط لوله انتقال به جان افراد و محیط‌زیست بسیار زیاد است که تلاش می‌کنیم این موارد را با استفاده از فناوری و ماشین مهار کنیم.

وی افزود: موارد سرقتی گزارش‌شده در سال ۱۴۰۲ از ۴۷ به ۴۱ رسید که در ۳۵ مورد از این سرقت‌ها برداشت رخ داده است؛ حجم برداشت نفت و فرآورده‌های نفتی از خطوط بسیار جزئی بوده و رو به کاهش است، درعین‌حال تلاش می‌کنیم با استفاده از تجهیزات روزآمد این موارد را به صفر برسانیم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران همچنین از واگذاری عملیات بهره‌برداری خط لوله گوره - جاسک به شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: هدف اولیه این خط لوله صادرات است که در حوزه کاری ما نیست و همکاران ما به‌عنوان پایشگر در این پروژه حضور داشتند؛ همچنین این پروژه یک خط لوله انشعابی برای تأمین خوراک نفت خام پالایشگاه بندرعباس خواهد داشت.

این خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • نگرانی از کاهش سطح دینداری و افزایش بی اعتمادی در جامعه در یادداشت عباس عبدی
  • خودرو میتسوبیشی پاجرو اسپورت 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • نگرانی پنتاگون از «تقویت» روابط روسیه و کره‌شمالی
  • یزد؛ همچنان کم بارش ترین استان کشور/ سامانه جدید بارشی در استان یزد+ فیلم
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور