Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق جدیدترین آمار، در دو هفته پایانی ماه ژوئیه دست‌کم آزمایش کرونای ۹۷ هزار کودک در آمریکا که اغلب آن‌ها کودک رنگین‌پوست ساکن ایالت‌های غربی و جنوبی هستند، مثبت شده است. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بنا بر گزارش آکادمی اطفال و انجمن بیمارستان کودکان در آمریکا، آزمایش کرونای دست‌کم ۹۷ هزار کودک در این کشور در دو هفته پایانی ماه ژوئیه مثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق این گزارش همچنین در مجموع آزمایش ۳۳۸ هزار و ۹۸۲ کودک از ابتدای همه‌گیری کرونا در این کشور مثبت شده است. این آمار به آن معناست که بیش از یک چهارم آزمایش‌های کودکان تنها در دو هفته مثبت بوده است.

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا خواستار بازگشایی مدارس است و این مسئله باعث اختلافاتی بین موافقان و مخالفان بازگشایی مدارس در ایالات متحده شده است.

بنابر این گزارش بیش از هفت نفر از هر ده کودک مبتلا از ایالت‌های جنوبی و غربی این کشور هستند. به گزارش روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز»، این آمار می‌تواند حتی بیشتر هم باشد زیرا آمار کامل تگزاس و اطلاعات بخش‌هایی از ایالت نیویورک در خارج از شهر نیویورک احتساب نشده است.

بر اساس این گزارش، ایالت‌های میزوری، اوکلاهما، آلاسکا، نوادا، آیداهو و مونتانا بیشترین تعداد ابتلای کودکان در دوره زمانی مذکور را ثبت کرده‌اند. در مقابل، شهر نیویورک، ایالت نیوجرسی و سایر ایالت‌های شمال شرقی جایی که در ماه‌های مارس و آوریل شاهد خیزش کرونا بودند، در این دوره کمترین میزان افزایش ابتلای کودکان را تجربه کردند.

از بین کودکان مبتلا شده، چهل درصد لاتین‌تبار و هیسپانیک، سی‌وسه درصد سیاه‌پوست و تنها سیزده درصد سفید پوست بوده‌اند. ده کودک مبتلا جان خود را از دست دادند و حدود دو سوم آن‌ها به بخش مراقبت ویژه فرستاده شدند.

در این گزارش ذکر شده که کودکان به ندرت به نوع سخت این بیماری مبتلا می‌شوند اما در گزارش دیگری که توسط مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا منتشر شده این نکته مورد تاکید قرار گرفته که تهدید ناشی از بیماری کووید-۱۹ با نام سندروم التهاب چند سیستمی در کودکان یا MIS-C به شکلی نامتناسب کودکان رنگین پوست را تحت تاثیر قرار داده است.

بنابر اعلام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته، با مرگ ۵۱۷ نفر جدید بر اثر ابتلا به کرونا، مجموع قربانیان این ویروس در ایالات متحده آمریکا به ۱۶۲ هزار و ۹۳۸ نفر رسید.

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که در شبانه روز گذشته، دستکم ۴۷ هزار و ۱۸ نفر جدید به ویروس «کووید-۱۹» مبتلا شدند و آمار کلی مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا به پنج میلیون و ۴۴ هزار و ۷۶۹ نفر افزایش یافت.

برآوردهای وبگاه «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد تعداد کسانی که در جهان به ویروس «کووید۱۹» مبتلا شده‌اند امروز (دوشنبه) از ۲۰ میلیون نفر فراتر رفته است.

بر این اساس تا لحظه نگارش این خبر ۲۰,۰۲۶,۱۶۱ نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند و ۷۳۴,۰۲۰ نفر نیز بر اثر آن جان خود را از دست داده‌اند. در مقابل اما حدود دوازده میلیون و نهصد هزار نفر از بند این بیماری رهایی پیدا کرده و سلامت خود را به دست آورده‌اند.

در میان کشورهای آلوده به این ویروس، ایالات متحده آمریکا بیشترین شمار مبتلایان در جهان را دارد.

پایگاه اطلاع‌رسانی «کووید یو اس ای» در تحلیل روند شیوع کروناویروس در ایالات متحده بر طبق آمار و ارقام روزانه و هفتگی مبتلایان به ویروس کرونا و قربانیان این ویروس پیش‌بینی کرده است که ظرف یک ماه آینده، مجموع مبتلایان به ویروس «کووید-۱۹» در آمریکا به ۶ میلیون و ۲۰۶ هزار و ۲۳۰ نفر و مجموع قربانیان این ویروس در این کشور به ۲۰۶ هزار و ۴۴۹ نفر افزایش یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ابتلای کودکان به کرونا در آمریکا آزمایش کرونا همه گیری کرونا ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۷۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد

کتاب خانه «زیرآب و جوجه لاک پشت ها» به عنوان دهمین اثر چاپ شده مسعود عرب زاده است که ۱۶ صفحه در تیراژ ۵۰۰ نسخه، تصویرگر سپیده شیرکو، قیمت ۶۰ هزار تومان توسط انتشارات قلمداران جنوب منتشر شده است.

مسعود عرب زاده به خبرنگار مهر گفت: خلیج فارس، به عنوان یکی از مرزهای آبی ایران با قدمت بالغ بر ۳۰ میلیون سال سرمایه بزرگ برای مردم ایران و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس است که رازهای زیادی در آن نهفته است. برای

وی اضافه کرد: همین منظور این نعمت الهی در آثار پژوهشی و قصه‌های کودکانه‌ام غنیمت دانسته و با این دغدغه به صورت مستمر تحقیق، نگارش و چاپ انجام می‌دهم.

این نویسنده کودک به موضوع کتاب پرداخت و گفت: هدف از نگارش این کتاب این است که این ثروت ملی و عرق وطن دوستی و مهین پرستی به کودکان و نوجوان نیز انتقال دهیم و با شناخت ارزش‌هایی که همواره در پیشبرد اهداف بلند میهنمان نقش دارد آن‌ها را آشنا کنیم.

عرب زاده افزود: در گوشه کنار مهینمان ایران همواره ثروت‌های مهمی نهفته است که برای نسل جدید خصوصاً کودکان ناشناخته است و وظیفه داریم تا این مهم‌ها را به کودکان بشناسانیم تا بدین گونه قسمتی از دین خود را ادا کرده باشیم.

عرب زاده افزود: این کتاب داستانی، به صورت نثر ادبی به شکل مصور در گروه «سنی ب و ج» به اهمیت کشتی رافائل که میراث و خانه هزاران گونه‌های دریایی شامل جوجه لاک پشت‌ها، ماهی‌ها و مرجان‌ها می‌باشد پرداخته است.

وی با اشاره به اینکه کتاب خانه زیر و آب و جوجه لاک پشت‌ها تنها با محوریت رافائل نیست یادآور شد: در پایان کتاب فراخوان قصه با موضوعات مرزبانی دریا، خاطره دریایی، اهمیت دریانوردی، اهمیت خلیج فارس، حفاظت از محیط زیست دریایی، ورزش دریایی، اهمیت دریا و اقتصاد معیشت … مطرح کرده‌ام که بعد از خواندن کتاب کودکان و نوجوانان بتوانند در قالب قصه به رشته تحریر در آورده و موضوعات زیست بوم خود بیشتر کنکاش کنند.

عرب زاده در رابطه با تازه‌های نشر حوزه کودک که در حال انجام است نیز گفت: کتاب روزنامه دریایی که به معرفی شخصیت شهید نادر مهدوی می‌پردازد مجوزهای لازم اخذ و بزودی چاپ و رونمایی خواهد شد.

مسعود عرب زاده متولد ۱۳۶۳ بندر بوشهر و کارشناس ارشد علوم تربیتی برنامه‌ریزی آموزشی است. وی روزنامه نگار، شاعر و نویسندگی در حوزه کودک و پژوهش‌های تاریخی چاپ کرده است.

از کتاب‌های عرب زاده می‌توان «کندوکاو» با موضوع آسیب شناسی هنر در استان بوشهر و «لحظه نگاری یک روزنامه نگار»، «جیک و جیک و جیک تولده»، «مجموعه شعر عاطفه آنجا بود»، «تولد نوشته‌ها» «گزارش‌های سفرنامه نویسان از بندر خارجی از شهر بوشهر از دوران باستان تا اوایل قرن بیستم»، «آئینه تمام نمای استان بوشهر»، «قهرمان قصه‌ی مادر بزرگ»، «کلمات آسمانی اند مضامین قرآنی در شعر شاعران استان بوشهر» نام برد.

این نویسنده همچنین کتاب‌های قصه کودک فوتبالیست‌ها و خورشید گویان، باغ دایی محمد روباه کت قرمزی در کوه کوزی، دریانورد کوچک، چهارده سبد عشق و نجات را در دست چاپ دارد.

کد خبر 6097262

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است