Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از ثبت 13 وقف جدید در استان از ابتدای امسال خبر داد.

حجت الاسلام مهدی توسلی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 13 وقف جدید در استان کرمانشاه به ثبت رسیده، گفت: طی این مدت شش وقف در شهرستان سرپلذهاب که همگی به اختصاص زمین و ملک برای ساخت مسجد اختصاص داشته‌، شش وقف شامل دو وقف منفعتی(درخت گردو) و چهار وقف انتفاعی(ساخت مسجد و دارالقرآن) در شهرستان پاوه و وقف یک واحد مسکونی در شهرستان کرمانشاه با نیات قرآنی به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسلی ادامه داد: دو سه وقف جدید دیگر هم در استان در آستانه ثبت شدن هستند که هنوز کارهای مرتبط با ثبت نهایی آنها انجام نشده است.

توسلی در ادامه به اشاره به ضرورت جهت‌گیری موقوفات جدید به سمت نیات متناسب با نیاز روز جامعه، گفت: از آنجایی که تغییر نیات واقف به هیچ عنوان امکانپذیر نیست، از واقفان جدید تقاضا می‌شود اموال و دارایی خود را بگونه‌ای وقف کنند که در همه  زمانها قابلیت اجرایی شدن داشته باشند.

توسلی ادامه داد: امروز یکی از نیازهای مهم جامعه ورود واقفان در حوزه وقف برای تهیه مسکن برای جوانان است، چرا که جوانان مشکلات زیادی در این خصوص دارند. مشکل نداشتن مسکن علاوه بر اینکه ازدواج جوانان را به تاخیر می‌اندازد ، باعث افزایش بروز آسیب‌های اجتماعی هم می‌شود.

 معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه یکی دیگر از نیازهای روز جامعه برای وقف را کمک به حل مشکلات معیشتی عنوان کرد و افزود: گرچه در این زمینه موقوفاتی در استان داریم، اما تعداد این موقوفات خیلی کم است و این مسئله ضرورت توجه واقفان جدید به چنین نیاتی را نشان می‌دهد.

توسلی در ادامه اشاره ای هم به وجود مراکز مشاوره وقف در استان داشت و گفت: این مراکز، واقفان را به سمت نیات متناسب با نیاز روز جامعه سمت و سو می‌دهند، اما مشکلی که در این زمینه وجود دارد این است که واقفان جدید اغلب قبل از اقدام برای ثبت موقوفه خود تصمیمشان را گرفته و نیت هم کرده‌اند و در این صورت امکان تغییر نیات آنها خیلی کم می شود.

 انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی وقف جدید نیات واقفان كرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۵۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود

فاطمه شیرازی، حافظ، قاری و داور مسابقات قرآن با حضور در نمایشگاه دستاوردهای وقف در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: اولین سالی است که در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنم و مشتاق هستم تا بدانم عرصه‌های فعالیت سازمان اوقاف در بخش‌های مختلف به چه صورت است. البته با فعالیت قرآنی سازمان از سال ۱۳۷۴ آشنا هستم از چهاردهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن همراه اوقاف بوده ام و کاملاً به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی سازمان اشراف دارم.

وی اظهار کرد: اما در زمینه حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و اهدافی که برای وقف بیان شده که موقوفه حفظ شود و در راستای نیت واقف باشد، مسلماً در اقداماتی که در عرصه علمی صورت می‌پذیرد به عنوان مثال در حوزه تولید وسایل پزشکی که تکنولوژی آن در دست کشورهای اروپایی است مانند فیلتر دیالیز که در دوران تحریم به مشکل برخوردیم و در این نمایشگاه مشاهده کردیم که یکی از شرکت‌ها در این زمینه فعالیت می‌کند و باعث خرسندی است اگر اوقاف در این زمینه سرمایه گذاری کند. قطعاً واقفان نیز خشنود خواهند شد.

شیرازی بیان کرد: امید است اوقاف در عرصه‌های فرهنگی و قرآنی مستدام باشد. در عرصه کمک به فناوری و هر آنچه باعث شود ایران ما یک پله بالاتر رود ارزشمند است و باید مردم مشارکت داده شوند. ما مردم خالص و مخلص و جوانان نخبه داریم که باید به کار گرفته شوند و مسئولان اهتمام داشته باشند که بتوانیم ایران را ارتقا دهیم و در دنیا بدرخشد.

وی تصریح کرد: یکی از مسایلی که جای کار دارد بحث تأمین دارو است که با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و حمایت سازمان اوقاف می‌توانیم در این زمینه به خودکفایی برسیم. البته قبل از هر اقدامی باید حول محور پیشگیری فعالیت شود و اوقاف نیز می‌تواند در این زمینه ورود کند.

کد خبر 6092189 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • روبیکا در سال ۱۴۰۳ به بیش ۱۰ حوزه جدید ورود خواهد کرد
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ورود سامانه بارشی به جو استان
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • ورود وزیر ورزش به تایلند با استقبال سفیر ایران و تاج
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین