Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@09:09:03 GMT

سازمان های مردم نهاد مطالبه گر باشند

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۹۰۱۷

سازمان های مردم نهاد مطالبه گر باشند

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه دستگاه های دولتی در کنار کار نظارتی نمی توانند خودشان کار اجرایی انجام دهند، گفت: سازمان های مردم نهاد باید به جایگاه خود پی برده و در حوزه های اجتماعی و فرهنگی مطالبه گر باشند.

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی،«عباسعلی بهاری»  در نشست شورای مشورتی سازمان های مردم نهاد استان، اظهار کرد: فلسفه وجودی سازمان های مردم نهاد، کوچک کردن دولت است تا بخش نظارتی و حاکمیتی دولت تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه دستگاه های دولتی در کنار کار نظارتی نمی توانند خودشان کار اجرایی انجام دهند، گفت: سازمان های مردم نهاد باید به جایگاه  خود پی برده و در حوزه های اجتماعی و فرهنگی مطالبه گر باشند.

بهاری با بیان اینکه متاسفانه مطالبه گری در سازمان های مردم نهاد کمتر دیده می شود، گفت: همراهی سمن ها با دستگاه های اجرایی خوب است ولی انتظار داریم این سازمان ها در راستای رفع مشکلات مردم مطالبه گر باشند.

وی با اشاره به تجمیع  دفتر مشارکت های دفتر امور اجتماعی و  دفتر آسیب های امور اجتماعی، تصریح کرد: این دو دفتر تجمیع شده تا در کنار  بخش های اجتماعی و فرهنگی کار آمد و اثربخش تر باشد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه حل آسیب های اجتماعی در حیطه کاری سازمان های مردم نهاد است، بیان کرد: سازمان های مردم نهاد باید در راستای کاهش معضلات و آسیب های اجتماعی فعالیت و تمرکز داشته باشند.

بهاری گفت: سمن ها در حوزه های تخصصی گام بر می دارند، لذا از این سازمان ها انتظار داریم در حیطه کاری خودشان متخصص شوند.

وی تصریح کرد: سازمان های مردم نهاد می توانند طرح های خود را به دفتر امور اجتماعی و فرهنگی ارسال کنند تا این مجموعه با سازمان مردم نهاد همکاری کنند و سمن ها هم در حوزه کاری خودشان متخصص شوند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه وظیفه دفتر امور اجتماعی و فرهنگی حمایت و هماهنگی با سازمان های مردم نهاد است، گفت: سمن ها باید مشکلات سازمانی و کاری خود را با این دفتر درمیان بگذارند.

بهاری خصوصی سازی و برون سپاری وظایف دولت را نقش مهمی در چابک سازی دولت عنوان کرد و گفت: سازمان های مردم نهاد می توانند در این راستا به دولت کمک کنند تا دولت در بخش نظارتی خود قوی تر عمل کند.

وی ضمن تبریک هفته مشارکت های اجتماعی از سمن ها خواست تا مشارکت خود را در حیطه های اجتماعی و فرهنگی بیشتر کنند ، همچنین سمن ها در این هفته مطابق با ظرفیت های خود طرح و ایده های خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری ارسال کنند تا تفاهم نامه ها امضاء و اجرایی شود.

 «مژگان شریفی»، معاون تشکل ها و مشارکت های اجتماعی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی هم از  زحمات طاقت فرسا و اقدامات خوب سمن ها، قدر دانی کرد و گفت: سمن ها در حوزه رسانه فعالیت پر رنگی دارند.

وی از سازمان های مردم نهاد خواست تا در هفته روز ملی تشکل ها و سازمان های مردم نهاد در راستای مستند سازی و  اطلاع رسانی ارتباط خوبی با خبرنگاران داشته باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی اجتماعی و فرهنگی سازمان های مردم نهاد دفتر امور اجتماعی مطالبه گر باشند سازمان ها سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۹۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان در سفر یک‌روزه خود به استان فارس با محمدهادی‌ایمانیه استاندار این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

داداش‌پور در این دیدار که با هدف بررسی حداکثرسازی جذب دانشجویان بین‌المللی برگزار شد، گفت: جذب دانشجویان بین‌المللی علاوه بر تقویت تعاملات بین‌المللی، به تحقق اهداف مهمی مانند ارتقاء کیفیت آموزش، افزایش درآمد و پیشرفت علمی و فناورانه کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این نکته که امروزه کشورها با ارتقای سطح همکاری‌ها و تبادلات بین‌المللی علمی نه تنها مشروعیت جانبی و منزلت کسب می‌کنند بلکه به نوسازی اقتصاد و کارآمدی فناوری خود مدد می‌رسانند، افزود: تحرک دانشجویان در سطح جغرافیای جهان قادر خواهد بود زمینه‌های تسهیل انتقال فناوری، همچنین ظهور نوآوری‌های رادیکال را فراهم کرده و بازار علم و نظام عرضه و تقاضای آموزش عالی را نیرومند سازد و تراکم و انباشت مناسبی از نیازها و کالاهای جدید فرهنگی و نرم‌افزاری را سامان دهد و این تراکم که همراه با تنوع و غنای فرهنگی حاصل می‌شود در واقع موتور محرک توسعه علمی محسوب می‌شود.

رییس سازمان امور دانشجویان با تأکید بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و آموزشی منحصر به فرد استان فارس، یادآور شد: دانشگاه‌های این استان توانایی و قابلیت جذب دانشجویان بین‌المللی را دارند و این امر در صورت تحقق همه جانبه آن می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه و کشور ایفا کند.

رییس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی خاطرنشان ساخت: بی‌شک ارتباط نزدیک با جوامع بین‌المللی، باعث ارتقاء شهرت دانشگاه‌ها و در مجموع کشور در دایره نظام علمی دنیا شده و با تحقق تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی شاهد رشد و گسترش مراکز آموزشی و به تبع آن کشور خواهیم شد و به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی بیشتر وقوف خواهیم یافت.

داداش‌پور با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل باید از امکانات و خدمات بهره‌مند باشند؛ تصریح کرد: پشتیبانی زیرساختی و خدماتی، حمایت آموزشی و فرهنگی از جمله خدماتی است که دانشجویان بین‌الملل باید از آن به خوبی برخوردار باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از تلاش‌های سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط دوستانه برای دانشجویان بین‌المللی است تا بتوانند سفیران خوبی برای معرفی جاذبه‌های تحصیل در ایران باشند.

استاندار فارس نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: استان فارس آمادگی دارد تا با توجه به چشم‌انداز دولت سیزدهم یعنی مرجعیت علمی کشور ایران و گسترش زبان فارسی به عنوان مرکز جذب دانشجویان بین‌المللی قرار گیرد.

وی ادامه داد: جذب دانشجویان بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است زیرا برای کشور منفعت‌های زیادی دارد و سبب پیشرفت همه‌جانبه آن می‌شود.

کد خبر 6097375

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا