Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی طحان دزفولی رئیس جمعیت هلال احمر دزفول با هشدار نسبت به فعالیت تور‌های گردشگری غیرمجاز در این شهرستان گفت: فعالیت تور‌های غیرمجاز باعث بروز حوادث ناگوار در رودخانه دز و مناطق کوهستانی می‌شود.

او بیان داشت: جاذبه‌های گردشگری شهرستان دزفول سال‌های گذشته در رسانه‌های مختلف و فضای مجازی معرفی شدند که با معرفی این جاذبه‌ها شاهد ورود تور‌های گردشگری زیادی از نقاط مختلف استان و سایر استان‌ها به مناطق گردشگری شهرستان بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طحان دزفولی با اشاره به اینکه برخی از این تور‌ها به صورت غیرمجاز و بدون داشتن مجوز‌های لازم اقدام به فعالیت گردشگری می‌کنند که رعایت نکردن استاندارد‌های لازم بخصوص اصول ایمنی منجر به وقوع حوادث ناگوار از جمله حادثه تلخ چال کندی در سال ۹۶ شد، اظهار کرد: طی ماه‌های گذشته با وجود محدودیت‌های در نظر گرفته شده از سوی ستاد مدیریت کرونا با چند حادثه از جمله گم شدن اعضای تور گردشگری غیربومی مواجه شدیم که نشان دهنده بی‌توجهی به اصول گردشگری و کوهپیمایی است.

این مقام مسئول ادامه داد: برخی مناطق گردشگری شهرستان دزفول از جمله چال کندی، کول خرسون، دره توبیرون، آبشار شوی و برخی مناطق دیگر با وجود زیبایی بی‌نظیر و ویژگی‌های منحصر به فرد دارای نقاط حادثه خیز و بسیار خطرناک هستند که نداشتن شناخت کافی گردشگران از این مناطق می‌تواند ریسک وقوع حوادث ناگوار را به شدت افزایش دهد.

رئیس جمعیت هلال احمر دزفول با بیان اینکه نیمه دوم سال به دلیل شرایط آب و هوایی، حضور گردشگران در مناطق کوهستانی شهرستان افزایش می‌یابد و باید ضمن شناخت کافی از محل مورد نظر، این فعالیت در قالب تور‌های مجاز و دارای سابقه و مهارت کافی انجام شود، گفت: به طور قطع ساماندهی تور‌ها نظارت بیشتر نهاد‌های مربوطه را می‌طلبد و این مهم نقش بسزایی در کاهش حوادث خواهد داشت.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تور گردشگری تور گردشگری غیرمجاز تور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۷۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

امید شریفی مدیر روابط عمومی و امور رسانه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشور‌ها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او افزود: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیر‌های گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی، سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی را به عنوان یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا برشمرد و اظهار داشت: این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشور‌های همسایه، از منع تردد خودرو‌های خارجی با پلاک بین المللی در ایران و الزام دریافت و نصب پلاک گذر موقت به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرز‌های ورودی کشورمان یاد و تصریح کرد: این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحد‌های ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

مدیر روابط عمومی و امور رسانه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی تصریح کرد: در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرز‌های کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • حمله خرس به مرد ۶۰ ساله در مناطق عشایری دزفول
  • مصدوم شدن مرد ۶۰ ساله براثر حمله خرس در دزفول
  • ‌آغاز فعالیت سامانه بارشی از امشب در فارس‌/ مراقب آبگرفتگی معابر باشید
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • مسافران تعطیلات آخر هفته مراقب باشند/ بارندگی در این مناطق شدید خواهد بود
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • مثلث برمودای ایران کجاست؟