Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@10:40:58 GMT

کردستان از نظر سرانه تخت بیمارستانی در رده ۹ کشور است

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۶۲۷۰

کردستان از نظر سرانه تخت بیمارستانی در رده ۹ کشور است

بهرام نصراللهی زاده روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حوزه  ایجاد زیرساخت‌های توسعه در استان حرکت‌های خوبی شروع شده و طرح‌های مهم و زیرساختی زیادی در سال جاری و سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

وی با اشاره به قرارگیری دانشگاه علوم پزشکی در شرایطی که تمام قوای خود را برای مقابله با کرونا بکار گرفته است، افزود: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در صدد است تا به کمک مسوولان تصمیمات جامعی برای توسعه جامع این دانشگاه گرفته و زمینه شتاب برنامه‌های توسعه‌ای آن را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان اضافه کرد: بر اساس آمار رسمی در برخی زیرساخت‌های حوزه سلامت در استان تلاش‌های خوبی صورت گرفته و در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در استان ۲۰۸ تخت در اختیار داریم که از میانگین کشوری بالاتر است.

نصراللهی‌زاده یادآور شد: در کشور بطور میانگین به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۳ مرکز بهداشتی و درمانی وجود دارد که این آمار در کردستان ۱۵ مرکز به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است.

وی به وجود ۹ پایگاه بهداشتی در کشور به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت اشاره و این تعداد را در استان ۱۰ پایگاه اعلام کرد و اظهار داشت: میانگین کشوری خانه‌های بهداشت به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۹ خانه بهداشت و در کردستان به ازای به ۱۰۰ هزار نفر ۱۴ خانه بهداشت است و از این نظر هم در کشور، دوم هستیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان افزود: بیمارستان‌های کوثر سنندج، سقز، سروآباد، بانه و دهگلان تازه ساخت است و شرایط مناسب زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان در استان باعث شد تا در زمان شیوع بیماری کرونا از نظر فضای بیمارستانی مشکلی نداشته باشبم.

نصراللهی‌زاده تاکید کرد: به‌عنوان کارگزاران دولت در استان از نظر شرعی، قانونی و اخلاقی موظف به تامین خدمات سلامت برای تک تک شهروندان حتی در دورترین نقطه با هر هزینه‌ای هستیم و باید برای این مساله برنامه‌ریزی‌ها و پیگیری‌های جدی داشته باشیم.

وی گفت: تاسیس دانشکده داروسازی در سنندج، تاسیس دانشکده پرستاری در سقز، توسعه فیزیکی و تحقیقاتی دانشکده بهداشت، نوسازی و بازسازی دانشکده پرستاری، توسعه فضاهای خوابگاهی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان از طرح‌های زیرساختی مهم در استان است که اجرای آنها با جدیت پیگیری می‌شود.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی کردستان سازمان برنامه و بودجه بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کردستان سازمان برنامه و بودجه بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان سازمان برنامه و بودجه بهداشت و سلامت برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در شش ماهه گذشته شاهد رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر امروز در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛ راه‌اندازی محافل قرآنی و کتابخانه هدهد سفید را از اقدامات مؤثر این دولت ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 54 با کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد 16 باب روستایی و 38 باب کتابخانه شهری و مشارکتی با سایر ادارات هستند.

وی از عضویت 51 هزار نفر در کتابخانه‌های کردستان خبر داد و گفت: 900 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های استان وجود دارد و در شش ماهه گذشته شاهد رشد 3 برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان افزود: راه‌اندازی کتابخانه مرکزی حضرت آیت‌الله خامنه ای یکی از مهم ترین و برجسته ترین اقدامات در این زمینه بوده که خوشبختانه به خوبی مورد توجه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.

وی برگزاری نشست‌های مطالعاتی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره، محافل ادبی، نشست‌های جمع‌خوانی کتاب، رونمایی از کتاب، مسابقات کتابخوانی مکتوب و مجازی، نقد کتاب، نشست‌های تخصصی کتابخوان، قصه‌گویی، برنامه‌های ویژه در بخش‌های کودک، جشنواره رضوی، جشنواره قصه‌گویی، طرح‌های «هدهد سفید» و «با هم بخوانیم» را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حسنی عنوان کرد: در سال گذشته 24 هزار و 500 جلد کتاب با موضوعات متنوع از سوی خیرین و واقفین کتاب اهدا شده که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان استان از کتابخانه‌های عمومی شد و تصریح کرد: توجه به ترویج فرهنگ کتابخوانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های کتابخوانی داشته باشد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در کردستان تشریح شد
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم