Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنری مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: این گروه‌ها در سامانه ملی اطلس جهادی ثبت نام کرده اند و از ابتدای سال ۹۹ همه فعالیت‌ها و برنامه‌های آنان نیز در این سامانه ثبت و شناسنامه دار شده است.

او افزود: با این ثبت نام، امکان هدایت راهبری و نظارت بر عملکرد آن‌ها فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنری بیان کرد: این گروه‌های جهادی از ابتدای امسال و باتوجه به شیوع بیماری کرونا در بحث ضدعفونی کردن معابر، کنترل مبادی ورودی شهر و طرح پالایش سلامت همکاری بسزایی داشتند.

بیشتر بخوانید

همدلی گروه جهادی قاسم بن الحسن (ع) بیرجند برای کمک مومنانه

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به نیاز مردم به کالای بهداشتی ماسک ادامه داد: از ابتدای شیوع این بیماری هزار ماسک در بیش از ۳۶ کارگاه توسط ۱۵۰ خیاط جهادی تولید و بین نیازمندان و مناطق محروم توزیع شده است.

هنری با بیان اینکه تاکنون ۹۲۳ گروه محله‌ محور در پایگاه‌های بسیج ساماندهی شده‌اند، تصریح کرد: در هر پایگاه بسیج حداقل یک گروه محله محور تشکیل شده و با شناسایی مشکلات و معضلات خانواده‌های محله خود در طول سال خدمت‌رسانی می‌کنند.

مسئول بسیج سازندگی استان در ادامه گفت: ایجاد کار گروه‌های تخصصی از جمله اهداف پیش روی جهاد سازندگی است تا در حوزه‌های مختلف از جمله گچ کاری، جوشکاری، بنایی، تعمیرات لوازم خانگی، و دیگر خدمات مهارتی به فعالیت بپردازند.

 او تصریح کرد: بخشی از اعتبارات گروه‌های جهادی از پروژه ‌های تفاهم یا قرارداد با دستگاه‌های اجرایی و بخشی دیگر توسط خیرین تامین می‌شود که در این جهت بیش از ۲ میلیارد تومان توسط خیرین پارسال جمع آوری شده است.

هنری گفت: امسال اردو‌های جهادی با محدودیت مناطق سفید و زرد در ایام تابستان به صورت موردی در مناطق محروم در حال برگزاری است.

انتهای پیام/ ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری کرونا گروه جهادی اردوی جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۸۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی

جانشین سازمان بسیج سازندگی استان قم گفت: در بحث نهضت ملی مسکن‌ در استان قم، بسیج سازندگی ساخت بیش از هزار و چهل واحد مسکونی از این پروژه را متقبل شده و در حال انجام است. - اخبار استانها -

سرهنگ عباس روحی در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به مهمترین اقدامات این نهاد اظهار داشت: پس از جنگ تحمیلی، جهاد سازندگی فعالیت‌های بسیاری در زمینه بازسازی کشور داشته و مدتی بعد با جهاد کشاورزی ادغام و تبدیل به وزارت خانه جهاد کشاورزی شد، از آنجا که خلأ عدم استفاده از ظرفیت جوانان و شور و ونشاط لازم در جهت بازسازی کشور احساس می‌شد، با فرمان مقام معظم رهبری در سال 1379، سازمان بسیج سازندگی در کشور تشکیل شد.

وی افزود: یکی از اهداف مهم بسیج سازندگی محرومیت زدایی است که با استفاده‌ از ظرفیت جوانان و شور و نشاط آنان در زمینه‌های مختلف مشغول فعالیت است. 

جانشین سازمان بسیج سازندگی قم گفت: فعالیت‌های این نهاد در پروژه‌های مختلفی اعم از؛ عمرانی، اقتصاد مقاومتی، نهضت کمک مؤمنانه، امنیت غذایی و موضوعاتی که منجر به خدمت رسانی به مناطق محروم و محرومین می‌شود، است.

وی عنوان کرد: یکی از اهداف ما در بسیج سازندگی اینست که بتوانیم تفکر جهادی را توسعه دهیم. هرگاه به مردم تکیه کردیم و از ظرفیت گروه‌های جهادی  استفاده کردیم توانستیم بر مشکلات غلبه کنیم و همین امر زمینه فعالیت‌های این نهاد شده است. 

روحی در زمینه اقدامات و پروژه‌های عمرانی که به دست گروه‌های جهادی انجام شده، افزود: در پروژه‌های عمرانی و فنی به دست توانای گروه های جهادی اقدامات بسیار خوبی انجام شده و در طی 2 سال گذشته فعالیت‌های  طرح های آبرسانی به روستاهای استان قم، ساخت مخزن، حفر چاه، اصلاح خط انتقال آب به روستاها که شاهد کم آبی آنها بوده‌ایم و پروژه‌های آبرسانی در روستاهای استان قم و شهرستان کهک را در دستور کار داشتیم.

وی تصریح کرد: این پروژه آبرسانی برای کشاورزی و شُرب 12 روستای شهرستان کهک و یک روستا از بخش سلفچگان است که در هفته بسیج سازندگی به بهره‌برداری خواهد رسید.

جانشین بسیج سازندگی استان قم خاطر نشان کرد: برای روستاهای بخش مرکزی استان هم در حال اجرای انتقال خط قیام هستیم که به زودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود. 

روحی با اشاره به برخی پروژه‌های عمرانی  در دست اجرا گفت: در بحث نهضت ملی مسکن‌، استان قم و بسیج سازندگی، بیش از هزار و چهل واحد مسکونی از پروژه نهضت ملی مسکن را متقبل اجرای آن شده اند که این پروژه در حال انجام است.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مهم که توسط گروه‌های جهادی در حال انجام می‌باشد، بحث راه سازی و آسفالت معابر روستایی و حاشیه شهر و روستاهای فاقد دهیاری  و بین مزارعی که نیاز به زیرسازی و آسفالت دارند است.

روحی درباره دیگر اقدام مهم پروژه عمرانی بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی گفت:  شبستان بقیع جمکران و پروژه استراتژیک ساخت موتورخانه مرکزی مسجد هم که به اتمام رسیده هم اکنون آماده بهره‌برداری شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع چالش‌های آبی مناطق محروم البرز توسط نیروهای جهادی
  • فعالیت ۲۸۲ گروه جهادی در خوی 
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • وجود ۵۰ گروه جهادی در شهرستان رودان
  • خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی
  • آبرسانی به ۳۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان البرز
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند