Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@10:10:43 GMT

کلاه‌برداری با ماسک!

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۴۸۹۵

کلاه‌برداری با ماسک!

ایسنا/بوشهر رئیس پلیس فتا بوشهر از شیوه جدید کلاه‌برداران سایبری با ارسال پیامک لینک جعلی پرداخت وجه برای دریافت ماسک برخی از سامانه‌های الکترونیک خبر داد.

سرهنگ دوم مهدی قاسمی، رئیس پلیس فتا استان بوشهر در تشریح این خبر گفت: یکی از اقلام و کالاهای بهداشتی که در این ایام خاص و به جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا ویروس، مورد نیاز ضروری مردم هست، ماسک‌های استاندارد، با کیفیت و با قیمت مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اخیراً از طریق سامانه مؤسسه دانش‌بنیان، برکت از زیر مجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) در آدرس اینترنتی hastinja.com، ماسک‌های سه لایه با قیمت مناسب به متقاضیان عرضه می‌شود.

سرهنگ قاسمی بیان کرد: خریداران با مراجعه به آدرس اینترنتی مذکور و وارد کردن اطلاعاتی نظیر نام استان، شهر محل سکونت و کدملی و شماره همراه خود می‌توانند نزدیکترین محل توزیع به محل زندگی خود که در سامانه تعریف شده به‌همراه زمان توزیع را انتخاب و در ادامه به درگاه اینترنتی هدایت که با پرداخت وجه مورد نظر، سفارش آنها ثبت و در تاریخ و محل یاد شده نیز به صورت حضوری مراجعه و ماسک‌های سفارش داده را پس از احراز هویت، تحویل بگیرند.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر یادآور شد: در همین خصوص گزارشاتی واصل شده که عده‌ای مجرم سایبری با طراحی لینک‌های جعلی مشابه و ارائه آدرس‌های غیرواقعی جهت توزیع ماسک، اقدام به کلاهبرداری از افراد می‌نمایند.

سرهنگ قاسمی هشدار داد: کلاه‌برداران سایبری نیز از عدم آگاهی بسیاری از کاربران استفاده کرده و با شگردهای جدید سعی بر فریب کاربران و سرقت اطلاعات حساب بانکی آن داشته و در جدیدترین شیوه‌های کلاه‌برداری با ارسال پیامک‌های حاوی لینک‌های جعلی در این خصوص اقدام می‌کنند.

این مقام انتظامی توصیه کرد: صرفاً از طریق آدرس‌های اینترنتی که از طریق سایت رسمی سازمان یا ارگان متولی یا از طریق رسانه‌های معتبر مثل صداوسیما تبلیغ می‌گردد اقدام به تهیه اقلام مورد نیاز خود نمایند.

وی تأکید کرد: حتماً از رمزهای دوم پویا و یکبار مصرف برای پرداخت وجوه مورد توافق استفاده کرده و از بازکردن لینک‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی و معمولاً از منابع نامعتبر منتشر میشود تحت هر عنوانی، خودداری شود تا خدای ناکرده مجرمین سایبری به محتویات و اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا نکنند.

وی در پایان از کاربران خواست تا همواره در هنگام اتصال به درگاه بانکی با کنترل کردن آدرس بانک مربوطه در قسمت نوار آدرس، قفل ابتدای آدرس و نیز پروتکل امنیتی https دقت لازم را داشته باشند و از کلیک بر روی لینک‌های ناشناسی و یا نصب برنامه‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی و از منابعی نامعتبر تبلیغ می‌شود، خودداری کنند.

شایان ذکر است، پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند مشکلات و شکایات خود را در خصوص این گونه مؤسسات از طریق مراجع قضایی طرح شکایت کنند تا توسط پلیس فتا موضوع رسیدگی شود و یا با استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir  بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی و یا Cyberpolice@ در کلیه شبکه‌های اجتماعی داخلی با ما در ارتباط باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درگاه اینترنتی صداوسيما حضرت امام خمینی ماسك كلاهبرداري پلیس فتا اينترنت پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۴۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برخورد پلیس با لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی برخورد با «لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ» خبر داد و گفت: در این طرح گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده است.

به گزارش مشرق، سردار وحید مجید در تشریح این خبر بیان داشت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه بر علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل "لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ"؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۹ هزار و ۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری روی سه هزار و ۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد هزار و ۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود و بقیه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد، کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از این پلیس نسبت به پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب که مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده است، اظهار داشت: بخش اعظم گزارش‌های این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایتمدار ایرانی شده، در اولویت پلیس فتا است.

سردار مجید از هموطنان خواست همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک، مجرمانه و یا هرگونه پیشنهاد و نظر از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با پلیس فتا در ارتباط باشند.

دیگر خبرها

  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • آغاز برخورد پلیس با لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها