Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@23:23:05 GMT

با گالری شخصی روان همسرتان نجنگید

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۶۳۹۷

با گالری شخصی روان همسرتان نجنگید

یکی از بدیهی‌ترین ذهن مشغولی‌ها و مشاجرات ابتدای زندگی زوجین؛ مدیریت روابط بین فردی است که پیش از ازدواج هر کدام آن‌ها داشته و با همان سرمایه ارتباطی وارد زندگی مشترک شده‌اند. روابط مادر دختری، مادر پسری، خواهر برادری، کاری، دوستانه و... که بخشی از زندگی و تعاملات شخصی هر فردی را شامل می‌شود.

اکرم شاهد/ کارشناس ارشد مشاوره خانواده

یکی از بدیهی‌ترین ذهن مشغولی‌ها و مشاجرات ابتدای زندگی زوجین؛ مدیریت روابط بین فردی است که پیش از ازدواج هر کدام آن‌ها داشته و با همان سرمایه ارتباطی وارد زندگی مشترک شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط مادر دختری، مادر پسری، خواهر برادری، کاری، دوستانه و... که بخشی از زندگی و تعاملات شخصی هر فردی را شامل می‌شود.

از آنجا که با تأهل، عالم مجردی پایان می‌یابد و فرد وارد مرحله تازه‌ای از یک رابطه بین فردی عمیق و متفاوت می‌شود، بسیار دور از ذهن است که از آن پس تمام روابط قبلی خود را حذف و فراموش کرده و تمام وقت خود را در خدمت رابطه زوجی قرار دهد.

بلکه فقط هر کدام باید در بعضی رابطه‌ها و کم و کیف آن‌ها تجدید نظر کرده و روابط خود را حول محور زندگی مشترکشان طرح‌ریزی و ادامه دهند.

اما فارغ از انواع روابط و چگونگی مدیریت آن‌ها، موضوع ما رابطه مهم مادر فرزندی است که با عناوینی چون مادرشوهر و مادرزن از آن‌ها یاد می‌شود. پس از تأهل نه تنها از شدت و مقدار این رابطه کاسته نمی‌شود که گاه پررنگ‌تر و در مواردی دردسرسازتر هم شده و زوجین را که خود درگیر کنار آمدن‌های اولیه با عالم متأهلی و شناخت یکدیگر هستند، وارد مرحله جدی و گاه سخت ماجرا می‌کند.

در اینجا هر کدام از طرفین باید با مدیریت فضای شخصی خانواده خود، طرف مقابل رابطه را از آسیب‌ها و گزندهای احتمالی که در برخی موارد متأثر از هیجان‌های والدگری والدینشان است، مصون بدارد.

قطعاً برای هر زوجی اتفاق افتاده است که از رفتار مادر یا نزدیکان همسر خود به‌خصوص در اوایل ازدواج که طرفین شناخت کافی از اخلاقیات و روحیات خانوادگی یکدیگر ندارند؛ آزرده خاطر شده باشند و اغلب نابالغانه‌ترین و ناکارآمدترین رفتارها را از خود نشان می‌دهند که این آغاز جر و بحث‌های بی پایان زندگی آن‌ها خواهد شد.

عموماً افراد در چنین مواقعی یا می‌پذیرند مادرشان اشتباه کرده و به دفاع نابلدانه از همسر خود، دچار بحث و جانبداری می‌شوند که چون صحیح عمل نمی‌کنند، نه تنها کمکی نمی‌شود که تخم کینه و نفرت را نیز می‌کارند یا نمی‌پذیرند مادر آن‌ها رفتارش صحیح نبوده و توقع دارند همسرشان همیشه دست پایین را بگیرد و به دل نگیرد و مدام او باشد که کوتاه می‌آید؛ این‌ها هم رابطه زوجی را قربانی رابطه والد فرزندی می‌کنند.

عده‌ای هم که اساساً کاری نمی‌کنند و حق را به کسی نمی‌دهند و در حاشیه امن خود یک گوش را در و گوش دیگر را دروازه می‌کنند؛ این عده بی‌مسئولیت، بسیار مستعد طلاق عاطفی و روابط زوجی ناسالم هستند.

اما با توجه به گریزناپذیر بودن تعاملات نزدیک خانواده‌ها و همسران، چگونه باید عمل کرد که نه سیخ بسوزد و نه کباب؟

*در ابتدا از همسرتان بخواهید موضوع ناراحتی را برایتان شرح دهد و شما هم بی‌طرفانه او را بشنوید، بگذارید طرف مقابلتان حال بد خود را بیان کند.

قرار نیست قاضی باشید و حکم بدهید؛ دنبال مقصر نگردید، فقط کافی است شرح ناراحتی را شنید.

*بدون جانبداری و قضاوت و سوگیری، پس از شنیدن ماجرا با او همدلی و دلجویی کنید و سعی در عادی‌سازی شرایط و یا نصیحت کردن نداشته باشید.

*اگر واقعاً رفتار نزدیکانتان اشتباه بوده، بابتش حتماً عذرخواهی کنید و در فرصت مناسب بدون حضور او، ناراحتی‌اش را ناراحتی خود دانسته و حدود دخالت و نظردهی خانواده را در یک گفت‌وگوی سالم و سازنده به آن‌ها گوشزد و مرزهای رابطه‌تان را به طور شفاف مشخص کنید.

*و اما اگر سوءتفاهم و برداشت اشتباه توسط همسرتان صورت گرفته بود؛ حتماً برای او با حوصله، بدون جانبداری توضیح دهید و کمک کنید تا به شناخت بهتر و دقیق‌تری از مدل خانوادگی شما برسد و سعی در آرام سازی‌اش داشته باشید.

اما متأسفانه زوجین در این شرایط به جای طی کردن موارد بالا و حل مسئله و پرداخت صحیح به موضوع، تمام تلاش خود را می‌کنند تا با بدترین ادبیات و الفاظ از خجالت وابستگان همسر خود دربیایند.

اتفاقی که می‌افتد یک جنگ و نبرد نابرابر با گالری شخصیِ روانِ طرف مقابلشان است.

بدین گونه که چون هر فردی در ذهن خود افراد را به ترتیب حضور و اهمیتشان پوشه‌بندی می‌کند و از آنجا که رابطه مادر فرزندی نخستین رابطه هر فردی است، پوشه مادر و تصاویری که از او در ذهن هر فرد است؛ قدیمی‌ترین، حجیم‌ترین، ماندگارترین و بعضاً مقدس‌ترین پوشه را تشکیل می‌دهد؛ وقتی هر کدام از زوجین بخواهند به آن پوشه تعرض کنند و به اصطلاح دربیفتند؛ ابتدا آرامش زندگی مشترکشان و روان طرف مقابل را به‌هم زده و پوشه خود را در مقابل کسی قرار می‌دهد که در روان همسرش قدمت بالایی دارد و در ادامه با توهین به آن پوشه در واقع فرد، خودش را تخریب می‌کند، چرا که پوشه همسری به‌تازگی ایجاد شده و احتمال از بین رفتنش خیلی بیشتر از پوشه مادر است.

پس مدیریت روابط یعنی اینکه هر وقت به افراد مهم گالری ذهن همسرتان خواستید توهین کنید، مراقب جایگاه خودتان باشید.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زندگی مشترک مشاوره خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۶۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج

به گزارش خبرگزازای خبرآنلاین از سنندج، اسعد فرهادی رئیس حوزه هنری استان کردستان در گفتگویی خبری با تبریک فرارسیدن میلاد خجسته حضرت معصومه (س) و روز دختر گفت: نقش آفرینی و حضور دختران و زنان این سرزمین در طول دوران انقلاب اسلامی با سرلوحه قراردادن ویژگی های یک زن مسلمان ایرانی و کمک در توسعه کشور و استان بسیار چشمگیر بوده است.

وی ادامه داد: حضور بانوان در عرصه های مختلف علمی و دانشگاهی، فرهنگی و هنری، سیاسی و اقتصادی ، ورزشی و اجتماعی نشان از توجه جدی نظام اسلامی به جایگاه واقعی زن در جامعه اسلامی است.

فرهادی تصریح کرد: در بخش فرهنگ و هنر هم امروز بانوان هنرمند در رشته های مختلف هنری حضوری جدی و بسیار پر اهمیتی را دارند که خلق آثار شایان توجه هنری مؤید همین امر است.

فرهادی در ادامه به نمایشگاه سیاه قلم بانوان هنرجوی حوزه هنری اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه حاصل یک سال فعالیت ۲۵ بانوی هنرجو است که زیر نظر مدرس دوره خانم فرنوش درخشانی از ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۳ به مدت یک هفته آثار خود را در معرض نمایش علاقه مندان قرار می دهند.

رئیس حوزه هنری استان کردستان ادامه داد: در این نمایشگاه که نخستین نمایشگاه تخصصی این هنر در استان محسوب می گردد ۴۶ اثر هنرجویان تا ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ آماده بازدید علاقه مندان است.

بانو فرنوش درخشانی مدرس کلاس های سیاه قلم حوزه هنری آنش آموخته مهندسی فناوری اطلاعات بیش از یک دهه است که به صورت تخصصی در زمینه طراحی و سیاقلم از مبتدی تا حرفه ای در آموزشگاه های هنری و مدارس سنندج مشغول به آموزش هستند که حاصل آن تربیت صدها هنرجوی توانمند در این زمینه است.

برگزاری چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی و حضور در برنامه های مختلف هنری بخشی از موفقیت های این بانوی هنرمند محسوب می گردد.

کلاس های آموزشی این هنرمند همه روزه در محل حوزه هنری استان کردستان دائر است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903044

دیگر خبرها

  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر
  • معجزه‌ای که روشنایی بخش چشم دل است
  • آغاز زندگی در حرکت خودرو امداد
  • حرکت یافتن زندگی در چهارچرخ امداد