Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@00:23:34 GMT

گرانی جو عامل کاهش ۱۰ درصدی برداشت گندم است!

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۸۶۳۰

گرانی جو عامل کاهش ۱۰ درصدی برداشت گندم است!

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، محمدباقر منوچهری اظهار کرد: فرآیند برداشت و خرید تضمینی گندم در مناطق شرقی استان سمنا همچنان ادامه دارد.

وی از افزایش رغبت گندم کاران به فروش گندم به شرکت‌های دولتی و تعاونی‌های استان خبر داد و افزود: خوشبختانه امسال با پدیده خروج غیرقانونی گندم از استان به نقاط دیگر کشور مواجه نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرداخت به‌موقع مطالبه‌های گندم کاران به‌طور جد در دستور کار قرار دارد، حمایت از کشاورزان استان با اجرای طرح‌های کاربردی و کارشناسی برای افزایش و بهره‌وری در تولید محصول ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان با اشاره به تأمین آرد موردنیاز استان از گندم‌های مرغوب تصریح کرد: در همین ارتباط در سال گذشته پنج هزار تن گندم باکیفیت از دیگر نقاط کشور به استان سمنان وارد شد.

سید حسن میرعماد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز گفت: تاکنون بر اساس آخرین آمار ۷۶ هزار تن گندم از مزارع استان سمنان برداشت‌شده است. روند برداشت‌ گندم در مناطق ییلاقی و سردسیری استان سمنان ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود حداکثر یک هزار و ۵۰۰ تن دیگر گندم هم از مزارع استان برداشت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: امسال ۲۸ مرکز خرید گندم در سال جاری در استان فعال بوده، ۲۳۰ دستگاه برداشت گندم از نقاط مختلف کشور به استان سمنان در ماه‌های گذشته منتقل شد. در سال جاری پیش‌بینی‌شده بود که ۳۵ هزار تن گندم از شهرستان میامی برداشت شود که این رقم به‌عناوین‌مختلف محقق نشد. در سال زراعی جاری، ۲۱ هزار و ۴۴۰ اراضی آبی و ۱۰ هزار و ۷۰۰ هکتار اراضی دیم در استان سمنان به کشت گندم اختصاص یافت.

قیمت گران‌تر جو به نسبت گندم از دلایل بی‌رغبتی گندم کاران استان درکشت گندم در استان در سال زراعی جاری بوده است و قیمت جو به ازای یک کیلوگرم تا سه هزار تومان است درحالی‌که قیمت گندم به ازای یک کیلوگرم ۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.

کد خبر 538976 برچسب‌ها گندم استان سمنان وزارت جهاد کشاورزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: گندم استان سمنان وزارت جهاد کشاورزی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجید نبی‌پور گفت: هنگام برداشت محصول گندم با جبهه بارندگی مواجه شدیم که با اطلاع‌رسانی هواشناسی، نشست‌های بحران با همکاری استانداری برگزار و تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شد.   وی با بیان اینکه تاکنون ۵۰ درصد محصول گندم از مزارع خوزستان برداشت، ۸۶۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان خوزستان خریداری و در ۳۱ سیلو، ۱۲ کارخانه و ۷۱ مرکز خرید روباز نگهداری می‌شوند، افزود: ۵۸ هزار تن گندم در فضای باز نگهداری می‌شد که در صورت بارندگی دچار مشکل می‌شدند و خسارت زیادی می‌دیدند.   نبی پور ادامه داد: گندم‌هایی که در فضای باز نگهداری می‌شد با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی مراکز روباز با کاورکشی پوشانده و به طور کامل محافظت شد، از این رو در بارش‌های اخیر هیچگونه خسارتی ندیدند.   رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به انتقال بیش از ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف، اضافه کرد: فقط ۷ درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در دشت آزادگان، حمیدیه، هویزه و اهواز در حال انجام است.   وی با بیان اینکه بیشترین میزان بارندگی روز‌های اخیر در دزفول، اندیمشک و شوش ثبت شده است، گفت: نگرانی‌هایی در خصوص خسارت به مزارع برداشت نشده شهر‌های دزفول، شوش، اندیمشک، مسجدسلیمان، ایذه و دزپارت وجود دارد که در حال رصد و پایش مزارع این شهر‌ها هستیم.   مجید نبی پور با بیان اینکه خسارت‌های وارده به مزارع گندم در نقاط مختلف پس از پایش و بررسی کارشناسی اعلام خواهد شد، افزود: هر کشت با بیمه محصولات همراه است که خسارت‌ها به بانک کشاورزی اعلام خواهد شد تا حق کشاورزان ضایع نشود.   وی در خصوص بسته‌های حمایتی در صورت تداوم بارندگی، می‌گوید: امروز نشستی در این خصوص برگزار و تمهیدات لازم برای حمایت از بهره‌برداران اندیشیده خواهد شد.      

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری/ فوت ۱۰۹ نفر 
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان