Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران نقطه نظرات خود در خصوص وضعیت ۲۹ محله منطقه ۵ را بیان کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران پس از استماع گزارش دبیر شورایاران منطقه ۵ به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و در ابتدا مجید فراهانی رییس کمیته بودجه با بیان این‌که منطقه ۵ تنها منطقه‌ای است که پروژه‌های کوچک مقیاس محلی را بعد از رصد مشکلات محلات‌اش پیشنهاد داد و در جلسات کنترل پروژه نیز حضور چشمگیر داشتند، اظهار کرد: امسال ۵۲ درصد افزایش بودجه داشتیم یعنی بودجه پیشنهادی شهرداری منطقه ۵ مجموعا ۴۵۴ میلیارد تومان بوده که از این میزان ۱۲۷ میلیارد تومان برای کارهای عمرانی و مابقی برای اعتبارات هزینه‌ای صرف شد که متاسفانه سهم فعلی اعتبارات عمرانی تنها ۲۸ درصد است که این انحراف از قانون محسوب می‌شود و این در حالی است که پروژه‌های نیمه کاره زیادی در این منطقه وجود دارد که باید تعیین تکلیف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه احمد مسجدجامعی با بیان این‌که محله کن در یک دوره ۵۰ ساله از روند توسعه‌ای خود دچار انحراف شده است، گفت: همان‌طور که دبیر شورایاری اعلام کرد بیش از ۱۰۰۰ ملک ناایمن در این منطقه شناسایی شده و جالب است که بدانید از سال ۶۶ تا ۷۳ در این منطقه ساخت‌وساز بر روی ارتفاعات انجام شده که حالا این ساخت‌وسازها به یک مساله و چالش اصلی تبدیل شده است و کل محلات تاریخی این منطقه را زیر سوال برده است.

همچنین در ادامه میرلوحی با تاکید بر این‌که می‌توان برای منطقه ۵ دو رویکرد در نظر گرفت، اظهار کرد: رویکرد اول ما این است که این منطقه به عنوان محل تولید هوای پاک تهران در نظر گرفته می‌شود و رویکرد دوم این است که غفلت کنیم تا همه مشکلات دیگر مناطق در این منطقه نیز تبلور کند.

وی با بیان این‌که چرا در این منطقه باید ۱۳۹۹ ساختمان ناایمن داشته باشیم در حالی که در سال‌هایی که این ساختمان‌ها ساخته شده مقررات ساخت‌وساز کاملا بروزرسانی شده بود و از مصالح جدید باید استفاده می‌کردند، گفت: لازم است کمیسیون شهرسازی شورا به این موضوعات ورود کند.

در ادامه آرش میلانی نیز با تاکید بر این‌که حفظ روددره کن تاثیر زیادی بر حفظ سلامت مردم دارد، تصریح کرد: متاسفانه برخی شهرک‌ها همچون آپادانا به دلیل مشکلاتی که در تامین آب دارند از فضای سبزشان به خوبی مراقبت نمی‌کنند و این به ضرر شهر تهران است.

حجت نظری نیز با بیان این‌که کن سالهاست که در حال تغییر ماهوی است و ساخت‌وساز در این محله که تنها ریه باقی‌مانده تهران است با سرعت انجام می‌شود، اظهار کرد: در بزرگراه شهید ستاری علاوه بر مجتمع کوروش یک مجتمع وسیع توسط بنیاد مسکن ساخته شده که اگر به بهره‌برداری برسد قطعا ترافیک بزرگراه ستاری به گونه‌ای می‌شود که حتی اهالی اجازه تردد ندارند که باید فکری به حال آن شود.

وی با اشاره به عدم تخصیص اعتبار مناسب برای تکمیل فضاهای ورزشی این منطقه ادامه داد: سرانه ورزشی این منطقه بد نیست، اما مجموعه ورزشی شهدای کن چون اعتبار ندارد در حال خاک خوردن است و باید فکری به حال آن کرد.

حسن رسولی نیز با اشاره به بازدید اخیرش از برخی شهرک‌های منطقه ۵ گفت: پیشنهاد می‌شود حناچی در قالب یک لایحه تقسیم کار شهرداری و هیات مدیره، شهرک‌ها را تعیین تکلیف کند.

همچنین ناهید خداکرمی با تاکید بر این‌که می‌توان کن را به عنوان پردیس سلامت تهران تبدیل کرد، اظهار کرد: هویت محلات کن، امامزاده داوود و غیره باید حفظ شود و می‌توان بوم‌گردی یا بوتیک‌هتل‌ها را در این منطقه ترویج داد.

امانی نیز اضافه کرد: در منطقه ۵، ۱۴ ایستگاه مترو و ۱۸ ایستگاه بی آر تی دیده شده است که باید هرچه زودتر توسعه حمل و نقل آن به نتیجه برسد.

وی با انتقاد از نحوه‌ی ساخت‌وساز برج‌های بلندمرتبه در این منطقه آنها را ساختمان‌های ناایمن و بساز بنداز خواند و گفت: لازم است حداقل یک خیابان کامل در منطقه ۵ ایجاد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران ساخت وساز منطقه ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۷۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۳۲ صندوق سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رییس ستاد انتخابات شهرستان تهران در جلسه انتخابات شهرستان تهران گفت: ۱۳۲ صندوق سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در نظر گرفته شده است. 

 حامد شایان افزود: صندوق‌های سیار اخذ رای ویژه مسیر‌های خاص برای سهولت در امر رای ریزی و ادای فریضه دینی و سیاسی مردم در روز ۲۱ اردیبهشت آماده انتقال است.

رییس ستاد انتخابات شهرستان تهران گفت: با توجه به برگزاری تمام مکانیزه انتخابات در دور دوم، لزوم ارتباط پایدار شعب رای گیری بر بستر شبکه فیبر نوری ضروری است. 

حامد شایان همچنین تسریع در شناسایی و رفع موانع و نیز ساماندهی هرچه بهتر دکل‌های مخابراتی برای پوشش دهی مناسب خدمات به شعب رای گیری را خواستار شد.

۳۲ داوطلب راه یافته به مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس برای کسب ۱۶ کرسی بهارستان رقابت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی در جنوب تهران
  • این خبرها را از دست ندهید
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد + آمار
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان
  • رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت
  • در معابر لغزنده پایتخت فاصله طولی را رعایت کنید
  • اختصاص ۱۳۲ صندوق سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران