Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره توسعه فعالیت‌های فناورانه و راه‌اندازی سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد اظهار کرد: در راستای مأموریت طرح پایش استان یزد(نساجی و پوشاک)، تفاهم‌نامه‌ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز برای راه‌اندازی سرای نوآوری پوشاک منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جلسات متعددی در همین راستا برگزار شده و نیمی از بودجه اختصاص داده شده برای راه‌اندازی این سرا پرداخت شده است. ساختمان فیزیکی سرای نوآوری پوشاک درحال آماده‌سازی است و پیش‌بینی می‌شود تا مهرماه سال جاری به صورت رسمی افتتاح شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد بیان کرد: چندین شرکت و واحد فناور فعال در حوزه پوشاک و نساجی از پیش در مراکز رشد دانشگاه آزاد یزد مستقر بودند. ولیکن با راه‌اندازی سرای نوآوری، تفاهماتی نیز با دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های تولیدی بخش خصوصی انجام شده تا واحدهای فناور و استارت‌آپ‌ها در کنار شرکت‌های دانش‌بنیان شکل بگیرند.

طباطبایی از تجهیز ساختمان یک هزار مترمربعی برای سرای نوآوری پوشاک و نساجی خبر داد و گفت: فضاهای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و فضای کار اشتراکی در این ساختمان پیش‌بینی شده است. بخشی از این ساختان نیز برای استقرار استارت‌آپ‌های دانشجویی و کسب‌وکارهای دانشگاهی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: دانشجویان رشته‌های مختلفی چون نساجی، مهندسی پوشاک، طراحی و دوخت و گروه‌های هنر و گرافیک نیز می‌توانند با ارائه ایده‌ها و طرح کسب‌وکار در این سرا مستقر شده و از تسهیلات و امکانات ایجاد شده آن بهره‌مند شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد تصریح کرد: تعدادی از تیم‌های دانشجویی و اساتید گروه‌های مختلف اکنون در سرای نوآوری مستقر شده‌اند که روند پذیرش واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان با افتتاح رسمی سرا در مهر ماه سال جاری آغاز می‌شود.

طباطبایی از قول مساعد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تأمین بودجه بهسازی فضای 8 هزار متری خبر داد و خاطرنشان کرد: بهسازی فضایی مستقل از سرای نوآوری پوشاک به متراژ 8 هزار مترمربعی در سفر اخیر سورنا ستاری مورد بررسی قرار گرفته که در روزهای آتی پیگیری خواهد شد. با تجهیز و حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری این فضا به راه‌اندازی سرای روباتیک و اتوماسیون صنعتی اختصاص داده می‌شود.

وی گفت: بسیاری از فعالان و ایده‌پردازان شهر هوشمند، مدیریت شهری و روباتیک می‌توانند در آینده‌ای نزدیک در این سرای نوآوری مستقر شوند.

انتهای پیام/

358 / 167 دانشگاه آزاد یزد معصومه طباطبایی سرای نوآوری پوشاک

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد یزد معصومه طباطبایی راه اندازی سرای دانشگاه آزاد استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۷۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی -رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه- بعدازظهر دوشنبه (۱۷ اردیبهشت‌ماه) در همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز که در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) گفت: «أَلْعِلْمُ نُورٌ یقْذِفُهُ اللّه فِی قَلْبِ مَنْ یشآء»؛ (هرکه را خدا بخواهد عالم می‌کند) منشا معلومات عالم خداوند است. اگر وحی الهی به بشریت نباشد انسانها در فهم خیلی چیزها عاجر هستند. خداوند به پیامبر(ص) می‌فرماید: «الٓمٓ ، غُلِبَتِ ٱلرُّومُ ، فِیٓ أَدۡنَی ٱلۡأَرۡضِ وَهُم مِّنۢ بَعۡدِ غَلَبِهِمۡ سَیَغۡلِبُونَ، فِی بِضۡعِ سِنِینَ لِلَّهِ ٱلۡأَمۡرُ مِن قَبۡلُ وَمِنۢ بَعۡدُ وَیَوۡمَئِذٖ یَفۡرَحُ ٱلۡمُؤۡمِنُونَ» همچنین می‌فرماید: «وَ اللَّهُ أَخْرَجَکُمْ مِنْ بُطُونِ أُمَّهاتِکُمْ لا تَعْلَمُونَ شَیْئاً» (خدا شما را خارج کرد از شکم مادرانتان در حالی که هیچ چیزی نمی‌دانستید و برای شما چشم و گوش و دل قرار داد که بفهمید این حواس پنجگانه برای ادراک آیات الهی است.) رسولان الهی اینها را به ما تذکر می‌دهند که بدانیم نظام خلقت، نظامی است که شما می‌توانید هرچه بیشتر بخواهید، بفهمید.

وی ادامه داد: حضرت علی(ع) درباره علم الهی، می‌فرماید "خداوند عدد قطرات باران، حتی عدد نعره وحوش را در بیابانها می‌داند و بشر بدون اتصال به خدا چیزی نمی‌داند" اینکه چکار کنیم علممان بیشتر شود «فذکرونی اذکرهم» بیاد خدا باشید. اگر بشر شکرگزار آنچه می‌داند و آنچه که بدست آورده است باشد در علم آموزی بیشتر پیشی خواهد گرفت اما اگر کسی بگوید کافی است و من فهمیدم برای جهلش کافیست چون علم در حال پیشرفت دائمی است.

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: دوستانی که در علم پزشکی با آنها همکاری می‌کنیم اتفاقاتی را رقم می‌زنند که نشان می‌دهد در برخی از این شاخه‌ها در علم پزشکی بسیار جهش صورت گرفته است. نسل جوان تمام داشته گذشته را مطالعه کرده و امروز در حال فتح قله‌هایی است که آیندگان نیز قوی‌تر از این پیشرفت خواهند کرد.

رئیس سازمان اوقاف تاکید کرد: راه رسیدن به علم بیشتر «فَاذْکُرُونِی أذْکُرْکُمْ وَ اشْکُرُوا لِی وَ لا تَکْفُرُونِ» برای اینکه به کمال و معلوم که منشا علم حقیقی که خداست برسیم «وَ اسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ» نیازمند دو بال کمال، (نماز و روزه) هستیم. هر عالمی هرچقدر کرنش در مقابل خدا داشته باشد و خود را در مقابل حق کوچک کند در مقابل مردم عظیم‌تر می‌شود.

وی افزود: حاج قاسم عزیز به رحمت خدا رفت و بدترین دشمنان او را شهید کردند. (من کان لله کان الله له) کسی که برای خدا باشد خدا برای اوست. عالم عامل این گونه است. دانشمندان جوان ما وعده صادق را عملی کردند. مدیریت علمی که در این عرصه بود منزلت اجتماعی در جهان معاصر برای ما آورد.

حجت‌الاسلام خاموشی تصریح کرد: این عملیات ثمره دانش و علم شما دانشمندان محترم و نسل جوان و ایثارگر است که قدرت حقیقی را با اتخاذ روش ایثار و شهادت و اطاعت از رهبر معظم انقلاب و ولی امر مسلمین توانسته به منصه ظهور برساند. انشاالله در آینده پیشرفتهای شگرفی را شاهد باشیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بیش از دو دهه است که تذکر می‌دهند «العِلمُ سُلطانٌ» علم آموزی را بومی سازی کنید و در کشور رشد دهید. میزان دفاعی که رهبر معظم انقلاب اسلامی از مسیر رشد علمی دارند ما به توان کمتر هستیم. ایشان دارند اداره می‌کنند و مختصات مسیر و خط زمانش را طی می‌کنند. ما به عظمت امام و رهبر انقلاب این مسیر را تا اینجا طی کرده‌ایم و آینده روشن تر خواهد بود.

وی اظهار کرد: در جایزه البرز، نهاد وقف نهفته است یعنی شخصی کل اموالش را وقف کرده است. من از همه خیرین و صاحبان سرمایه و افرادی که دلشان برای علم، کشور، دین و فرهنگ می‌سوزد درخواست دارم این وقفنامه را مطالعه کنند. هر سال جوایز البرز با درآمد این موقوفه افزایش می‌یابد. توان این موقوفه عظیم این امکان را می‌دهد که از دانشمندان و نخبگان و صاحبان پژوهش‌ها تجلیل کنیم.

حجت‌الاسلام خاموشی عنوان کرد: مرحوم البرز راهی را به ما نشان داده که برای جاودانه ماندن باید ایثار کرد و اما وقف در نیتهای مختلف است، ما در سازمان اوقاف نیات را به درختواره ۱۳ نیت اصلی تبدیل کردیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: ساختار این گونه می‌گوید که سازمان اوقاف توانمندتر از هرسال، سال پیش رو را پشت سر خواهد گذاشت، در سال گذشته بیش از ۴ همت اجرای نیت کردیم، انشالله امسال بیش از این رقم در اجرای نیت واقفان خیراندیش در عرصه‌های مختلف عمل کنیم.

وی با تاکید براینکه وقف علم را ترویج می‌کنیم، بیان کرد: وقفهای زیادی در سالهای اخیر پیرامون این موضوع انجام شده، یکی از سوالاتی که مطرح کردیم و جواب مثبت گرفتیم وقف پول است. شما می‌توانید حساب بانکی خود را به نیت علم یا ایتام وقف کنید اصل پول را حفظ می‌کنیم و منافعش هزینه می‌شود.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ما برای مولدسازی موقوفات سراغ دانش بنیانهایی رفتیم که رتبه علمی آنها به تجاری سازی مراحل ۵ و ۶ به بالا رسیده است. اخیرا نمایشگاهی را با حضور دانش‌بنیانها در هتل ارم برگزار کردیم که طبقه دوم این نمایشگاه ۱۵ شرکت دانش بنیان حضور داشتند که طرف قرارداد مولدسازی اوقاف در عرصه‌های مختلف هستند.

وی تصریح کرد: ما در زمینه دانشگاه‌های وقفی، پژوهش گاههای وقفی و دانش‌بنیانهای وقفی هم طرحی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه خواهیم داد که ما هم مثل سایر نقاط جهان دانشگاه وقفی داشته باشیم، ما در خدمت توسعه علم در عرصه‌های مختلف هستیم.

دیگر خبرها

  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • ۱۰۰ هزار معلم تازه نفس در راه مدرسه
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود