Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه ایران با وجود تحریم های ظالمانه در حوزه حمل و نقل هوایی جزء کشورهایی است که دارای ایمن ترین پروازها است، گفت: این مسئله نشان دهنده آن است که ما به خوبی توانسته ایم از ظرفیت های خود استفاده کنیم.

وی بیان کرد: البته وضعیت ما در بحث سیاست گذاری به لحاظ حذف شدن از کریدورهای بین المللی خوب نیست و برنامه ریزی های لازم در این زمینه انجام نشده و تنها به ارائه گزارش بسنده کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: ما به راحتی و به واسطه اقداماتی که در محور مقاومت انجام داده ایم، می توانیم از راه سوریه به دریای مدیترانه متصل شویم و از بنادر این کشور استفاده کنیم.

یوسفی با اشاره به اینکه همچنین می توانیم از طریق ترانزیت از لاذقیه به جنوب اروپا وصل شویم، اظهار داشت: اگر بخواهیم از چابهار یا بندر امام(ره) به جنوب اروپا وصل شویم، سه روز زمان می برد که در کاهش هزینه ها موثر است اما اگر همین مسیر از راه دریایی طی شود، ۱۰ روز به طول می انجامد.

وی گفت: در حال حاضر به دلیل نبود زیرساخت ها نمی توانیم مسیرهای جدید کریدوری ایجاد کنیم در صورتی که می توان سرمایه های مردم در بورس را به کمک دولت آورد و اقداماتی در این زمینه انجام داد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حمل و نقل در دنیا یک علم است و مسئولان حمل و نقل در سایر کشورها بهترین اساتید دانشگاه هستند و کار اجرایی انجام داده اند اما در کشور ما این گونه نیست.

یوسفی با بیان اینکه اتحادیه های حمل و نقل ما مانند ۴۰ سال قبل عمل می کنند، افزود: طی یک سال اخیر تلاش‌هایی در وزارت راه و شهرسازی انجام شده اما در ۷ سال گذشته هیچ سیاست مشخصی در بحث راه و شهرسازی نداشته ایم.

وی با انتقاد از اینکه در حمل و نقل ما به صورت سنتی عمل می شود، ادامه داد: انتظار داریم که یک برنامه ریزی اصلاحی در بحث کریدورهای جدید در حمل و نقل انجام شود.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما سیاست کلی برای جذب بازارهای جدید در حمل و نقل نداریم و این مسئله با گفتاردرمانی حل نمی شود و باید ضمن ارائه تسهیلات، شرایط لازم را آماده کنیم.

وی بیان کرد: مناطق آزاد بوجود آمده اند اما حمل و نقل ریلی یا جاده ای برای آنها پیش بینی نشده است و عملا استفاده ای که باید از این مناطق در بحث صادرات و واردات داشته باشیم را نداریم.

کد خبر 4995257 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون عمران تحریم اقتصادی ایران حمل و نقل مجلس شورای اسلامی محمد باقر قالیباف ایالات متحده آمریکا حجت الاسلام حسن روحانی انفجار بیروت هیئت دولت لبنان مجلس اسحاق جهانگیری حسن روحانی علی ربیعی محمدجواد ظریف ویروس کرونا حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری عصر سه شنبه در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری در حوزه وزارت راه و شهرسازی با حضور دکتر غفاری معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع راه و شهرسازی از تخصیص ۸۹ درصدی اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه این وزارتخانه خبر داد.

هژبری در ابتدای جلسه اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری را به عنوان اولویت اساسی در برنامه‌ها برشمرد و بر تسریع در اجرا و تکمیل پروژه‌های راهسازی استان ایلام تاکید کرد.

وی افزود: رفع نقاط حادثه خیز و چهار خطه کردن راه‌های استان یکی از اقدامات ضروری است که بایستی در اولویت تأمین و تخصیص اعتبارات باشد.

هژبری گفت: وزارت راه و شهرسازی در سفر اول ریاست جمهوری ۲۲ مصوبه را بر عهده داشته که ۹۶ درصد از این مصوبات اجرایی شده و ۳۲ درصد مصوبات به اتمام رسیده است.

وی افزود: کل اعتبارات مصوبات سفر وزارت راه و شهرسازی ۱,۸۳۰ میلیارد تومان بوده که ۱,۶۳۰ میلیارد تومان معادل ۸۹ درصد تخصیص یافته است.

معاون عمرانی استاندار ایلام از عدم تحقق یک مصوبه مربوط به بهسازی مناطق حاشیه نشین شهر ایلام خبر داد که دکتر غفاری معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی ضمن تذکر نسبت به عدم پیگیری این مصوبه، بر تأمین منابع و اقدام موثر برای اجرای آن تأکید کرد.

در این جلسه مقرر شد که کلیه پروژه‌های مصوب سفر ریاست جمهور به استان ایلام مطابق برنامه زمان‌بندی تکمیل و پروژه‌هایی از قبیل تونل کبیرکوه، چهارخطه مهران دهلران اندیمشک، واریانت میشخاص، کنارگذر غربی ایوان و راه دسترسی بیمارستان رازی ایلام تا مردادماه جاری تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 6093631

دیگر خبرها

  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • وزیر راه و شهرسازی با نایب‌رئیس دولت امارات دیدار کرد
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • خلجی: آرایش دشمن رسانه‌ای است
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است