Web Analytics Made Easy - Statcounter

سها رضانژاد در تاریخ 20 تیرماه امسال در ارتفاعات گردشگری کردکوی استان گلستان ناپدید شد و این موضوع برای هفته ها در مرکز توجه خبری قرار داشت. اگرچه گفته می شود جسد او پس از 28 روز جستجو در تاریخ 17 مرداد و در منطقه ای نسبتا دور از محل چادرها پیدا شده اما دلیل مرگ او هنوز در هاله ای از ابهام قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابهامی که خبرنگار رکنا را واداشت تا بررسی های بیشتری بکند.

سها رضانژاد / پس از پیدا شدن پیکری بی جان که پلیس اعلام کرده است  متعلق به سهارضا نژاد است ،خبرنگار رکنا اعضای تور را مورد بررسی قرار داد و به فردی به نام م. الف رسید . این فرد عکاس تور است و در صفحه اینستاگرامش عکس های زیادی از دختران و پسران در فضاهای بکر و غالبا خطرناک منتشر کرده است. این عکس ها در مکان های خطرناکی مثل نزدیکی آبشار و لب پرتگاه و دره گرفته شده است. آیا امکان دارد که سها سوژه عکاسی این فرد بوده است و ناگاه پایش لغزیده و در نهایت یک عکاسی در طبیعت  به یک حادثه ای مرگبار ختم شده است؟( لازم به ذکر است در صفحه این عکاس ، در تاریخ ماه های گذشته نیز از سها عکس هایی در طبیعت وجود دارد . )یکی از اعضای خانواده سها در گفت وگو با خبرنگار رکنا به این سوال پاسخ داد.

خبرنگار اجتماعی رکنا با عروس خانواده سها رضانژاد گفتگو کرده و از او درباره جزئیات پرونده و گمانه زنی های خانواده درباره دلیل مفقود شدن این دختر جوان پرسید و اینکه آیا عکاس تور نیز جزو کسانی است که پلیس تحقیقات بیشتری از وی را در دستور کار دارد . متن این گفتگو از نظرتان می گذرد:

آیا عکاس تور پس از ناپدید شدن سها ، در پرونده سها در مظان اتهام بوده و از ایشان بازجویی شده است؟

بله ایشان هم بازجویی شده اند.

در بازجویی ها این عکاس در خصوص زمان اتفاق چه گفته است ، او در آن زمان کجا بود ؟

به گفته خودشان در چادر خواب بودند.

و بقیه افراد حاضر در تور هم تایید کرده اند که ایشان در چادر بوده اند؟

چون آن زمان همه خواب بوده اند، کسی اطلاع دقیقی ندارد. هنوز اطلاع موثقی به دست ما نرسیده است. همه آنها می گویند در آن زمان همه خواب بودند و سها برای مسواک رفته است. درحالیکه آنطور که سها از آنجا فاصله گرفته، مشخص است برای مسواک زدن به آنجا نرفته است. کسی برای مسواک زدن، فاصله تا آبشار را طی نمی کند.

شما عکس های صفحه اینستاگرام این عکاس را دیده اید؟

بله.

ما در صفحه آقای میم الف، عکسی از سها مربوط به ماه ها قبل دیدیم. یعنی احتمالا در تور یا برنامه ای یکدیگر را دیده اند و از سها عکاسی کرده است. شاید این بار هم قرار بوده لب دره یا در طلوع آفتاب عکاسی کنند و پای سها لیز خورده باشد. این احتمال را شما و پلیس نمی دهید؟

بله ممکن است. ما درخواست تحقیقات بیشتر از این عکاس را  کرده ایم  و همه این احتمالات در حال بررسی است. با اینکه "چیزی به نام جسد سها" را به ما تحویل داده اند، ما به این قانع نیستیم. دادستان گرگان هم گفته اند که همچنان پرونده اعضای اصلی تور باز است و بازجویی ها ادامه دارد.

آیا قبل از این سفر هم دوستی یا آشنایی بین عکاس تور و سها وجود داشت؟

سها طبیعت گرد بود و با توری به نام "--------"، سفرهای زیادی می رفت. آقای م. الف هم عضو و عکاس این تور بوده است و در همه سفرها به عنوان عکاس حضور داشته است. رابطه دوستانه ای هم بین عکاس و باقی بچه ها وجود داشت. یعنی عکس ها را می گرفت و برای بچه ها می فرستاد. سها هم به صورت مداوم با همین تور به طبیعت گردی می رفت و با کل اعضای تور دوست بود. البته دوستی آنها فقط در حد سفر رفتن با یکدیگر بود.

آیا سها به سلفی گرفتن علاقه داشت ؟

بله، از خودش سلفی می گرفت. اما گوشی خود را در آن هنگام با خود نبرده بود و گوشی را در چادر جا گذاشته بود. اگر هم قرار به عکسی بوده احتمالا با دوربین گرفته شده است یا به هرحال گوشی سها دست خودش نبوده است. یعنی سها به عنوان مدلی که قرار بوده از او عکس گرفته شود، در آن نقطه ایستاده و گوشی و دوربین در دستش نبوده است. اگر کسی همراهش بوده، گوشی یا دوربین به دست او بوده که اینجا محتمل ترین شخص همان آقای م. الف است.

و در آخر ، آیا سها همیشه تاکید زیادی به مسواک زدن قبل و بعد از خواب داشت؟

خیر، اینطور نبود. حتی برخی شب هایی که خانه ما بود یا ما خانه آنها بودیم، خسته بود و بدون مسواک زدن به خواب می رفت. ولی می توانم بگویم که قطعا آن روز صبح، این همه راه را برای مسواک زدن نرفته است. شاید مسواکش را زده و دوباره برگشته و مسیر دیگری رفته است. بین منبع آب و کمپ، فاصله زیادی نبوده است که بخواهند از چادر فاصله زیادی بگیرند.

بنابه این گزارش، حتی اگر ثابت شود این عکاس در صحنه مرگ سها رضانژاد حضور داشته است او اتهام جنایی نخواهد داشت و شاید بخاطر پنهان کاری در مورد سرنوشت سها تحت تعقیب قضایی قرار گیرد.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو بورس کرونا سها رضانژاد سها رضانژاد اینستاگرام سفر سفر اخبار حوادث خانواده پرونده خبرنگار عکاس بازجویی سها رضانژاد فیلم عکس کرونا اخبار تهران ماه چهره خلیلی تلگرام ماه کاهش قتل ایران سها رضانژاد برای مسواک مسواک زدن عکاس تور عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۰۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازی که «هوش مصنوعی» دربارۀ این نقاشی 500 ساله کشف کرد

هوش مصنوعی (AI) را می‌توان برای دیدن جزئیات تصاویری که از چشم انسان دور می‌مانند، آموزش داد. اکنون یک ابزار هوش مصنوعی، چیز غیرمعمولی را در مورد یک چهره در نقاشی رافائل شناسایی کرده: بخشی از این نقاشی را رافائل نکشیده است.

به گزارش فرادید، چهره مورد بحث متعلق به سنت جوزف است که در سمت چپ بالای تابلوی معروف به مدونا دلا روزا (یا بانوی گل سرخ) دیده می‌شود. 

در واقع محققان مدت‌هاست بر سر اینکه آیا این نقاشی واقعاً اثر رافائل است یا خیر بحث کرده‌اند. نتیجه‌گیری درباره منشأ یک اثر هنری به شواهد مختلفی نیاز دارد، با این حال روش جدیدتر تحلیل مبتنی بر الگوریتم هوش مصنوعی به حمایت از کسانی آمده که فکر می‌کنند دست‌کم برخی از ضربات به دست هنرمند دیگری انجام شده است. 

محققان بریتانیایی و آمریکایی یک الگوریتم تجزیه و تحلیل سفارشی را بر اساس آثاری که می‌دانیم نتیجه روش ویژه‌ی قلموکاری این استاد ایتالیایی است، توسعه دادند. 

حسن اوگیل، ریاضیدان و دانشمند کامپیوتر از دانشگاه برادفورد در بریتانیا، ماه دسامبر، پس از انتشار یافته‌های محققان توضیح داد: «با استفاده از تجزیه و تحلیل ویژگی‌های عمیق، از تصاویر تأیید شده نقاشی‌های رافائل استفاده کردیم تا کامپیوتر را آموزش دهیم که سبک او را تا حد بسیار دقیقی تشخیص دهد، از ضربه‌های قلم مو گرفته تا پالت رنگ، سایه‌ها و هر جنبه‌ای از کار.» 

«کامپیوتر نسبت به چشم انسان، سطوح عمیق میکروسکوپی را می‌بیند.» 

فرآیندهای یادگیری ماشینی معمولاً باید با مجموعه وسیعی از نمونه‌ها آموزش داده شوند، چیزی که همیشه در مورد آثار یک هنرمند تک در دسترس نیست. تیم در این مورد، برنامه از پیش آموزش‌دیده‌ای را که Microsoft به نام ResNet50 توسعه داده بود، همراه با یک تکنیک یادگیری ماشینی سنتی به نام Support Vector را اصلاح کرد. 

قبلاً ثابت شده بود این روش در شناسایی نقاشی‌های رافائل دارای دقت ۹۸ درصدی است. معمولاً آموزش روی عکس‌های کامل داده می‌شود، اما این بار آموزش روی جزئیات صورت‌ها متمرکز بود.

مدونا، کودک و سنت جان همگی آثار خلق‌شده رافائل در نظر گرفته می‌شوند، اما در مورد سنت جوزف اینطور نیست. محققان خاطرنشان می‌کنند در بحث‌های قبلی درباره اصالت این نقاشی، تصور می‌شد صورت سنت جوزف به خوبی سایر چهره‌های موجود در قاب، کشیده نشده است. احتمالاً شخص دیگری در کشیدن صورت سنت جوزف نقش داشته است

اوگیل می‌گوید: «وقتی دلا روزا را به طور کلی آزمایش کردیم، نتایج قطعی نبود.» 

«بنابراین، تک‌تک قطعات را آزمایش کردیم. تایید شد بقیه تصویر رافائل کشیده، اما چهره جوزف به احتمال زیاد کار رافائل نیست.» 

جولیو رومانو، یکی از شاگردان رافائل، احتمالاً خالق چهره چهارم بوده است، اما این نتیجه‌گیری به هیچ وجه قطعی نیست. این نمونه دیگری از فناوری مدرن است که اسرار نقاشی‌های کلاسیک را آشکار می‌کند، این بار با هوش مصنوعی. 

به گفته کارشناسان، مدونا دلا روزا در سال‌های ۱۵۱۸ تا ۱۵۲۰ روی بوم نقاشی شده است. اواسط دهه ۱۸۰۰ بود که منتقدان هنری در این که کل این اثر، کار رافائل باشد، دچار تردید شدند. 

اکنون درستی این تردیدها تقریباً با قطعیت به اثبات رسیده است، اگرچه تیم تحقیقاتی پشت این مطالعه تأکید میکند که این هوش مصنوعی به جای اینکه جایگزین متخصصان هنری شود، در آینده به کمک آن‌ها خواهد آمد. 

اوگیل می‌گوید: «این موردی نیست که فکر کنیم هوش مصنوعی جای انسان‌ها را میگیرد. فرآیند احراز هویت یک اثر هنری شامل بررسی بسیاری از جنبه‌های آن می‌شود، از منشأ آن گرفته تا رنگدانه‌ها، وضعیت اثر و غیره.»

با این حال، از این نوع نرم‌افزار می‌توان به عنوان ابزاری برای کمک به این فرآیند استفاده کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • دومین جشنواره عکاسی سنندج با حضور ۵۰ عکاس ملی و بین المللی آغاز به کار کرد
  • تجهیز بیمارستان رازی قائم شهر به دستگاه ام. آر. آی
  • گفتگو با فرماندار راور درباره خسارات سیل به این شهرستان
  • حضور دانش‌آموز عکاس ایرانی در جشنواره‌ای در روسیه
  • بیمارستان رازی قائم شهر به دستگاه ام. آر. آی پیشرفته تجهیز شد
  • رازی که «هوش مصنوعی» دربارۀ این نقاشی 500 ساله کشف کرد