Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل استاندارد لرستان گفت: نمک و دستمال کاغذی بیشترین اقلام کالای مغایر با استاندارد در سطح مراکز عرضه و توزیع استان هستند.

مرضیه قنبریان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: چهار ماهه سال جاری با بازدید بازرسان سازمان از سطح بازار در قالب طرح طاها ۷۰ قلم کالای مغایر با استاندارد شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این بازرسی‌ها برای نظارت بر فرآورده‌ها و خدمات عرضه شده در بازار مصرف انجام می‌شود، افزود: نمک و محصولات سلولزی چون دستمال کاغذی بیشترین اقلام مغایر با استاندارد بودند.

قنبریان اظهار کرد: سال جاری ۵۹۳ مورد بازرسی از مراکز عرضه و توزیع کالا در سطح استان انجام گرفته است.

مدیرکل استاندارد لرستان خاطرنشان کرد: سال گذشته ۴۴۱۱ مورد بازرسی از مراکز عرضه و توزیع کالا در استان انجام گرفت که در این بازرسی‌ها  ۵۱۲ قلم فرآورده مغایر با استاندارد شناسایی شد.

وی یادآور شد: گزارش اقلام مغایر مشاهده شده در بازار استان، به استان‌های محل تولید برای اقدام، به صورت مستمر ارسال میشود.

قنبریان گفت: یکی از اهداف طرح طاها ترویج فرهنگ استفاده از کالاهای استاندارد است.

مدیرکل استاندارد لرستان خاطرنشان کرد: به دلیل شیوع بیماری کرونا بازدید بازرسان از مراکز عرضه و توزیع استان سخت بود و بعضا از ورود آنان جلوگیری می شد اما ما بر حسب وظیفه اقدامات لازم را انجام دادیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندارد مغایر با استاندارد مراکز عرضه و توزیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟

ایسنا/کرمانشاه به گفته کارشناس تجهیزات بازی پارک‌ها و شهربازی‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه، تاکنون هیچکدام از تجهیزات بازی پارک‌ها و زمین‌های بازی‌ کرمانشاه موفق به دریافت تاییدیه استاندارد نشده است.

رامین ریحانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه تجهیزات بازی و ورزش موجود در پارک‌ها(زمین‌های بازی) و همچنین مراکز بازی سرپوشیده مشمول استاندارد بوده و به صورت مستمر رصد می‌شود، گفت: در سطح استان نزدیک به ۳۰۰ مرکز دارای تجهیزات بازی شامل پارک و شهربازی سرپوشیده وجود دارد که سال گذشته بیش از ۵۲۰ مورد بازرسی از تجهیزات موجود در این مراکز انجام شد.

وی با بیان اینکه نظارت بر استاندارد تجهیزات بازی شامل سه مرحله ساخت این تجهیزات، نصب و بهره‌برداری است، افزود: به هیچ عنوان نباید از تجهیزات بازی که فاقد نشان استاندارد هستند در پارک‌ها و یا شهربازی‌های سرپوشیده استفاده شود. به علاه در مرحله نصب و راه‌اندازی نیز باید الزامات استاندارد رعایت شود.

کارشناس تجهیزات بازی پارک‌ها و شهربازی‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر و طی بازرسی‌هایی که صورت گرفته، هیچکدام از تجهیزات بازی نصب شده در پارک‌ها و زمین بازی‌های کرمانشاه موفق به دریافت تاییدیه استاندارد نشده اند و در شهربازی‌های سرپوشیده نیز تنها پنج تا ۱۰ درصد تجهیزات بازرسی شده استاندارد بوده است.

وی معضل دیگری که وجود دارد را نصب برخی از تجهیزات بازی در پارک‌ها از سوی بهره‌برداران خصوصی عنوان کرد که این تجهیزات نیز تاییدیه استاندارد ندارند و یادآور شد: شهرداری نباید برای استفاده از چنین تجهیزاتی که استاندارد آنها تایید نشده، قرارداد ببندد.

ریحانی از پیگیری مستمر اداره کل استاندارد استان برای استانداردسازی تجهیزات بازی پارک‌ها و شهربازی‌ها یاد کرد و افزود: هر ساله از ماه‌های فروردین و اردیبهشت مکاتبات لازم را با شهرداری‌ها جهت استانداردسازی تجهیزات بازی پارک‌ها انجام می‌دهیم، اما متاسفانه تاکنون اقدام جدی در این زمینه صورت نداده اند.

وی مسئولیت بروز هرگونه حادثه در صورت استفاده از تجهیزات بازی غیراستاندارد در پارک‌ها را بر عهده شهرداری‌ها دانست.

کارشناس تجهیزات بازی پارک‌ها و شهربازی‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه شهربازی‌های سرپوشیده نیز مسئولیت بر عهده اتحادیه مربوطه(شرکت‌های خدماتی) است، ادامه داد: اتحادیه به عنوان اولین مرجع باید از دادن مجوز به مراکزی که تجهیزات آنها غیراستاندارد است، خودداری کند.

ریحانی تاکید کرد: چنانچه متولیان امر شامل شهرداری‌ها و اتحادیه، اقدامات لازم را جهت استانداردسازی تجهیزات بازی انجام ندهند، اداره کل استاندارد ورود کرده و نسبت به برخورد قانونی و حتی پلمب تجهیزات غیراستاندارد اقدام می‌کند.

کارشناس تجهیزات بازی پارک‌ها و شهربازی‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه، استانداردسازی تجهیزات بازی را نیازمند همراهی بخش‌های مختلف دانست و ادامه داد: اداره کل استاندارد در این زمینه عمدتا نقش نظارتی دارد، اما چنانچه اقدامات لازم از سوی دستگاه‌های مربوطه انجام نشود، اختیار قانونی برای پلمب تجهیزات غیرمجاز را نیز دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • توزیع اقلام امدادی میان عشایر آسیب‌دیده از بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد