Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-06@08:40:23 GMT

تولید نوشت افزار بیش از نیاز داخل

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۲۵۰۳

رئیس انجمن تولیدکنندگان نوشت افزار گفت: در بیشتر اقلام نوشت افزار، توان تولیدی بیش از نیاز داخلی داریم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمدرضا صنعتکار با حضور در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر، با بیان اینکه هم اکنون در تولید اکثر نوشت افزار‌ها از قبیل خودکار، مداد، دفتر، پاک کن و ... توان تولید داریم، افزود: در بسیاری از این اقلام تولیدات اعضا بیش از نیاز داخلی است و حتی در این زمینه توان صادرات را هم داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: بطور مثال نیاز بازار داخلی به خودکار حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون عدد است و این در حالیست که تولید سالانه بیش از ۴۸۰ میلیون عدد است.   محمدرضا صنعتکار با حضور در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر، با بیان اینکه هم اکنون در تولید اکثر نوشت افزار‌ها از قبیل خودکار، مداد، دفتر، پاک کن و ... توان تولید داریم، افزود: در بسیاری از این اقلام تولیدات اعضا بیش از نیاز داخلی است و حتی در این زمینه توان صادرات را هم داریم.

وی گفت: بطور مثال نیاز بازار داخلی به خودکار حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون عدد است و این در حالیست که تولید سالانه بیش از ۴۸۰ میلیون عدد است. رئیس مجمع نوشت افزار ایران اسلامی در ارتباط تصویری با برنامه گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم رعایت فاصله اجتماعی، نمایشگاه نوشت افزار ایرانی امسال برگزار نمی‌شود.

محمد یقینی افزود: امسال برای رساندن نوشت افزار ایرانی به دست مصرف کننده جشنواره سراسری ایران نوشت راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه این جشنواره از ۱۸ مردادماه تا ۳۱ شهریور ادامه دارد، گفت: متقاضیان می‌توانند در این بازه زمانی با مراجعه به فروشگاه‌های نوشت افزار سراسر کشور نوشت افزار خود را تامین کنند و یا با مراجعه به سایت irannewesht.ir از مشخصات فروشگاه‌های شرکت کننده در این جشنواره مطلع شوند.

وی درباره حمایت‌های این انجمن از تولیدکنندگان نوشت افزار ایرانی گفت:

 


 

  برچسب ها: نوشت افزار ، تولیید ، خودکار ، مداد ، پاک کن

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: نوشت افزار خودکار مداد پاک کن میلیون عدد بیش از نیاز نوشت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۲۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول

صندوق بین المللی پول اعلام کرد دولت ایران در سال گذشته کم خرج ترین دولت در میان ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط بوده است . - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه کرد دولت ها در 38 کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت ها را طی سال 2023 داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده بانی مالی» نسبت هزینه کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را تنها 13.5 درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل 14.2 درصد جی دی پی در سال 2021 به 13.8 درصد در سال 2022 و 13.5 درصد در سال 2023 کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته 50.8 درصد بوده است.

متوسط هزینه کرد دولت ها در این 38 کشور نیز 32.6 درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه کرد دولت ها درخاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل 29.7 درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه کرد دولت ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن ها در سال 2023 عبارت است از: برزیل 47.9 درصد، چین 33.9 درصد، مصر 22.7 درصد، اندونزی 16.6 درصد، مالزی 23.3 درصد، عربستان 32.3 درصد، ونزوئلا 14.4 درصد، پاکستان 19.2 درصد، عمان 26.2 درصد، قطر 24.4 درصد، روسیه 36.8 درصد، ترکیه 33.9 درصد، امارات 25.9 درصد، و ویتنام 19.9 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد